in

Accesorii practice și interesante de acchiziționat pentru câini și pisici

Ați luat decizia că un animăluț este ceea ce vă lipsea în casă ? Fie că o pisicuță vă va încânta cu torsul ei, fie un cățeluș vă va obliga la mișcarea zilnică de care aveți atâta nevoie, este important să îi pregătiți corespunzător mediul în care va veni și să vă echipați cu răbdare, dragoste, dar și produse de îngrijire esențiale pentru noii membri ai familiei.

În primul rând, trebuie să acchiziționați produse de igienă speciale pentru ei, cum ar fi sampon pisici sau sampon pentru câini. Este indicată folosirea unui șampon delicat special pentru câini sau pisici, cu extracte din plante pentru a calma și proteja pielea animăluțului, dar și cu vitamina B5 pentru o blană sănătoasă și curată. Cu șampoanele speciale vei ajuta la meținearea sănătoasă și curată a blăniței. Cum se folosește? Aplicați pe blana umedă, apoi frecați pentru a intra în profunzime, în cele din urmă, clătiți foarte bine și uscați. În tot acest timp, evitați contactul cu ochii, iar în caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă.

Dacă este frig afară, iar cățelușul este sensibil la temperaturile scăzute, protejează-l într-un mod drăguț cu haine de catei special create pentru ei. Hăinuțele se pot realiza la comandă, în funcție de mărimea cățelușului, de gen și de preferințele în modă. Pentru a-l putea scoate la plimbare, vei avea nevoie de un ham potrivit pentru toate anotimpurile și o lesă retractabilă cu care veți avea întotdeauna control asupra cățelului. Aceasta din urmă trebuie să fie rezistenă și de calitate pentru a vă putea bucura împreună de plimbări în siguranță.

Un alt produs esențial este sprayul repelent pentru câini sau pisici, care poate fi folosit atât în interior, cât și în exterior, iar acesta va ține la distanță animalul de locurile în care nu doriți să stea. Veți putea preveni astfel zgârierea mobilei sau a canapelei.

Pentru a preveni rătăcirea animăluțului sau pierderea lui, se recomandă instalarea unui GPS pentru câini sau pisici cu monitor de activare, acesta fiind un tracker revoluționar pentru animalele de companie. Dispozitivul GPS se atașează la gulerul câinelui sau pisicii pentru a urmări poziția pe hartă în orice moment. Beneficiile și caracteristicele unui astfel de dispozitiv sunt: va afișa rezumatul tuturor activităților motrice ale animalului dumneavoastră de companie; puteți afla cât de departe este animalul dvs. de companie și cum sa va apropiati de el; de asemenea, puteți naviga prin istoricul mișcărilor pisicii sau a cățelului dumneavoastră; foarte important este că aveți posibilitatea de a desena un gard virtual și să obțineți un avertisment dacă GPS-ul pisicii sau câinelui părăsește zona selectată, puteți folosi aplicația de pe telefonul mobil, de pe tableta si de pe PC; verificați poziția și activitățile câinelui sau pisicii dvs. cu câteva clicuri de pe PC, laptop, tabletă și smartphone: Android și iOS.

Unele accesorii sunt esențiale, altele opționale, dar toate au ca scop principal siguranța și grija pentru noul membru al familiei. Puteți începe cu șamponul și lesa, iar în timp, să achiziționați și alte accesorii mai performante.

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dust Busters – Servicii de Curatenie pentru Biroul Tau

Ce trebuie să știi despre cel mai modern site românesc de consultanță și licitații imobiliare?