Ce trebuie sa stii despre site-urile de licitatii online?

0
8

Imopont.ro ofera o gama completa de servicii profesionale care indeplinesc cele mai inalte standarde internationale, de la primirea cererii pana la incheierea tranzactiei. Dovada competentei nu este doar un feedback pozitiv din partea clientilor, ci si numeroase succese obtinute in tranzactiile imobiliare. 

Loading...

Cele mai citite articole

Multi ani de experienta pe piata, profesionalismul consultantilor si cunoasterea temeinica a nuantelor domeniului de activitate, au asigurat specialistilor imopont.ro statutul de partener de incredere in randul companiilor romanesti si straine, precum si a multor persoane private. Contactand imopont.ro pentru servicii imobiliare, poti fi sigur ca tranzactia va fi efectuata in conformitate cu legislatia in vigoare.

De ce sa lucrezi cu imopont.ro?

De indata ce un nou imobil privat, comercial sau industrial, teren agricol, teren de constructii, apare pe piata imobiliara, acesta intra imediat in baza de date a impont.ro. Reconstituirea zilnica a catalogului permite clientilor sa vizualizeze primii ofertele agentiei.  Imopont.ro ofera o gama completa de servicii – de la selectia de optiuni pana la incheierea si executarea legala a tranzactiei.

Specialistii imopont.ro te vor ajuta intr-un timp scurt sa cumperi o proprietate, sa cumperi o casa, un apartament, un teren sau spatii nerezidentiale intr-un mod profitabil. Rapid si respectand toate subtilitatile legale, ajuta clientii sa gaseasca optiunile potrivite si sa aranjeze toate documentele necesare. Acest lucru iti va permite sa economisesti timp, bani si sa scapi de corvoada.

Abordare individuala – este credo-ul imopont.ro

Loading...

Toti cei care au contactat specialistii imopont.ro pot fi siguri ca aici li se va oferi exact ceea ce au nevoie. Daca doresti sa cumperi sau sa inchiriezi spatii rezidentiale sau nerezidentiale, ti se ofera o selectie rapida o proprietatilor oferite si care se potrivesc dorintelor tale.  De asemenea, li se ofera o serie de servicii suplimentare proprietarilor de proprietati (evaluarea experta a bunurilor imobiliare, asistenta juridica a unei tranzactii si servicii de traducere atunci cand lucreaza cu clientii straini).

Alte motive pentru a alege imopont.ro

Imopont.ro incearca sa faca procesul de cumparare si vanzare de imobile rezidentiale sau nerezidentiale, precum si de tenuri agricole si de constructii mai convenabil si mai simplu. In ce se exprima acest lucru?

Formular de cautare convenabil: site-ul contine un catalog extins de oferte de vanzare si cumparare, preturi, fotografii etc. Iar filtrele iti vor permite sa alegi proprietatea care corespunde cel mai bine criteriilor care sunt importante pentru tine.

Oportunitatea de a primi sfaturi cu privire la orice servicii imobiliare: poti primi sfaturi de la expertii agentiei imobiliare, fiind necesar doar sa completezi o cerere online sau sa suni la numarul afisat pe site. Serviciile oferite de imopont.ro respecta standardele de afaceri europene, iar profesionalismul echipei si contractul incheiat cu clientii, servesc ca o garantie a unui rezultat rapid si fara cusur.

Loading...

Cele mai citite articole

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here