in

Cele mai populare site-uri în Germania

Una dintre cele mai populate țări din Europa și una dintre cele mai mari puteri economice de pe continentul european, Germania și scena ei politico-economică, precum și aspectele sociale și cele mai noi știri, reprezintă un punct de interes major atât pentru localnici, cât și  pentru românii care se află acolo în interes personal sau profesional. Iar una dintre cele mai bune modalități de a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe teritoriul german este prin intermediul site-urilor de știri și noutăți. Acolo poți fi pus în temă cu tot ceea ce se întâmplă pe plan național sau regional, dar și în privința politicii și chiar a economiei internaționale.

În acest articol, ți-am pregătit o listă cu top 5 cele mai populare site-uri în Germania. Având în vedere interesul discutat mai sus, cele mai vizitate website-uri germane sunt, bineînțeles, din domeniul știrilor și al noutăților despre tehnologie, politică, economie și finanțe, dar și o mulțime de alte noutăți importante. Cu sute de milioane de vizite lunare, iată mai jos care sunt cele 5 website-uri cele mai populare din Germania care îți pot furniza informații de actualitate despre aspectele ce te interesează.

5. Spiegel.de

Cu o medie de 95.2 milioane de vizite lunare, Spiegel.de ocupă locul 5 în topul celor mai populare site-uri de știri și noutăți din Germania, și locul 27 în topul general al tuturor site-urilor nemțești. Cititorii site-ului provin în procent de peste 85% din Germania, însă un interes semnificativ se observă și la nivelul vizitatorilor din Elveția, urmat îndeaproape de Austria și Statele Unite ale Americii.

Cu zeci de știri și actualizări ale celor mai noi informații zilnic, site-ul prezintă știri dintr-o sferă amplă de domenii, începând de la scena politică și până la crizele climatice, noutăți din străinătate, afaceri și sport. Aici poți verifica informații de ultimă oră despre Cupa Mondială de Fotbal. Mai mult, poți găsi chiar și o secțiune despre jocuri cu jackpot, sloturi populare ca Book of Ra, și alte jocuri gratuite de Blackjack sau Video Poker.

4. Tagesschau.de

Pe locul 4 în topul celor mai populare site-uri de știri din Germania, Tagesschau.de depășește o sută de milioane de vizite lunare, mai exact cu o medie de 119.6 milioane de vizite în fiecare lună. Traficul site-ului provine în procent de peste 90% din Germania, căruia i se alătură procente considerabile de cititori din Elveția, Austria și SUA.

De la curiozități de cultură generală și date interesante și până la actualități despre vreme, afaceri și țări străine, cititorii pot prelua o mulțime de informații utile de pe acest website. Mai mult decât atât, până și investigații palpitante, video-uri populare și informații despre cazinouri la nivel internațional pot fi găsite prin navigarea website-ului. O sursă excelentă atât de informare, cât și de divertisment pentru cititorii de știri din Germania.

Cele mai citite articole

3. N-TV.de

Locul 3 în topul site-urilor populare de știri și noutăți în Germania este ocupat de către N-TV.de, unde poți găsi o mulțime de informații de interes public. O atenție deosebită este acordată pe acest site în special subiectelor legate de bursa de valori, aspecte financiare și economice și sport, însă poți găsi știri și despre alte aspecte actuale ca vremea, program TV, sau materiale video și audio populare.

De la cele mai noi articole despre schimbări climatice, activități și mișcări la nivel internațional, și până la articole informative precum ce deosebește piața bursieră de un casino, ai o sursă incredibilă de actualități din cultura și economia Germaniei. Cu cca. peste 130 de milioane de vizite lunar, site-ul are preponderent vizitatori germani în procent de peste 91%, dar este un punct de interes și pentru un procent semnificativ de austrieci și elvețieni.

2. Bild.de

Informații actualizate în permanență despre lumea sportului, inclusiv despre Cupa Mondială de FIFA și alte statistici importante, poți prelua și de pe Bild.de. Ocupând locul 2 în topul celor mai bine cotate site-uri de știri din Germania, site-ul atinge o valoare lunară impresionantă de aproximativ 210 milioane de vizite, în principal din Germania, dar și din Elveția și, în procent mai mic, din Austria.

De la știri regionale și până la noutăți de pe scena politică, site-ul pune la dispoziția cititorilor o gamă extrem de variată de subiecte de interes. Inclusiv despre frumusețe și divertisment, și chiar știri din domeniul digital și al gamingului.

1. T-online.de

Ajungem și la site-ul numărul 1 de știri din Germania: T-onlnie.de este cel mai popular website german din categoria de știri și media, și ocupă locul 12 în lista generală a celor mai populare website-uri din întreaga țară. Cu un trafic preponderent provenind din Germania – cel mai mare procent dintre toate celelalte site-uri de știri, respectiv peste 97% de cititori de pe teritoriul nemțesc, acesta are o medie de 155 de milioane de vizite lunare.

De la știri regionale la știri despre sporturi, politică, economie și finanțe, dar și sănătate și alte subiecte, poți găsi articole din toate domeniile de interes atunci când locuiești în Germania sau vrei să fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă acolo. Mai mult, cu statistici și știri din lumea sporturilor și chiar despre Cupa Mondială 2022, site-ul este o sursă de excepție de informații și pentru iubitorii de jocuri și sport. Mai mult, pentru cei interesați de jocurile din cazinouri online Germania, aici poți găsi o categorie dedicată jocurilor, cu cele mai noi sloturi, jocuri online cu jackpot, și alte știri din lumea iGamingului.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cu ce ocazie se poate oferi un inel cu diamant?

Colecție de urări pentru cei dragi