in

Cum să asortezi și să suprapui bijuteriile?

Încerci să îți dai seama care este cea mai bună modalitate de a combina bijuteriile pentru diferite ocazii și situații, astfel încât să se potrivească stilului tău și să te simți complet pusă în valoare? Suntem aici cu sfaturile noastre de top pentru a te ajuta să începi să îți asortezi creativ bijuteriile ca o profesionistă.

Alege un punct de plecare 

Începe prin a selecta o bijuterie cheie pe care dorești să o porți la o anumită ocazie sau cu o anumită ținută. Folosește-o ca punct de plecare pentru accesorizare.

Ai două opțiuni aici: o piesă mai subtilă, care se va contopi cu celelalte piese cu care o vei asorta, sau o bijuterie mai izbitoare, care să iasă în evidență ca punct focal. 

Un lănțișor cu nume poate fi o piesă focală excelentă sau, în mod alternativ, un inel subțire, cu piatră delicată ar putea fi un punct de plecare mult mai subtil.

Stratificarea bijuteriilor 

Dacă intenționezi să suprapui bijuterii, de obicei este mai bine să alegi o singură zonă a corpului pe care să te concentrezi. Brățările, colierele și inelele sunt perfecte pentru a le suprapune în locul ales, fie că este vorba de gât, încheieturi sau degete. 

Cele mai citite articole

Dacă punctul tău de plecare este un colier, atunci încearcă să suprapui diferite coliere, alegând lungimi diferite, cu scopul de a atrage privirea spre acea zonă. Diferite forme, culori și texturi vor funcționa adesea bine pentru colierele suprapuse. Consultă colierele din aur sau argint de pe chicbijoux.ro: o selecție de coliere pe care le considerăm excelente pentru suprapunere.

Dacă ești adepta inelelor, atunci vei suprapune pe degete modele care se completează reciproc. De exemplu, alături de un inel clasic, adaugă un inel midi (inel pentru falange, purtat deasupra articulației degetului). Astfel de modele se regăsesc, de asemenea, pe chicbijoux.ro, într-o mare varietate de stiluri. 

În cazul brățărilor, poți purta un amestec de piese similare, cum ar fi un set de brățări cu modele sau culori diferite, care vor zornăi în timp ce miști mâna. Alternativ, poți alege o brățară care să iasă în evidență și să o porți cu o selecție de modele mai subtile sub formă de brățări cu lănțișor sau brățări cu șnur. Poți comanda bratari cu snur delicate de la Chic Bijoux și poți opta chiar pentru variante personalizate. 

Cum asortezi o suită de bijuterii diferite

Dacă nu intenționezi să suprapui bijuterii, atunci poți purta cu plăcere o combinație de lănțișoare, cercei, brățări și inele care se completează între ele și se potrivesc cu ținuta ta. 

Nu este nevoie să porți o bijuterie pe fiecare parte a corpului pentru a fi corect accesorizată: uneori mai puțin înseamnă mai mult. Dar, de asemenea: uneori, mai mult este minunat! Totul depinde de simțul tău de stil și de tipul de ocazie pentru care te îmbraci.

Poți opta în continuare pentru un punct focal în jurul căruia să adaugi piese mai subtile. Alternativ, poți purta o selecție de piese complementare, fără ca vreuna dintre ele să atragă atenția în mod special, dar toate acestea să contribuie la un aspect bine pus la punct. Aceste piese pot fi concepute ca un set asortat sau pot fi toate diferite, dar cu asemănări subtile.

Sperăm că sfaturile noastre te vor ajuta în următorul tău proces de asortare și suprapunere a bijuteriilor! 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Moda de toamnă – cum să asortezi botinele pentru a avea un look impresionant

Ce este un controlor de trafic aerian: Tot ce trebuie să știi