in

De ce produse ai nevoie pentru pictura pe numere și pictura cu diamant?

Pictura pe numere și pictura cu diamante reprezintă activități pe care le poți avea în vedere pentru ocuparea timpului liber în cel mai plăcut mod cu putință. Materialele necesare pentru realizarea acestor activități sunt specifice, însă ușureste foarte ușor să ai la îndemână tot ceea ce este necesar pentru pictură pe numere sau pictură cu diamante.

Pictura pe numere, pentru opere de artă altfel

Activitatea de pictură pe numere este destinată celor care doresc să își transforme fotografiile sau imaginile preferate în adevărate opere de artă pe care le realizează cu mâna lor. Și cu puțin ajutor din partea celor specializați, însă de la primele linii colorate până la ultimele îți poți vedea progresul pas cu pas. Pentru a realiza această activitate, ai nevoie de o pânză șablon care este gata numerotată și pe care o vei colora după codurile de culoare indicate, de culorile acrilice cu ajutorul cărora vei realiza pictura propriu-zis, respectiv de pensule de diferite dimensiuni.

De asemenea, poți opta pentru înrămarea picturii, rama fiind recomandată mai ales pentru că este mai ușor să pictezi pe o pânză întinsă. Activitatea de pictura cu numere poate deveni cu ușurință activitatea preferată de oricine, mai ales că nu trebuie să te pricepi la pictură pentru a obține opere cu care îi poți impresiona pe ceilalți și care vor decora frumos pereții casei.

Sursa de imagine: Picteazapoza.ro

Pictura cu puncte, activitate recreativă chiar și pentru cei mai mici artiști 

O altă variantă a picturii pe numere este pictura cu puncte, o activitate care îi atrage chiar și pe cei mai mici artiști. Este vorba despre umplerea unor cerculețe de diverse mărimi care se regăsesc pe o pânză șablon creată după o anumită imagine. Cu ajutorul unei carioci poți începe să dai contur imaginii, iar pas cu pas vei obține o operă de artă doar prin colorarea unor puncte sau cerculețe. 

Pictura cu diamante sau cum să obții o capodoperă strălucitoare

O altă modalitate de a obține portretul sau imaginea preferată într-un proiect DIY de excepție este pictura cu diamante pentru care ai nevoie de o pânză adezivă numerotată, respectiv de mărgeluțele diamant pe care le vei potrivi în funcție de simbolurile de pe pânză. Pentru aceasta, ai nevoie și de un stilou cu ajutorul căruia să poți aplica mai ușor diamantele, dar și de un suport adeziv care să te ajute să păstrezi aproape materialele de lucru de dimensiuni atât de mici. Cu ajutorul acestora, ai șansa de a realiza o activitate relaxantă în urma căreia vei obține rezultate deosebite.

Sursa de imagine: skimin0k / Shutterstock.com

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ce este bursa de valori si care sunt avantajele celor care stiu sa o foloseasca?

De ce este important sa ai o viteza buna la internet?