Stiri si informatii in timp real din cele mai importante domenii din Romania si din lume. Acesta este obiectivul principal al  unuia dintre cele mai importante site-uri de stiri din Romania, TOP1.

Proiectul TOP1 a luat nastere in anul 2003, ajungand astazi sa fie unul dintre cele mai cititite  si respectate ziare online din Romania.

O echipa de redactori tanara dar experimentata are grija ca cele mai noi informatii din economie, politica, sport, moden, afaceri, banci, investitii dar si din sanatate, timp liber, curiozitati sa ajunga in timp real la cititorii nostri.

Suntem conectati la cele mai importante surse de stiri, atat din tara cat si din straintate. Alegem cu atentie cele mai importante subiecte astfel incat voi, cei care ne cititi sa fiti conectati 24/24 si 365/365 la tot ce intampla pe mapamond.

De la Statele Unite la Rusia, de la Brazilia la Egipt, din China si pana la Uniunea Europeana, suntem la curent cu tot ce se intampla pentru ca si voi sa fiti informati 100%.

Nu in ultimul rand, am inglobat in TOP1 cele mai performante echipamente IT astfel incat experienta cititorilor sa fie unica. Adaptata perfect tuturor tipurilor de device-uri, platforma noastra de stiri face fata oricarei provocari. Indiferent ca veti citi de pe mobil, tablet sau desktop, totul va fi usor de folosit, citit sau navigat.

Infomartia inseamna putere dar informatia in timp util inseamna si maim lute putere.

Echipa TOP1!