in

Iată 3 pași simpli care te învață cum să amenajezi în stil tradițional o cameră

Dacă ești o persoană căreia îi plac modelele tradiționale românești și care se dă în vânt după amenajările interioare de acest gen, atunci e momentul să nu mai stai pe gânduri și să preiei inițiativa. Cu un singur click pe internet poți obține toate informațiile de care ai nevoie pentru a decora o cameră. Fie că discutăm despre încăperea unei pensiuni pe care dorești să o închiriezi pentru turiști, fie că este vorba despre propria ta locuință, citește 3 pași simpli care te învață cum să amenajezi în stil tradițional românesc o încăpere!

Etape pentru decorarea tradițională a locuinței!

  • Alege mobilă din lemn masiv

Mobila din lemn masiv este cea mai bună variantă pe care o poți alege pentru a mobila camera. Dacă îți dorești ca încăperea pe care o amenajezi să aibă personalitate, atunci nu ezita să achiziționezi astfel de mobilier din târguri de vechituri sau de pe site-uri unde oamenii vând astfel de piese. Nu este o certitudine că vei găsi exact ceea ce îți place, însă cu siguranță ai multiple variante din care poți alege. În plus, produsele vintage sunt autentice, ducând în spate o întreagă poveste.

  • Folosește obiecte de decor tradiționale

Pentru că obiectele de decor au un rol foarte important în ceea ce implică amenajarea unei încăperi, trebuie să ții cont de acest lucru și să investești timp alegând piesele potrivite. De exemplu, nu ezita să folosești obiecte confecționate manual, care să inspire persoanele care le vor vedea. Poți opta pentru fluiere handmade, bibelouri autentice, obiecte vintage, casetofoane sau cărți vechi. Ai o mulțime de lucruri pe care le poți alege pentru decor, iar dacă îți dorești să fii sigur de alegerile făcute, nu ezita să discuți cu bunicii tăi. Cu siguranță ei îți pot sugera cele mai interesante obiecte de decor tradiționale de impact.

Cele mai citite articole

  • Optează pentru un covor colorat

Culorile însuflețesc încăperea în care stai, așa că nu fii reținut atunci cînd vine vorba de obiecte colorate. Dacă îți dorești să pui în evidență specificul camerei tale, alege un covor pe masură. De preferat, cele care se apropie cel mai mult de stilul tradițional sau vintage sunt cele dreptunghiulare și pline de modele colorate. Totuși, dacă simți că deja camera ta este încărcată și nu mai este loc de mai multă culoare, alege un covor simplu, într-o singură culoare. Dacă vrei să vezi mai multe modele de covoare potrivite pentru camera ta, dă click aici și cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău, indiferent dacă îți dorești ceva tradițional sau modern.

Fie că îți dorești să amenajezi o cameră cu specific sau doar îți dorești să oferi puțină personalitate încăperii tale, acești pași simpli te vor ajuta în obținerea unui rezultat final pe gustul tău. Pentru început trebuie să te axezi pe elementele cheie ale unei camere și ulterior pe cele mai puțin importante. Nu uita că un covor oferă confort și te face să te simți relaxat atunci când ajungi într-o astfel de cameră. Nu ezita să alegi cea mai bună variantă pentru încăperea ta și  fii atent, de asemenea, la mobiler și la obiectele de decor. Toate aceste 3 elemente joacă un rol foarte important în amenajarea unei camere.

Sursa foto: pexels.com/ro

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Top 15 Cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa in 2020

Cati bani se dau la nunta in 2020