in

Tablou rotund LightingMoss decorat cu muschi stabilizati si ferigi

Tablou rotund LightingMoss decorat cu muschi stabilizati si ferigi

In orasele tot mai aglomerate, sufocate de beton si poluare excesiva, omul simte nevoia de evadare in natura, pentru a-si imbunatati starea de spirit.

Printre modalitatile de a aduce natura in casele, birourile sau afacerile noastre se numara design-ul interior realizat prin integrarea unuia sau mai multor tablouri cu licheni.

Acest concept modern este perfect adaptat vietii cotidiene, reimprospatand ambientul si conferind acea oaza de verdeata, de culoare, un strop viu de natura, o escapada din lumea gri. Integrarea unor decoratiuni cu licheni, indiferent de pozitionarea lor, in orice casa, apartament, birou, cafenea, salon, cabinet medical si nu numai, sparge barierele conceptului clasic, aducand o aroma de prospetime, frumusete naturala, o paleta de culori desavarsite, avantaje si beneficii reale:

  • Pot fi personalizate dupa bunul plac, pe baza unui mesaj, a unui sentiment, a unei amintiri
  • Pot reprezenta o pasiune personala, sentimentele pe care dorim sa le transmitem casei noastre, celor dragi sau persoanelor care ne viziteaza afacerea
  • Retin praful, polenul, alergenii, improspatand atmosfera intregii incaperi
  • Nu necesita udare, spalare sau toaletare, ci doar pastrarea la distanta fata de surse de caldura sau bataia directa a razelor de soare, a obiectelor de iluminat cu halogen (lumina calda) sau a altor surse artificiale de lumina
  • Ajuta la mentinerea unui nivel optim de umezeala in camera, marindu-si volumul si intensificandu-si culoarea (daca umiditatea din camera este foarte ridicata), sau, dimpotriva, fiind buni indicatori ai aerului prea uscat din incapere, devenind, astfel, casanti, rigizi
  • Pot armoniza incaperea timp de 10-15 ani.

Cele mai citite articole

Tabloul natural 3D LightingMoss, decorat cu o varietate de muschi, licheni si ferigi stabilizate in nuante variate de verde, indeplineste toate aceste avantaje si beneficii, venind, chiar, cu un avantaj extra. Efectul „wow” al acestei decoratiuni cu licheni consta in prezenta ramei rotunde din MDF rezistent, dotata cu leduri, care poate fi aleasa pe dimensiuni si culori diferite, astfel incat sa se integreze cu succes in orice spatiu interior.

Instalatia luminoasa, care poate fi aleasa in doua moduri – alimentata la priza (recomandat) sau pe baterii – imbunatateste starea de spirit si creativitatea, fiind ideala atat in timpul zilei, si mai ales, in timpul serii, cand iluminarea se poate dovedi de-a dreptul spectaculoasa. Integrarea unor tablouri cu licheni dotate cu leduri reprezinta, cu siguranta, o modalitate creativa de a aduce natura in orice spatiu personal, de acasa ori de la locul de munca, sau, de ce nu, de a le incorpora intr-unul din cele mai recente proiecte ale noastre.

Perfect atat pentru mediul rezidential, cat si pentru cel corporativ, tabloul rotund LightingMoss decorat cu muschi stabilizati si ferigi poate fi utilizat ca o alternativa fresh, organica, la vopsea sau tapetul clasic, incantand orice privire si reflectand, desigur, grija fata de mediu. Se integreaza de minune inclusiv in bai, conferind incaperii un design apare, atat prin unicitatea materialelor si design-ului sau, cat si prin prezenta instalatiei led incorporate ce accentueaza efectul estetic, dand un ton primitor, o senzatie de calm si relaxare.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

PSG pare de neoprit în Franța. Vor reuși parizienii să cucerească un nou trofeu?

În ce piese merită să investești în plin sezon de reduceri? Iată 3 dintre articolele vestimentare ce nu ar trebui să lipsească din garderoba ta anul acesta