in ,

Urări de Sfinții Mihail și Gavriil

Top 50 Cele Mai Frumoase Urari de Sfintii Mihail si Gavriil

În fiecare an, în ziua de 8 noiembrie, creștinii îi sărbătoresc pe Sfinții Mihail și Gavriil, recunoscuți de Biserică drept conducătorii cetelor de îngeri și călăuze ale oamenilor pe tot parcursul vieții lor pe pământ.

Peste 1,3 milioane de români își serbează onomastica în această zi sfântă. Arhanghelul Mihail este cel care împlinește voia lui Dumnezeu și este adesea reprezentat purtând în mâna dreaptă o sabie de foc. La porunca Domnului, el l-a alungat din cer pe Lucifer, îngerul răzvrătit. Numele Mihail este de origine evreiască (Miha’El) și se traduce prin „Cine este ca Dumnezeu?”, sugerând faptul că nimeni nu se poate compara cu Dumnezeu. În acest fel, Mihail este reinterpretat ca un simbol de umilință în fața Creatorului.

Arhanghelul Gavriil este considerat călăuzitorul spre adevăr și vestitorul ceresc al cuvântului dumnezeiesc. Arhanghelul Gavriil este cel care i-a transmis Fecioarei Maria că va naşte pe Mântuitorul lumii, pruncul Iisus. Tot de origine ebraică, numele Gabri’El înseamnă „Dumnezeu este puternic”.

Dacă vrei să transmiți o urare sinceră și un gând bun în ziua în care se sărbătoresc Sfinții Mihail și Gavriil, iată mai jos o listă cu 50 de urări din care te poți inspira.

Cele mai citite articole

Urari de Sfintii Mihail si Gavriil adresate familiei si prietenilor

Urări de Sfinții Mihail și Gavriil adresate familiei și prietenilor

 1. Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavriil cât mai frumoasă!
 2. Zâmbeşte şi să ai parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga viață să îți fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie. La mulți ani!
 3. Fie ca această zi să îți deschidă poarta unui viitor plin de realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La mulți ani!
 4. De ziua numelui tău, cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La multi ani, Gabriel/ Gabriela/ Mihai/ Mihaela!
 5. Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu iți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de dragoste și fericire. La mulți ani!
 6. Fie ca sfintii care te protejază să îţi aducă mult noroc, fericire si împliniri. Să ai o zi minunată!
 7. De ziua numelui tău, la fel ca în orice altă zi, îţi urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii şi împliniri. La mulți ani!
 8. Scumpă Mihaela/ Gabriela, îți doresc să îți sărbătorești onomastica înconjurată de privirile pline de iubire ale celor dragi ție! La mulți ani fericiți!
 9. Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat! Pentru mine rămâi un prieten de încredere şi un om de valoare! Fie ca Sfinţii Mihail şi Gavriil să îţi lumineze mereu mintea și sufletul! La mulţi ani!
 10. Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! La mulți ani!
 11. Dragă Mihai / Mihaela / Gabriel / Gabriela, de ziua numelui tău îți doresc să ai parte de sănătate, prosperitate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi! La mulți ani fericiți!
 12. Fie ca această sărbătoare importantă să fie plină de realizari și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!
 13. Să rămâi mereu tânăr/ă și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți!
 14. De undeva de departe cineva se gândește la tine cu drag și îți transmite cele mai calde urări! Îți doresc să ai parte de multă sănătate și să te bucuri de viață alături de cei dragi!
 15. Să îți fie viața o binecuvântare și o bucurie, la fel ca numele sfânt pe care îl porți! La mulți ani!
 16. Numele sfânt pe care îl porți să îți aducă liniște în suflet, iubire, pace și binecuvântare! La mulți ani!
 17. În această zi sfântă îți doresc multă sănătate, bucurie, dragoste și împlinirea tuturor dorințelor. La mulți ani și fie ca Sfântul Mihail/ Gavriil să te călăuzească mereu!
 18. Fie ca Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil să îți aducă în viață pace, liniște, sănătate, iubire, credință și speranță! La mulți ani!
 19. Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani, Mihai/ Mihaela/ Gabriel/ Gabriela!
 20. De ziua numelui tău îți transmit cele mai frumoase gânduri şi îţi doresc sănătate, bucurii şi împlinirea dorințelor. Dragostea şi grija ce o dăruieşti în jurul tău să îţi fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească. La mulţi ani fericiţi!
 21. La mulți ani, de Sfinții Mihail și Gavriil! Să ai parte de multă sănătate, bucurii, împliniri și să te bucuri de această zi frumoasă mereu!
 22. În această zi sfântă, îți doresc să găsești fântâna viselor împlinite, a bucuriilor fără margini și a iubirii fără de sfârșit!
 23. Astăzi este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ceea ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău și de aceea este o zi specială! La Mulți Ani!
 24. Fie ca în această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte o rază de soare care să îți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!
 25. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească în fiecare zi, să îți aducă liniște si pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase!
 26. La mulți ani și mult noroc în această zi specială! Iți doresc să ți se îndeplinească toate dorințele! Sănătate și numai bucurii!
 27. Fie ca în această zi, toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece și să ai doar zile însorite și multă fericire! La Mulți Ani!
 28. Îți urez “La mulți ani” pentru că porți acest nume sfânt și fie ca Sfântul Mihail/ Sfântul Gavriil să își coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericire și liniște interioară!
 29. Fie ca Sfântul Mihail/ Sfântul Gavriil să te ocrotească în fiecare zi și să iți aducă liniște și pace! La mulți ani cu împliniri și momente frumoase!

Mesaje si urari cu tema religioasa de Sfintii Mihail si Gavriil  

Mesaje și urări cu temă religioasă de Sfinții Mihail și Gavriil  

 1. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte o rază de soare care să îţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!
 2. Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptăţii, să îţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să îţi lumineze calea şi să îţi arate destinul. La mulţi ani Mihai/ Mihaela!
 3. Îngerul Gavriil, înger al Bunei Vestiri, să îţi călăuzească paşii şi să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine! La mulţi ani, Gabriel/ Gabriela!
 4. La mulţi ani! Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil să te îndrume pretutindeni, iar Sfânta Fecioară Maria să îţi lumineze drumul în viaţă!
 5. Azi fiind o mare sărbătoare, Sfinții Mihail și Gavriil și ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor!
 6. Fie ca Arhanghelul Mihail să îţi îndrume paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!
 7. Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul așa cum este mai bine pentru tine! La mulţi ani, cu cele mai frumoase gânduri de bine şi de sănătate!
 8. La mulţi ani! Ce pot să îţi doresc mai mult decât ceea ce a pregătit deja Dumnezeu pentru viaţa ta? Sunt convins/ă că în spatele oricărui lucru se află dragostea Lui! Fii binecuvântat în această zi sfântă!
 9. Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!
 10. La mulți ani, Mihai/ Mihaela/ Gabriel/ Gabriela! Dumnezeu să te binecuvânteze cu înțelepciune, sănătate și prosperitate!

Mesaje si urari amuzante in versuri de Sfintii Mihail si Gavriil

Mesaje amuzante și în versuri de Sfinții Mihail și Gavriil

 1. La mulți ani cu fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea să te pălească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!
 2. La mulţi ani, să ai o sănătate beton şi să n-ai deloc ghinion!
 3. Îngerul tău să te păzească/ O îmbrăţişare să te încălzească/ Un zâmbet să te facă fericită/ O inimă să te facă iubită/ La mulţi ani!
 4. Să-ți dea Domnul sănătate/ Judecată înțeleaptă/ Viață lungă pământească/ Ce dorești să se-mplinească! La mulți ani, Mihai, Mihail, Mihaela, Gabriela, Gabriel!
 5. La mulți ani cu sănătate/ Cu belșug și cu de toate/ Bucurii și nestemate/ De-acum și pe mai departe/ La mulți ani!
 6. Pentru soțul meu iubit/ Și Mihai/ Gabriel numit/ Azi în zi de sărbătoare/ Îi fac o sinceră urare/ La mulți ani, să ne trăiești/ La fel de mult să ne iubești/ Să fii veșnic bun și blând/ Cât vei trăi pe pamânt.
 7. La mulți ani cu sănătate/ Să-ți dea Domnul ce dorești/ Realizări și fericire/ Dragă Mihaela/ Gabriela, să ne trăiești!
 8. Bucuria lumii toată/ Zi de zi-n ușa să-ți bată/ Bunul Dumnezeu să-ți dea/ Tot ce îți dorești și ai vrea! La mulți ani!
 9. La mulţi ani cu sănătate/ Domnul să îți dea de toate/ Poate-un strop de fericire/ Poate unul de iubire/ Poate unul de noroc/ Poate toate la un loc!
 10. Să-ţi dea Domnul sănătate/ Judecată înţeleaptă/ Viaţă lungă pământească/ Ce doreşti să se-mplinească!/ De ziua ce o sărbătorești/ Şi de frumosul tău nume/ Îţi doresc multă iubire/ Și toată fericirea din lume!
 11. La mulți ani cu bucurie/ Dragoste mereu să fie/ Împliniri și sănătate/ Cu succes deplin în toate!

Tu ce urări și mesaje folosești în mod obișnuit cu ocazia sărbătorii Sfinților Mihail și Gavriil?

Cele mai citite articole

Scris de Anca Rusu

Pasionată de scris încă din copilărie, am experiență de peste 13 ani în domeniul redactării de texte, în special în mediul online. Iubesc muzica, filmele, pictura și în general toate manifestările artistice care îmi permit să îmi exprim liber personalitatea și mă inspiră în tot ceea ce realizez. Optimistă și visătoare, cred cu tărie în puterea magică a cuvintelor de a schimba mentalități și de a aduce zâmbetul pe chipurile oamenilor.

Beneficii ale fructelor de goji

Citate Celebre despre Familie