in ,

Urări și mesaje de La mulți Ani pentru ziua de naștere

Urări și mesaje de La mulți Ani pentru ziua de naștere

Nu este deloc simplu să formulezi urări de La Mulți Ani pentru persoanele dragi din viața ta. Este important ca mesajul să fie sincer, personalizat și să transmită exact ce îți dorești. Uneori ne aflăm în pană de idei și nu reușim să găsim formularea sau abordarea corectă. De aceea, venim în ajutorul tău cu o selecție de urări și mesaje personalizate de La mulți Ani pentru ziua de naștere a prietenilor, rudelor sau colegilor de birou.

Urări de La Mulți Ani cu mesaj general

Urari de La Multi Ani cu mesaj general pentru ziua de nastere
 1. Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o de-a lungul timpului să se întoarcă la tine în această zi minunată. Îți doresc un sincer La mulți ani!
 2. De ziua ta îți doresc fericire imensă și iubire din abundență. Fie ca toate visele tale să se transforme în realitate și norocul să îți bată la ușa în fiecare zi. La mulți ani!
 3. Zilele de naștere înseamnă un nou început și un moment perfect pentru noi țeluri în viață. Înaintează cu încredere și curaj! Ești o persoană specială. La mulți ani!
 4. Fii fericit/ă! Azi este ziua în care ai fost adus/ă pe această lume ca să fii o binecuvântare și o inspirație pentru oamenii din jurul tău! Ești o persoană minunată! Să ai parte de cât mai multe aniversări și să îți îndeplinești toate dorințele!
 5. Cu fiecare an care trece peste noi devenim mai înțelepți. Nu sunt sigur ce ai învățat anul acesta, dar știu că fiecare experiență te-a transformat în persoana care ești azi! La mulți ani!
 6. Să primeșți flori de ziua ta și să înveți de la fiecare floare să iubeșți, să strălucești, să aduci bucurie și sărbătoare! La mulți ani!
 7. Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții, iar în timp ce scrii, zâmbește! La mulți ani!
 8. Bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericit/ă și amintește-ți un lucru: azi e ziua ta specială, așa că trăiește-o la maxim! La Mulți Ani!
 9. În această zi specială îți doresc să găseșți dragoste și fericire în orice lucru și în orice persoană din viața ta! La mulți ani!
 10. La Mulți Ani, cu ocazia aniversării, multă sănătate și bucurie! Să fii fericit/ă, dar și să faci fericiți pe alții. Să fii iubit/ă, dar și să răspândești iubire în jurul tău. Să ai parte de tot ce e frumos în lumea asta și toate visele să ți se împlinească!
 11. Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!
 12. Credeai că am uitat de o zi atât de specială? Îți trimit din tot sufletul acest mesaj de La Mulți Ani și te asigur de prietenia mea veșnică!
 13. O zi din an este a ta și este cea mai frumoasă zi. Să te bucuri de ea împreună cu cei dragi. La mulți ani!
 14. Îți doresc să știi ce cauți în viață,să-ți dai seama când ai găsit ce ai nevoie și să ai norocul de a păstra ceea ce te face fericit/ă. La mulți ani!
 15. De ziua ta îți doresc să fii înconjurat/a de prieteni, să asculți muzica ta de suflet, să lumineze orașul în jurul tău! La mulți ani!
 16. Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de sănătate, un veac plin cu bani și un tradițional La Mulți Ani.
 17. Atât de multe urări, atât de multe zâmbete, multe memorii, dar prea puține cuvinte pentru o zi atât de importantă. La mulți ani!
 18. Zboară în avionul ambiției, aterizează pe aeroportul succesului, fie ca viitorul tău să strălucească mereu. La mulți ani!
 19. Sper că această zi să fie începutul celui mai măreț și minunat an din viața ta. La mulți ani!
 20. Îți doresc o zi plină de bucurie și un an plin de veselie. La mulți ani!
 21. Sper ca ziua ta să îți aducă tot ce e mai bun pentru sufletul tău! Îmi doresc ca ziua de azi să fie plină de surprize plăcute! La mulți ani!
 22. Sper ca de ziua ta toate lucrurile pe care ți le dorești in viață să vină spre tine așa cum ți-ai imaginat. La multi ani!
 23. Îți doresc o zi frumoasă, cu multă sănătate și fericire veșnică. La mulți ani!
 24. Îmi doresc ca ziua de azi să îți aducă cât mai multă bucurie, la fel de multă ca cea pe care o emani celor din jur. La mulți ani!
 25. Poate că nu sunt lângă tine în ceastă zi specială, dar vreau să știi că mă gândesc la tine și că îți doresc un sincer la mulți ani!
 26. Nu am cuvinte să exprim cât de fericit/ă sunt că îți mai sărbătorești un an din viață! Îmi doresc să fii mereu fericit/ă și sănătos/oasă. Să nu te schimbi niciodată. La mulți ani!

Mesaje amuzante de La Mulți Ani

Mesaje amuzante de La Multi Ani pentru ziua de nastere
 1. Cunoșți pe cineva căruia trebuie să îi trimit un mesaj de La mulți ani, vreo aniversare? Dacă știi de ceva petreceri, anunță-mă, pentru că nu am mai mâncat prăjituri de mult și îmi scade glicemia!
 2. Ți-aș ura împlinirea tuturor dorințelor, dar mi-e teamă că, dacă se adeverește, la anu’ nu o să mai am ce să-ți doresc. La mulți ani!
 3. La mulți ani uneia dintre puținele persoane a cărei zi de naștere mi-o aduc aminte și fără ajutorul Facebook-ului!
 4. La mulți ani unei persoane care este deșteaptă, frumoasă și amuzantă și care îmi seamănă foarte mult!
 5. Pe măsură ce îmbătrânești, se întâmplă trei lucruri. Primul – ți se duce memoria… iar pe celelalte două lucruri nu mi le pot aminti. La mulți ani!
 6. În viață ești tânăr doar o dată, dar imatur poți fi până la moarte. La mulți ani!
 7. De ziua ta mi-am dorit să îți dăruiesc cel mai drăguț cadou din lume, dar am realizat că este imposibil, pentru că tu ești cel mai draguț cadou din lume!
 8. Anul ăsta mi-a fost greu să îți aleg cadoul. Am vrut să fie ceva deosebit, ceva inedit, ceva ce sigur nu o să primești de la altcineva. Și atunci mi-am dat seama că deja mă ai în viața ta… și mi-a mai rămas doar clasicul La Mulți Ani!
 9. Uită trecutul, nu îl poți schimba! Uită de viitor, nu îl poți prezice! Uită de cadoul meu pentru tine, nu ți-am cumpărat unul! Îți pot ura, totuși, un sincer La Mulți Ani!
 10. Am plăcerea de a ura La Mulți Ani unicei persoane la care mă gândesc (aproape) la fel de mult cum mă gândesc la mine.
 11. La Mulți Ani persoanei care sper să-mi rămână prietenă și atunci când o să fim prea bătrâne ca să ne aducem aminte zilele de naștere.
 12. Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește, un mesaj de La Mulți Ani de la cel ce te iubește!
 13. La Mulți Ani! Bucuria lumii toată, Zi de zi-n ușă să-ți bată, Bunul Dumnezeu să-ți dea, Tot ce îți dorești ș-ai vrea!
 14. Mesajele de La Mulți Ani sunt greu de făcut, îți doresc tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât!
 15. Azi de ziua ta îți urez că ani frumoși să-ți vină-n cale! Sănătate și… parale! La Mulți Ani!

Mesaje și urări de La Mulți Ani pentru mama

Mesaje si urari de La Multi Ani pentru mama de ziua de nastere
 1. Mamă, îți mulțumesc pentru iubirea necondiționată, pentru răbdarea fără margini, pentru căldură ta uimitoare și pentru sprijinul pe care mi-l acorzi fără limite. Ești un înger pentru mine. La mulți ani!
 2. Ești o femeie uimitoare și te admir. Tandrețea, înțelegerea și grija ta sunt nesfârșite. Știi să insufli încredere în oameni și să le dai curaj atunci când au nevoie. La mulți ani, draga mea mamă, fie ca mulți ani de fericire să se aștearnă înaintea ta.
 3. Mamă, ai o inimă mare și iubitoare. Meriți tot ce este mai bun pe lume. Îți doresc să ai parte de iubire, fericire, zâmbete, bucurie și să nu încetezi niciodată să privești lumea cu uimire și admirație. La mulți ani!
 4. Draga mea mamă, să știi că nu contează cât de departe sunt de tine. O parte din inima mea este întotdeauna acolo unde ești tu, acolo unde este casa noastră. La mulți ani!

Mesaje și urări de La Mulți Ani pentru tata

Mesaje si urari de La Multi Ani pentru tata de ziua de nastere
 1. Îi spun astăzi La Mulți Ani omului care m-a inspirat să visez și să muncesc din greu pentru a-mi îndeplini visurile.
 2. Unii nu cred că eroii există cu adevărat, dar asta numai pentru că nu te-au întâlnit pe ține. La mulți ani, tată! Tu ești cel care mi-a spus întotdeauna că pot să realizez imposibilul dacă mă străduiesc suficient și datorită ție sunt acum ceea ce sunt.
 3. La mulți ani tatălui perfect! Dragostea ta m-a făcut să cred cu adevărat în mine. Îți mulțumesc pentru sprijin și pentru sfaturile tale prețioase.
 4. Știu că nu am fost întotdeauna copilul perfect, dar tu ai fost mereu tatăl perfect. Îți mulțumesc pentru că mi-ai reparat jucăriile pe care le-am stricat în copilărie și pentru că m-ai învățat cum să repar singur greșelile pe care le-am făcut în viață. Bucură-te de ziua ta de naștere! La mulți ani!

Urări de La Mulți Ani pentru persoana iubită

Urari si mesaje de La Multi Ani pentru persoana iubita de ziua de nastere
 1. La mulți ani pentru o persoană specială care îmi umple zilnic inima de bucurie. Îți sunt recunoscător pentru toate momentele petrecute împreună și îmi doresc că fericirea noastră să fie eternă.
 2. Sunt cea mai norocoasă ființă din lume pentru că te am pe ține alături. Îți mulțumesc pentru sprijinul tău necondiționat. La mulți ani!
 3. Să mă îndrăgostesc de tine a fost ușor. Să te iubesc este și mai ușor. Iar să-ți doresc toată fericirea din lume este pentru mine ceva mai natural decât să respir. La Mulți Ani!
 4. Mereu mă înveți câte ceva nou: cum să zâmbesc, cum să întâmpin fiecare zi cu inima deschisă, cum să iubesc. Cu tine alături, viața este de o mie de ori mai frumoasă decât aș fi crezut vreodată. La mulți ani, dragostea mea!
 5. Fie că ziua aniversării tale să fie la fel de însorită precum zâmbetul tău și la fel de frumoasă precum chipul tău. Eu știu că tu strălucești mereu, dar mai știu și că astăzi vei străluci mai puternic decât o rază de soare.
 6. Să te iubesc este un privilegiu. Dar să fiu iubit/ă de tine este o binecuvântare. Să fiu alături de tine de ziua ta este un vis împlinit și sper că toate visurile tale să se împlinească. La mulți ani!
 7. Sunt fermecat de frumusețea ta, fascinat de carisma ta și vrăjit de iubirea ta. Nu-i de mirare că mă gândesc mereu la tine. La mulți ani!
 8. Tu ești motivul pentru care zâmbesc în fiecare zi. Pasiunea noastră nu va pieri niciodată, iar dragostea noastră va străluci mereu la fel de puternic ca în această zi specială.
 9. Îți mulțumesc pentru toate amintirile prețioase pe care mi le-ai dăruit. Nu contează cât de mult vom îmbătrâni, câte aniversări vom sărbători, eu voi fi întotdeauna lângă tine. La mulți ani!
 10. „Dragostea nu înseamnă să ne uităm unul în ochii celuilalt, ci să privim amândoi în aceeași direcție.” (Antoine de Saint-Exupery) La mulți ani!

Urări de La Mulți Ani pentru prieteni dragi

Urari si mesaje de La Multi Ani pentru prieteni dragi de ziua de nastere
 1. La mulţi ani, dragă prietenă! Te iubesc mult şi sper ca prietenia noastră să continue cel puţin tot atâția ani cât a durat până acum!
 2. La mulţi ani, tovarășe! Îţi urez sănătate multă, iar visurile tale să se îndeplinească pe cât de repede posibil! Îţi mulțumesc pentru toate sfaturile tale şi toate momentele în care ai fost lângă mine şi m-ai ghidat pentru luarea celor mai bune decizii. Pregătește-te pentru o surpriză frumoasă!
 3. He, he, he, știu că sunt prima care îţi urează „La mulţi ani!”, deoarece aşa fac în fiecare an. Pentru că sunt prietena ta cea mai bună şi pentru că te iubesc mult!
 4. La mulţi ani şi sper ca drumul tău în viaţă să fie pavat numai cu bucurii şi împliniri!
 5. Îţi transmit toată dragostea mea şi sper să avem energia necesară pentru a continua șirul nebuniilor pe care obișnuim să le facem de atâția ani. Sunt recunoscătoare pentru faptul că eşti prietena mea şi sper să îţi pot răsplăti această bucurie pe care mi-o faci zi de zi! Te iubesc, draga mea!
 6. Un sincer „La mulţi ani!” plin de gânduri bune, sănătate şi noroc! Să te bucuri de această vârstă frumoasă, iar realizările tale să crească tot mai mult pentru a-ţi răsplăti tot efortul depus! Să ai parte de o zi minunată!
 7. La mulţi ani cu multe gânduri minunate! Pe lângă tradiționalele urări de sănătate, noroc şi dragoste, îmi doresc să ai parte numai de bucurii pe planul personal şi de realizări pe planul profesional! Sper să ai parte de o zi perfectă!
 8. Iată ce soare mare este pe cer astăzi pentru a sărbători ziua ta de naștere! Dragul meu prieten, să nu-ţi pierzi din nebunie, optimism şi zâmbet. Îţi urez tot ceea ce este mai bun pe lume, cu toată afecțiunea mea! La mulţi ani!
 9. Prietena mea dragă, astăzi este ziua ta. Nu, nu ai îmbătrânit cu un an, ci te-ai făcut mai înțeleaptă! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că eşti prietena mea şi pentru toată susţinerea ta de-a lungul anilor! Ştii că vei avea întotdeauna tot sprijinul meu. Să te bucuri de această frumoasă zi! La mulţi ani!
 10. La mulţi ani şi la mulţi bani! Îţi transmit toată dragostea mea şi îţi mulțumesc pentru faptul că eşti alături de mine mereu. Să nu îţi pierzi optimismul niciodată ca să continui să ne molipsești cu buna ta dispoziţie. Eşti ca o rază de soare! Să ai o zi superbă!
 11. Mă simt norocoasă pentru că am o prietenă atât de apropiată ca tine și îți mulțumesc pentru toate momentele grozave petrecute împreună! La mulți ani!
 12. Îmi doresc ca prietenia specială care ne leagă să dăinuie peste ani și să petrecem cât mai multe zile de naștere! Să ai parte de multă sănătate și bucurii nenumărate! Îți doresc o zi minunată!
 13. Din suflet îți doresc să ai parte de toată iubirea și fericirea din lume, deoarece le meriți! Sunt recunoscătoare că faci parte din viața mea și că prietenia noastră trece peste orice. La mulți ani!
 14. La mulți ani plini de sănătate, realizări și momente excepționale! Ai fost mereu alături de mine, așa cum îți voi fi și eu întotdeauna.
 15. Prietenia adevărată este ceva extrem de rar, dar datorită ție știu ce înseamnă, iar pentru acest lucru îți mulțumesc! La mulți ani cu sănătate și bucurii!
 16. Mă înțelegi așa cum nu o mai face nimeni și îți mulțumesc pentru că mă asculți de fiecare dată. Sunt norocoasă că ești prietena mea cea mai bună! La mulți ani!
 17. Sunt recunoscător că suntem cei mai buni prieteni. Îți transmit toate gândurile de bine și îți doresc sănătate și la mulți ani fericiți!
 18. Am împărțit cele mai amuzante momente în care am râs până ne-a durut burta, dar ai fost și umărul pe care am plâns când totul era greu. Prietenia noastră este unică și nu voi înceta niciodată să îți mulțumesc că îmi ești alături. La mulți ani!
 19. Ești cel mai bun prieten pe care îl poate avea cineva. Îți doresc ca această zi să îți aducă multă bucurie și ca toate visurile să ți se îndeplinească! La mulți ani alături de cei dragi!
 20. O mulțime de prieteni au venit și plecat din viața mea de-a lungul anilor, numai tu ai rămas și mi-ai demonstrat ce înseamnă prietenia adevărată! La mulți ani! Să ai o zi superbă!
 21. Ești sprijinul meu în tot ce fac, mă încurajezi și mă ridici când sunt la pământ. Astăzi este despre tine! Îți doresc să ai parte de multă fericire și împlinire! La mulți ani, scumpa mea prietenă!
 22. Prietenii buni se găsesc extrem de rar. Poate că nu o spun des, dar ești cel mai bun prieten al meu și te apreciez enorm. La mulți ani fericiți!
 23. Foarte puține persoane au în viața lor pe cineva ca tine. Îți doresc o zi memorabilă, cu râsete și bună dispoziție! La mulți ani!
 24. Ne știm din copilărie și am împărțit bune și rele. Ești mai mult decât prietena mea cea mai bună, ești ca o soră. La mulți ani!
 25. Îți transmit cele mai calde urări astăzi, de ziua ta! Ești ca un frate pentru mine, iar astăzi, de ziua ta, vom sărbători în stil mare! Să ai parte de toate momentele pline de bucurie pe care le meriți!
 26. Știu că vom îmbătrâni împreună, iar copiii noștri vor ajunge să fie cei mai buni prieteni, așa cum suntem și noi. La mulți ani frumoși și încununați cu fericire!
 27. Ești acea persoană pe care mă pot baza întotdeauna, iar pentru acest lucru îți mulțumesc și vreau să știi că și eu voi fi sprijinul tău oricând vei avea nevoie. Din suflet îți urez tot ce este mai bun!
 28. Să rămâi mereu aceeași persoană cu zâmbetul pe buze, să ai parte de tot ce îți aduce fericire și liniște în suflet! La mulți ani!
 29. Un prieten adevărat ca tine merită să i se întâmple cele mai bune lucruri! Îți doresc să ai o zi plină de distracție și veselie! La mulți ani și la cât mai multe momente speciale!
 30. Nu contează numărul de prieteni, ci calitatea lor. Îți mulțumesc că ești cel mai bun prieten din lume! La mulți ani cu sănătate!
 31. În această zi specială, uită de necazuri și lasă buna dispoziție și bucuriile să te învăluie! La mulți ani, sănătate și fericire cât cuprinde!

Citate, aforisme și maxime de La Mulți Ani

Citate, aforisme si maxime de La Multi Ani de ziua de nastere
 1. „Aniversările noastre sunt pene din imensa aripă a timpului.” – Jean Paul Richter
 2. „În cele din urmă, nu contează câți ani ai adunat în viață, ci câtă viață ai acumulat în ani.” – Abraham Lincoln
 3. „Cu cât mai bătrân scripcarul, cu atât mai dulce melodia.”- Papa Paul al VI-lea
 4. „Ne dăm seama că îmbătrânim atunci când singurul lucru pe care ni-l dorim la aniversarea noastră este să nu ni se aducă aminte de ea.” – Anonim
 5. „Un diplomat este un om care își amintește întotdeauna ziua de naștere a unei femei, dar nu reușește să își aducă aminte câți ani împlinește.” – Robert Frost
 6. “Bărbații sunt asemenea vinului. Unii se preschimbă în oțet, dar cei mai mulți dintre ei devin mai buni odată cu trecerea timpului.”- Papa Ioan al XXIII-lea
 7. “Vârsta este un mare preț ce trebuie plătit pentru maturitate.” – Tom Stoppard
 8. “Viața ar fi infinit mai fericită dacă ne-am naște la vârsta de 80 de ani și ne-am apropia treptat de cea de 18 ani.”- Mark Twain
 9. “Înăuntrul fiecărei persoane vârstnice se află o tânără care se întreabă ce naiba s-a întâmplat!” – Jennifer Yane
 10. „Întrucât timpul este asemenea unei spirale, în fiecare an se întâmplă ceva special de ziua ta: energia pe care Dumnezeu a investit-o la nașterea ta este prezentă din nou.” – Menachem Mendel Schneerson

Cele mai citite articole

Ce urări și mesaje de La Mulți Ani folosești în mod obișnuit? Lasă-ne un comentariu mai jos.

Cele mai citite articole

Scris de Anca Rusu

Pasionată de scris încă din copilărie, am experiență de peste 13 ani în domeniul redactării de texte, în special în mediul online. Iubesc muzica, filmele, pictura și în general toate manifestările artistice care îmi permit să îmi exprim liber personalitatea și mă inspiră în tot ceea ce realizez. Optimistă și visătoare, cred cu tărie în puterea magică a cuvintelor de a schimba mentalități și de a aduce zâmbetul pe chipurile oamenilor.

Top 15 filme seriale coreene

Top 15 Filme Seriale Coreene

Piscine din Bucuresti