in

   Alege anvelopele potrivite pentru mașina ta

Anvelopele all-season sau, în traducere liberă, pentru toate anotimpurile, au fost create pentru zonele climatice moderate, unde iernile sunt mai blânde și nu există prea multă zăpadă. Confortul oferit de acestea pentru faptul că nu este necesar să faci o vizită la atelierul de vulcanizare de două ori pe an a făcut ca acest tip de anvelope să fie cele mai populare în zilele de astăzi.

Iată câteva avantaje ale acestor anvelope

         Eficiență

         Acest tip de anvelope a fost conceput în mod special pentru a face față atât iernilor umede și blânde, cât și verilor toride, având caneluri înguste pe suprafața lor și au o aderență bună pe asfaltul ud. Este important să știi că setul de cauciucuri all season este destinat șoferilor cu un stil de condus moderat, nu sportiv, deoarece trebuie păstrat în condiții bune atât iarna, pentru vară, cât și vice-versa. Totuși, este bine de știut că dacă dorești să îl folosești pe timp de condiții extreme, cum ar fi drumuri înzăpezite, vei avea nevoie de lanțuri antiderapante.

         Economie

         O singură pereche de anvelope te va scuti atât de cheltuiala achiziționării două seturi de anvelope pentru fiecare sezon, cât și de drumul la atelierul de vulcanizare de două ori pe an. Economia nu se va opri doar la bani, ci și la spațiul de depozitare, deoarece vei folosi acele anvelope și nu va fi nevoie de depozitarea lor când se schimbă sezoanele. Totuși, alege o marcă bună de anvelope, pentru a nu avea surprize neplăcute după doar câteva luni de folosire. Pentru acest lucru, poți citi review-uri și pune întrebări pe forumuri celorlalți cumpărători pentru a afla care este cel mai bun brand pentru tine.

Cele mai citite articole

         Siguranță

         În anii recenți, s-a observat o creștere cu 19% a cererii pentru astfel de anvelope, datorită tehnologiei avansate care le face sigure atât iarna cât și vara. Ele respectă și îndeplinesc toate condițiile legii, deoarece, dacă vei analiza mai atent, acestea au inscripționate inițialele M+S (mud and snow), adică sunt eligibile pentru noroi și zăpadă, și, de asemenea, pot face față fenomenului de black ice, adică de polei/gheață.

Cum poți afla ce dimensiuni ai nevoie pentru anvelopele tale all season?

Este important ca măsurătorile tale să se potrivească cu ceea ce este disponibil pe site. Pentru a afla dimensiunile corecte de care are nevoie mașina ta, trebui să știi că anvelopele sunt ordonate după radius, adică diametrul interior al anvelopei, înălțime și lățime. Este recomandat să nu achiziționezi anvelope de dimensiuni mai mari decât cele recomandate de către producătorul automobilului, deoarece pot deteriora angrenajele și articulația acestuia, în plus, consumul de combustibil va crește.

Așadar, dacă te-ai decis asupra unui set de anvelope all season, aruncă o privire pe site-ul celor de la e-roti.ro și alege-ți modelul potrivit ei.

Sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Patru motive de a alege tigla metalica cu acoperire cu granule minerale

Cum să îţi păstrezi actele în siguranţă: sfaturi şi idei practice