in

Patru motive de a alege tigla metalica cu acoperire cu granule minerale

Patru motive de a alege tigla metalica cu acoperire cu granule minerale

Tigla metalica reprezinta alegerea numarul 1 a romanilor care doresc sa construiasca un acoperis de calitate, care sa reziste foarte mult timp, fara a necesita o intretinere complexa. Aceasta solutie tehnica este potrivita atat in proiectele construite de la zero, cat si in cele de renovare a vechilor locuinte, unde este necesara inlocuirea vechiului acoperis, care nu mai ofera protectie suficienta, cu unul nou realizat din materiale moderne si care sa ofere rezistenta maxima in fata intemperiilor.

Desi tigla metalica este utilizata de zeci de ani in diferite tipuri de proiecte, abia in ultima perioada au fost realizate progrese extraordinare in ceea ce priveste calitatea materialelor utilizate si in implementarea unor sisteme complete, care sa permita construirea rapida a acoperisului. Daca esti interesat de realizarea unui astfel de proiect, achizitioneaza tabla de acoperis de la Lindab, pentru ca acest produs este unul dintre cele mai calitative de pe piata din Romania, valoarea materialului fiind dovedita de provenienta scandinava a tehnologiei, acolo unde conditiile atmosferice sunt vitrege.

Iata care sunt cele 4 motive pentru care trebuie sa alegi tigla metalica cu acoperire cu granule minerale!

  1. Multe persoane au evitat sa foloseasca tigla metalica pentru realizarea acoperisului locuintei, pentru ca nu puteau obtine o imagine asemanatoare celei in cazul in care se utiliza tigla clasica. Aceasta problema a fost rezolvata prin introducerea unei tehnologii noi, si anume tratarea suprafetelor foilor din otel cu un strat fin de granule minerale naturale, ce ofera o textura unica asemanatoare materialelor naturale folosite in alte proiecte. Granulele au si rol de a oferi o rezistenta suplimentara tiglei metalice datorita duritatii acestora;
  1. Tigla metalica de acest tip reprezinta unul dintre cele mai durabile materiale ce pot fi utilizate pentru inchiderea acoperisurilor. Aceasta caracteristica se datoreaza otelului de cea mai buna calitate, folosit pentru producerea foilor de tigla metalica, dar si datorita stratului special de acoperire de tip Aluzinc. Aliajul realizat dintr-un amestec de aluminiu si zinc ofera o rezistenta de cel putin 4 ori mai mare decat in cazul simplei galvanizari a tablei;
  1. Tigla cu acoperire cu granule minerale este disponibila intr-o gama variata de culori. Clientii pot alege in vederea personalizarii proiectului din gama de culori standard existand 10 optiuni si din cea de combinatii pastelate, unde sunt folosite culori de tonuri apropiate, care ofera o imagine clasica, cea din arhitectura mediteraneana. Mai mult decat atat, personalizarea poate fi realizata si prin intermediul alegerii dintr-o gama variata de profile care aduc aminte de diferite tipuri de materiale naturale, utilizate pentru acoperirea caselor in diverse perioade de timp;
  1. Firmele producatoare ofera in afara tiglei propriu-zise si intreaga gama de accesorii si de elemente de siguranta, ce au implementat acelasi tip de finisaj in vederea finalizarii proiectului intr-o perioada cat mai scurta de timp si fara a fi necesare improvizatii care, de cele mai multe ori, nu dau rezultatele asteptate.

Cele mai citite articole

In concluzie, proprietarii de locuinte care doresc sa-si renoveze casele sau care vor sa porneasca un proiect nou ar trebui sa opteze pentru tigla din metal cu granule minerale, deoarece reprezinta o alegere ideala pentru obtinerea unui acoperis rezistent, durabil, care asigura o imagine deosebita.

Sursa foto:

ro.pinterest.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ce trebuie să știi despre frigiderul tău înainte să îl cumperi

   Alege anvelopele potrivite pentru mașina ta