in

Amplifică dorința de înghețată a clienților cu o etalare în niște vitrine frigorifice de top!

În cofetării, baruri, restaurante, precum și în gelaterii, o prezentare plăcută a produselor este esențială pentru a stârni pofta de înghețată în rândul clienților, mai ales acum, în sezonul estival.

Dacă nu vii cu ceva nou, ei se vor opri la primul colț de stradă și vor cumpăra ce vor găsi, nu vor mai ajunge până în unitatea ta, deși aici vor putea afla sortimente de înghețată cu adevărat deosebite, cu arome unice.

În zilele noastre, etalarea mărfurilor alimentare este extrem de importantă, iar dacă vorbim de un produs ușor perisabil, precum este înghețata, cu atât mai mult.

Vitrinele de înghețată se pot clasifica după modul de acces la produse în:

echipamente frigorifice deschise, unde produsele sunt la îndemâna clientului, care poate să își aleagă personal tipurile de înghețată (ambalată) dorite;

echipamente frigorifice închise, dar cu vizibilitate largă prin geamurile vitrinei; la produsele depozitate în astfel de vitrine au acces doar vânzătorii, singurii care poate servi clienții cu înghețata dorită (de regulă este vorba de sortimente produse în laboratoarele proprii).

Din fericire, chiar dacă sezonul estival este aproape, cei interesați pot să își doteze unitățile cu echipamentele potrivite, care să fie în măsură le crească vânzările.

Alege niște soluții profesionale de prezentare și depozitare înghețată!

TC Romania are acum, la niște prețuri foarte bune, modele de vitrine de înghețată cu 7 până 10 cuve. Dacă doriți să vă modernizați dotările de sezon din unitate, a sosit momentul să achiziționați vitrine frigorifice de înghețată de pe stoc!

Indiferent de capacitatea pe care unitatea dvs. o are, aici o să puteți găsi modele elegante, variat colorate, ideale pentru a vă putea crește spectaculos vânzările sortimentelor de înghețată.

Vitrinele frigorifice de  calitate pentru prezentarea și păstrarea la temperatura potrivită a înghețatelor reprezintă instrumente indispensabile de marketing, folosite de către comercianții serioși, deci nu le minimizați importanța.

Aceste tipuri de vitrine (mai ales acelea pe rotile!) pot fi instalate ușor în diverse locuri din cofetării, baruri, restaurante, așa încât ele se pot transforma rapid în adevărate puncte de atracție pentru clienții care vor să se răcorească pe vremea caniculară.

Nu știți ce vitrine de înghețată să alegeți? Cereți sfaturile specialiștilor în astfel de echipamente Horeca!

Chiar și acele unități Horeca ce nu erau interesate până anul acesta de vânzările de înghețată, pot acum să ia legătura cu specialiștii de la TC Romania dacă vor să-și diversifice paleta de produse pe care să le ofere consumatorilor ce le trec pragul.

Consultanții pot să le ofere cele mai bune sfaturi despre cum să aleagă exact acele vitrine frigorifice de care au nevoie ca formă și număr de cuve, în raport de dorințele pe care le au, spațiul disponibil și buget.

Pe piață există în prezent  soluții profesionale de prezentare și depozitare înghețată extrem de eficiente, care răspund cu brio nevoilor diverselor tipuri de comercianți.

La TC Romania se află acum pe stoc vitrine de înghețată care pot să se plieze fericit pe caracteristicile afacerii oricărui comerciant, să aducă o notă de originalitate în plus brandului pe care îl reprezintă.

Realizate din materiale de cea mai bună calitate, cu diferite capacități de stocare, diferite adâncimi ale cuvelor de depozitat înghețată, sunt în deplin consens cu ceea ce înseamnă la ora actuală un comerț cu adevărat modern.

În lunile de vară, mai mult decât oricând, prezentarea deosebită a produselor răcoritoare, mai ales a înghețatei, face posibilă depășirea concurenței, atât de aprigă în domeniu.

Un consultant TC Romania este în măsură să le explice celor interesați în detaliu diferențele tehnice existente între o vitrină de înghețată statică și o vitrină de înghețată cu ventilație, așa încât aceștia să poată achiziționa exact echipamentele frigorifice de care au nevoie.

Dacă sunteți reprezentantul unei gelaterii, cu siguranță o să găsiți la TC România și ceva potrivit pentru dvs.: ce ziceți de noile modele de vitrine de înghețată mari, cu 16, până la 24 de cuve?

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cele mai comune situatii in care soferii apeleaza la servicii de tractari auto

Criterii pentru a alege cele mai bune echipamente fast-food pentru afacerea ta