in ,

Cele mai comune situatii in care soferii apeleaza la servicii de tractari auto

Se intampla foarte des ca oamenii sa apeleze la servicii profesionale de tractari auto atunci cand se afla la locul nepotrivit si la momentul nepotrivit, cand raman cu masina avariata in drum sau cand situatia cere masuri urgente. Reglementarile legislative in acest moment sunt destul de aspre, astfel incat nici nu mai poate fi vorba ca autoturismul sa fie legat cu o simpla funie sau cu un lant si sa fie tractat de o alta masina.

Situatiile care impun tractarea masinii apeland la servicii profesionale

Uneori, masina are o defectiune mai veche, pe care conducatorul auto nu a luat-o in seama si, nerezolvata, poate provoca situatii destul de dificile. Alteori, din cauza neatentiei, au loc tot felul de incidente care necesita tractarea masinii intr-un loc specializat. Serviciile de tractari auto asigurate de profesionisti preintampina si unele situatii care nu tin de soarta si de ghinion.

Spre exemplu, poate fi nevoie ca oamenii sa aduca un autoturism neinmatriculat si neinregistrat in tara, astfel incat acesta sa intre in legalitate si sa poata fi folosit. Deoarece este interzisa prin lege conducerea unui astfel de autoturism pe sosea, sunt necesare serviciile de tractari auto. Totodata, conducerea unei masini cu numerele de inregistrare si inmatriculare retrase este interzisa prin lege, astfel incat proprietarii se vor vedea nevoiti sa apeleze la servicii de tractari auto, care se vor dovedi cea mai buna alegere si in cazul aducerii autoturismului in programul de casare Rabla.

Cele mai citite articole

In cazul in care exista defectiuni majore, in cazul in care masina nu mai porneste, daca nu mai are curent si cutia de viteze este blocata, daca asigurarea sau ITP-ul au expirat si este necesara tractarea autoturismului dintr-o locatie in alta, sunt necesare serviciile profesionale de tractari auto.

Firma de tractari dispune numai de personal specializat, precum si de masini intretinute foarte bine, capabile sa actioneze indiferent de situatie, de anotimp si de locatie. Echipa de tractari va avea nevoie de toate informatiile necesare pentru a sti exact situatia in care se afla conducatorii auto, iar, dupa o analiza atenta a situatiei, se va trimite o echipa specializata la fata locului pentru remedierea problemei. Specialistii in tractari auto actioneaza in mod legal si sigur din toate punctele de vedere.

Spre exemplu, in cazul producerii unui accident, echipa de tractari auto va evalua starea masinii si o va aduce in siguranta la cel mai apropiat service sau la locatia solicitata de client. Serviciile nu se opresc numai la tractari, ci includ si reparatii auto in cel mai scurt timp si la tarife corecte, asistenta rutiera oferita non-stop, indiferent de anotimp si de conditiile de drum, dar si vulcanizare mobila.

Conducatorii auto care nu stiu ce sa faca in cazul in care au pana, cei care au nevoie de schimbarea cauciucurilor de iarna sau de vara, dar si conducatorii care au nevoie de inchirierea unui autoturism sunt invitati sa apeleze la serviciile unei companii de specialitate, cu peste 12 ani experienta si mii de clienti multumiti.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Plaje din Sardinia

Amplifică dorința de înghețată a clienților cu o etalare în niște vitrine frigorifice de top!