in

Cele mai confortabile tipuri de pantofi fără toc pe care le poți purta cu ținute elegante sau pentru timpul liber

Prin alegerea perechii de pantofi potrivite, poți să obții un nou look inedit și să dai o altă față hainelor tale vechi.

 

Încălțămintea poate reprezenta centrul de interes al ținutelor tale, mai ales dacă vrei să alegi un stil vestimentar care pune accent pe simplitate, fără a ignora unele elemente de originalitate, care-ți pot pune în valoare personalitatea. În oricare dintre aceste situații, pantofii fără toc reprezintă o alegere potrivită.

 

Iată ce pantofi confortabili poți alege pentru ținute elegante și pentru timpul liber:

 

 

Pantofi tip Oxford lăcuiți, cu șireturi

 

Pantofii lăcuiți cu șireturi sunt o opțiune bună pentru ținutele informale sau cu aspect elegant, pentru birou sau chiar pentru petreceri. Există o mulțime de modele, cu platformă sau fără, pentru ca tu să poți alege ușor varianta de confort ideală pentru tine. Culorile se caracterizează prin varietate, așa că poți alege nuanțe îndrăznețe, în funcție de personalitatea și gusturile tale. De asemenea, materialul poate avea aspect de piele de șarpe, pentru a adăuga încă un element interesant.

 

Pantofi decupați

 

Pantofii decupați pot adăuga o notă de rafinament oricărei ținute, întrucât vei crea un centru de interes vizual prin intermediul încălțămintei. Aceștia este indicat să aibă culori clasice, precum maro sau crem, pentru a pune accentul pe modelele tăieturilor din material. Este indicat să alegi modele cu cataramă sau fără, cu diferite tipuri de decupaje în partea de sus sau pe lateral.

 

Pantofi eleganți cu platformă

 

Pantofii cu platformă păstrează caracteristicile încălțămintei elegante, având în același timp, prin intermediul tălpii speciale, un plus de confort. Aceștia reprezintă un element vizual interesant, care îți pune în valoare orice tip de ținută, mai ales dacă preferi îmbrăcămintea îndrăzneață.

Cele mai citite articole

 

Aceștia sunt potriviți și dacă preferi să porți ținute smart casual, la granița dintre eleganță și relaxare, care pot fi alese atât pentru muncă, cât și pentru alte momente din viața de zi cu zi.

 

Pantofi cu fermoar

 

O altă variantă sunt și perechile de încălțăminte cu fermoar decorativ în partea frontală, care adaugă o notă interesantă ținutelor care mizează pe simplitate, fără a ignora accentele pline de originalitate. Acest tip de pantofi creează un efect interesant mai ales dacă aceștia au nuanțe clasice, precum negru sau maro.

 

Pantofi cu cataramă

 

O altă opțiune sunt și pantofii cu cataramă, care reprezintă principala componentă vizuală a acestora, oferind în același timp confortul necesar. O astfel de pereche de încălțăminte este elegantă și adaugă, totodată, un element casual, care poate să-ți pună în valoare personalitatea.

 

Indiferent de modelul care te atrage mai mult, poți găsi variante interesante de pantofi pentru damă ieftini pe Modlet.ro, pentru a putea să-și asortezi ținutele așa cum dorești.

 

 

Pantofii fără toc sunt potriviți pentru o mulțime de stiluri vestimentare pe care le vei adapta în viața de zi cu zi. Aceștia îți oferă confortul necesar și adaugă un element interesant look-ului pe care decizi să-l adopți.

 

Sursă foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

TOP 5 moduri prin care poți deveni o persoană mai atrăgătoare

Principalele 5 tipuri de angajați care prezintă risc de a demisiona