in

Costul si locatia pentru urmatorul tau eveniment

Exista multe aspecte diferite care trebuie luate in considerare atunci cand se rezerva o locatie pentru un eveniment corporate. Nu este vorba doar de alegerea unei locatii cu o priveliste frumoasa sau pe care va place sa o vizitati; este vorba, de asemenea, de gasirea unei locatii care sa ofere spatiul si serviciile necesare pentru a va gazdui invitatii si pentru a permite o experienta pozitiva in general.

Exista si mai multi factori cheie de luat in considerare atunci cand rezervati o locatie cu catering din Bucuresti, asa ca am adunat cateva sfaturi utile in articolul de mai jos!

Flexibilitatea costurilor si a datei evenimentului

restaurant skybar

Evenimentul dvs. ar putea avea toate facilitatile pe care le doriti fiind flexibil, mai ales cand vine vorba de data. De exemplu, daca incercati sa va organizati evenimentul intr-o anumita locatie si nu exista optiuni disponibile in ziua pe care o considerati cea mai buna, incercati sa le oferiti una sau doua alternative. Acest lucru poate ajuta la deschiderea unei flexibilitati pentru planurile dvs. si poate face lucrurile mai accesibile

Alegerea celui mai bun loc de desfasurare pentru evenimentul dvs. poate fi dificila uneori. Din fericire, exista cateva idei care va pot ajuta sa economisiti timp. Puteti alege un loc de desfasurare in centrul orasului in care va organizati evenimentul. Daca va aflati in Bucuresti, atunci Skybar este solutia optima si are multe avantaje. Este situat la inaltime, deasupra orasului, departe de zgomot si foarte bine organizat in interior.

Cele mai citite articole

Odata stabilite data si ora evenimentului tau , este timpul sa te apuci de planificarea programului. Gazduirea unui eveniment poate fi o perspectiva destul de intimidanta atunci cand nu ai o experienta vasta in planificarea acestora sau in coordonarea cu alte persoane la indemana. Trebuie sa alegeti locul potrivit pentru intalnirea, conferinta sau petrecerea corporativa este la fel de important pentru succesul evenimentului ca si promovarea evenimentului, trimiterea invitatiilor si asteptarea confirmarii.

Inainte de a merge la un loc de desfasurare a evenimentului si de a va targui pe preturi, este important sa stiti exact ce este inclus in contract. Lista de servicii oferite in locatie poate varia. Unele locatii pot oferi utilizarea echipamentului lor de sunet si de iluminat, in timp ce altele va pot cere sa furnizati un DJ si/sau un sistem de iluminat. Este important sa clarificati tot ceea ce este inclus in pretul localului. Locul de desfasurare ar trebui sa fie in masura sa va ofere o lista de servicii si preturi in contract. Ar putea fi in interesul dumneavoastra sa angajati un planificator de nunti sau un coordonator de evenimente pentru a va ajuta sa va planificati bugetul si sa determinati ce se potriveste cel mai bine bugetului dumneavoastra.

Spatiu si amenajare locatiei pentru eveniment

Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand organizati o conferinta este sa va asigurati ca locul corespunde nevoilor evenimentului dumneavoastra.
Ce tip de eveniment planificati? Este esential sa aveti un loc care sa raspunda cerintelor invitatilor dumneavoastra. Fie ca este vorba de o limita de capacitate, o scena, o zona mare de scaune sau altceva!
Daca planificati o reuniune la scara larga si aveti in vedere mai multe sali si o scena, este important sa intelegeti aspectul locului. Camerele suplimentare trebuie luate in considerare in ceea ce priveste spatiul si accesibilitatea pentru toti invitatii dvs. Ar trebui sa existe suficient spatiu pentru ca toata lumea sa se poata deplasa confortabil si sa poata auzi toate discutiile.
Daca exista o scena, luati in considerare dimensiunea si inaltimea pupitrului, astfel incat vorbitorul dvs. sa poata fi vazut de toata lumea.

Trebuie sa va ganditi atat la interiorul, cat si la exteriorul evenimentului dumneavoastra. Atunci cand cautati un spatiu exterior, nu uitati sa va uitati daca locul de desfasurare are acces la internet. Sponsorii au nevoie de o zona separata sau trebuie sa fie pusi in acelasi loc cu toti invitatii? Discutati toate planurile cu operatorul locatiei: acesta ar putea avea idei despre modalitati de imbunatatire a evenimentului. Spatiile in aer liber pot extinde oportunitatile de comunicare intre oameni si pot crea o atmosfera speciala. La Skybar le aveti pe amandoua, pentru ca, daca vremea este frumoasa, spatiul devine o terasa, iar daca incepe sa ploua sau este frig, se va transforma intr-un spatiu inchis, ceea ce face lucrurile mult mai interesante.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

3 greșeli ale șoferilor începători și cum pot fi acestea evitate

Ghidul incepatorului: cum sa adaptezi continutul site-ului pentru SEO