in

FCSB, revenire spectaculoasă în lupta pentru titlul din Liga 1! Atuurile pe care le au roș-albaștrii în acest sezon

Aflată în permanentă căutare a succesului, după șapte ani fără titlu cucerit în Liga 1, FCSB încearcă să dea lovitura în 2023. Primăvara va marca împlinirea a opt ani de la ultimul trofeu de campionă câștigat de trupa antrenată de Leo Strizu, însă roș-albaștrii visează să întrerupă seria nereușitelor chiar în acea perioadă. Deși au început slab sezonul și s-au văzut eliminați încă din grupele UEFA Conference League, moralul celor de la FCSB se află pe o pantă ascendentă.

Finalul de 2022 le-a adus câteva succese foarte importante în campionat și le-a permis să încheie anul pe podium, la 7 puncte în spatele liderului Farul Constanța și la șase lungimi în urma campioanei CFR Cluj. În același timp, roș-albaștrii se află la egalitate de puncte, 38, cu Rapid și Universitatea Craiova, astfel că se anunță un final tare al sezonului regulat. Totuși, fanii FCSB au motive de optimism. Iată care sunt atuurile echipei lor favorite, în lupta pentru titlu!

FCSB, atuuri importante în lupta pentru titlu

Fanii FCSB visează să se bucure de un nou titlu în Liga 1, însă echipa roș-albastră a întâmpinat dificultăți foarte mari în ultimii ani, atunci când a încercat să atingă acest obiectiv. Din 2015 nu au mai câștigat oamenii lui Leo Strizu campionatul intern. Pe atunci, echipa era antrenată de Costel Gâlcă, iar din lot făceau parte Arlauskis, Gabi Tamaș, Mihai Pintilii sau George Țucudean. Aproape opt ani mai târziu, ai ocazia să pui un pariu pe Liga 1 și să mizezi pe un succes istoric al roș-albaștrilor. Dacă ești în căutarea unor motive pentru care FCSB are șanse bune să câștige titlul de campioană în Liga 1, iată câteva argumente foarte solide:

  • Lot puternic – chiar dacă nu are o apărare la nivelul celor de la CFR Cluj, campioana ultimelor cinci ediții de Liga 1, FCSB dispune de un lot foarte valoros. Portarii Târnovanu și Vlad au avut evoluții bune, Risto Radunovic și Joyskim Dawa au impresionat și ei, la fel cum au făcut-o și mijlocașii Malcom Edjouma, Darius Olaru sau Adrian Șut. Totodată, FCSB se poate baza pe oameni de atac cu cifre excelente, așa cum sunt Andrea Compagno, Andrei Cordea, Florinel Coman și Octavian Popescu. 
  • Experiență – roș-albaștrii au un lot din care fac parte destul de mulți jucători tineri, însă aceștia nu sunt deloc lipsiți de experiență. În ciuda faptului că nu au vârste foarte înaintate, mulți dintre fotbaliștii de la FCSB au destulă experiență în Liga 1 și chiar au luat parte la lupte încinse la titlu. În plus, oameni precum Radunovic, Vali Crețu, Andrea Compagno sau Bilel Omrani sunt jucători cu experiență deosebită în Liga 1 și cu succese importante la activ. 
  • Staff tehnic în armonie – antrenorul principal al celor de la FCSB este, în acte, Leo Strizu. Însă cel care pregătește cu adevărat echipa este Mihai Pintilii, care nu are licență Pro. Pintilii are o relație deosebită cu jucătorii, iar această conexiune ar putea face diferența și ar putea aduce rezultate mai bune decât în ultimele sezoane. 

Alege să pariezi pe parcursul celor de la FCSB în Liga 1, profitând de cotele excelente disponibile în oferta online. Nu uita să joci cu responsabilitate și să pui accent doar pe distracție și relaxare!

Sursa foto: Pixabay.com

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 accesorii care nu trebuie să lipsească din casa ta

21 de caracteristici ale plasei de gard