in

4 accesorii care nu trebuie să lipsească din casa ta

4 accesorii care nu trebuie să lipsească din casa ta

Pentru a-ți putea face viața mai ușoara, căminul tău are nevoie de un upgrade pentru a-l aduce la nivelul secolului 21. Dacă cele 4 accesorii de mai jos, nu se află în casa ta, atunci a venit vremea pentru o schimbare de care atât tu, cât și casa ta aveți nevoie. Fiecare accesoriu prezentat mai jos are rolul de a-ți face viața de acasă mai ușoară și intuitivă, astfel încât, tu să-ți poți canaliza energia și timpul către lucrurile care contează cu adevărat.

Iată cele 4 accesorii de care ai neapărată nevoie în casa ta!

1.      Becuri inteligente

Becurile inteligente permit aprinderea lor fără a mai fi nevoie ca tu să te deplasezi până la întrerupător, astfel, vei economisi atât timp cât și energie. De asemenea, becurile inteligente sunt ideale pentru persoanele în vârsta sau copii, deoarece, pe timpul nopții aceștia s-ar putea accidenta în drumul lor spre întrerupător. Costul de achiziție al unor astfel de becuri este scăzut, iar durata lor de viață este foarte mare în comparație cu cea a becurilor obișnuite.

2.      Cititor de amprentă pentru deschiderea ușii

Cititorul de amprentă pentru deschiderea ușii este un accesoriu care nu trebuie să lipsească din dotarea căminului tău. Cu ajutorul acestui accesoriu, accesul în casa ta îți va fi facilitat ție și membrilor familiei pe care i-ai înregistrat în aplicația cititorului de amprentă. Cu siguranță ai avut momente în care nu-ți găseai cheile pentru a descuia sau încuia ușa, așadar, înainte de a spune ca nu ai nevoie de un astfel de accesoriu, gândește-te la acele momente în care voiai să intri cât mai rapid în casă.

Cele mai citite articole

3.      Sisteme pentru mobila ta

În secolul 21, chiar și mobila clasică poate fi îmbunătățită, astfel încât, aceasta să facă față cerințelor acestei ere. Poți opta pentru un sistem de împăturire a hainelor, iar cu ajutorul acestui sistem hainele tale vor arăta mereu ca noi. De asemenea, dacă îți dorești să scapi de clasicele mânere de la mobila ta, îi poți monta acesteia un sistem de deschidere prin apăsare, care poate fi achiziționat de pe oscardeko.ro, la un preț accesibil tuturor buzunarelor. O altă îmbunătățire pe care o poți aduce mobile tale, poate fi montarea unui bec atunci care să se deschidă atunci când deschizi sertarul, astfel, pe timpul nopții nu va mai fi nevoie să aprinzi becul din cameră.

4.      Cană filtrantă

Cum prețul apei din magazine începe să fie din ce în ce mai mare, o cană filtrantă reprezintă accesoriul de care casa ta are nevoie. Chiar dacă apa de la robinet este potabilă, aceasta poate conține impurități, așadar, o cană filtrantă nu trebuie să lipsească din casa ta. Pentru acest tip de cană, nu trebuie să acorzi o parte sesizabilă din bugetul tău, iar beneficiile pe care le va aduce buzunarului tău, vor fi vizibile  încă din prima lună de folosire.

Transformarea casei tale obișnuite într-una intuitivă se poate face ușor și cu o investiție minimă. Dacă ideile prezentate mai sus te-au pus pe gânduri  și vrei să achiziționezi sistemele prezentate mai sus, înseamnă că te afli pe drumul către decizia corectă pentru tine și căminul tău.

Sursa foto: Pexels.com 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cum să începi procesul de amenajare a bucătăriei – Iată 3 pași care te vor conduce garantat spre rezultatul mult visat!

FCSB, revenire spectaculoasă în lupta pentru titlul din Liga 1! Atuurile pe care le au roș-albaștrii în acest sezon