in

Nova y90: O recenzie sinceră

Huawei Nova y90 este unul dintre cele mai recente smartphone-uri lansate în 2022. Dispozitivul este dotat cu un procesor puternic asociat cu funcții puternice.

Incredibilul telefon funcționează pe cel mai recent sistem de operare Android, venind cu o baterie Li-Po nedetașabilă puternică și un afișaj IPS care oferă culori precise și clare.

Sistem:

Huawei Nova y90 se bazează pe versiunea 12.0 a sistemului de operare Android. Sistemul de operare al dispozitivului poate fi actualizat cu ușurință la cea mai recentă versiune a sistemului de operare disponibilă pe piață.

Afişa:

Huawei Nova y90 este dotat cu un ecran tactil capacitiv IPS de 6,7 inchi cu o rezoluție de 1080×2388 pixeli, capabil să utilizeze un sistem multi-touch.

Proiecta:

Aspectul Huawei Nova y90 este foarte atrăgător și reglabil. Dispozitivul cântărește doar 195 g, ceea ce îl face foarte ușor de mutat. Dispozitivul este proiectat ca un smartphone standard și este disponibil în opțiuni de culoare populare.

Depozitare:

Huawei Nova y90 este echipat cu 8 GB RAM care nu poate fi extins în continuare, iar dispozitivul este dotat cu stocare de 128 GB care poate fi extinsă cu ușurință cu ajutorul unui slot pentru card micro SD care acceptă card de până la 512 GB.

Cele mai citite articole

Aparat foto:

Huawei Nova y90 este echipat cu o funcție de cameră cu focalizare automată care reglează fin focalizarea camerei. Dispozitivul are o configurație de cameră triac în spatele dispozitivului, echipat cu un senzor de cameră principală de 50 MP și o pereche de senzori de cameră de 2 MP.

Conectivitate:

Huawei Nova y90 se bazează pe 3G și 4G. Smartphone-ul are, de asemenea, un receptor GPS încorporat care ajută la navigarea prin satelit. Dispozitivul are un localizator geografic foarte puternic și exact.

Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu Near Field Communications- NFC, funcționalitate pentru transferul conținutului cu alte dispozitive activate NFC.

Baterie:

Huawei Y90 este ambalat cu o baterie Li-Po 5000 mAh, nedetașabilă, care oferă dispozitivului o baterie de rezervă bună. Dispozitivul poate dura cu ușurință până la o zi întreagă dacă este utilizat în circumstanțe normale.

Concluzie

Telefoanele mobile Huawei încearcă întotdeauna să livreze pe piață cele mai avansate și atrăgătoare dispozitive smartphone. Telefoanele mobile Huawei au făcut un pas înainte în tehnologie.

Nova y90 preț este foarte accesibil în comparație cu ceilalți concurenți disponibili pe piață și este plin de o serie de caracteristici puternice care îl fac să merite banii.

Așadar, dacă sunteți interesat să cumpărați un telefon elegant cu orez la prețuri accesibile, Nova Y90 este cea mai bună opțiune.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Huawei MateView: Un monitor spectaculos pentru nevoile dvs

Cum putem folosi energia solara pentru a proteja mediul si a reduce cheltuielile?