in

Panourile revoluționare din cărămidă aparentă Techstone: economii de până la 40% și de până la 3x mai rezistente decât soluțiile clasice

Alegerea materialelor și a tehnicilor potrivite de construcție este adesea dificilă din cauza multitudinii de opțiuni existente pe piață, dar și din cauza cerințelor legate de eficiență, sustenabilitate sau siguranță. 

În condițiile în care nevoile și dorințele clienților devin din ce în ce mai stricte, producătorii de materiale de construcție sunt nevoiți să vină cu soluții mai accesibile și mai prietenoase cu mediul, dar la fel de rezistente ca cele clasice.

Orientată spre inovare și spre satisfacerea continuă a clienților săi, compania Techstone România vine în atenția acestora cu panourile de cărămidă aparentă care au menirea de a izola și decora pereții interiori și exteriori. Sistemul termoizolant brevetat de Techstone face revoluție pe piața de placari exterioare case mai ales datorită economiilor de până la 40% și a rezistenței de până la 3 ori mai mare față de opțiunile convenționale.

Cu ce diferă sistemul termoizolant de la Techstone de celelalte soluții de termoizolare de pe piață?

Sistemul inovator de izolare termică realizat de Techstone România se deosebește de alte produse de termoizolare prin faptul că este alcătuit din plăci de polistiren, fabricate într-un flux tehnologic complet ecologic și controlat. Pe suprafața plăcilor din polistiren extrudat, sunt injectate și polimerizate rășini poliesterice amorsate cu praf de marmură pentru a crea efectul de cărămidă.

În plus, aceste panouri pot fi utilizate pentru a decora și izola atât pereții interiori, cât și fațadele. În procesul de producție, sunt folosite doar materii prime eco-friendly, astfel că acestea nu generează impact negativ asupra mediului sau sănătății oamenilor. 

De ce merită să termoizolezi cu panourile de cărămidă aparentă marca Techstone?

Tot mai mulți proprietari și constructori apelează la panourile imitație cărămidă produse de Techstone deoarece:

  • Se caracterizează printr-un nivel ridicat de flexibilitate, care facilitează instalarea pe orice tip de structură;
  • Pot fi incluse în orice stil de amenajare, întrucât se regăsesc într-o varietate de texturi, dimensiuni, forme și culori;
  • Previn transferul de căldură și umezeala;
  • Pot fi montate rapid și ușor, în orice perioadă a anului, păstrându-și performanțele în orice etapă de instalare;
  • Asigură o estetică autentică și de impact;
  • Împiedică apariției mucegaiului;
  • Au funcție ignifugă;
  • Nu permit degradarea culorii în timp;
  • Sunt mai accesibile, contribuind la economii de până la 40%;
  • Prezintă un nivel ridicat de rezistență, de până la 3x mai mare comparativ cu termosistemele clasice, etc.

Pentru mai multe detalii, contactează-ne, iar un operator Techstone România îți va oferi soluții personalizate proiectului tău de amenajare.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Metode de plata bancare: vom deveni o societate fara cash?

Puteti schimba numele de domeniu al website-ului?