in

Principalele beneficii în plan fizic ale implantului de păr

Alopecia este o problemă care afectează atât bărbații, cât și femeile. Căderea severă a părului se poate datora mai multor factori, precum genetică, boală, tratament medicamentos sau chiar stres. Fenomenul poate avea multe repercusiuni psihologice asupra oamenilor, începând cu lipsa de încredere și a stimei de sine, ducând chiar până la anxietate și nu numai.

În acest caz, există o modalitate radicală de a o remedia: implantul de păr. Aceasta este o procedură chirurgicală care redă părului densitatea și un rezultat complet natural. Există multe clinici care oferă servicii moderne și extrem de eficiente de implant de păr pentru a găsi soluții atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Implantul de păr este o procedură efectuată sub anestezie locală și, deci, nedureroasă. Tehnica inovatoare are multe avantaje pentru pacient, printre care vă vom enumera câteva dintre acestea:

Nicio cicatrice vizibilă

Tehnica FUE este una dintre cele mai noi care există acum în acest domeniu, astfel încât zona se regenerează rapid fără a lăsa cicatrici vizibile după operație. Timpul de vindecare al acestei zone este redus considerabil, așa că, nu trebuie să vă speriați din acest punct de vedere.

Rezultat natural

Cele mai citite articole

Implantul de păr are avantajul de a oferi un rezultat natural, astfel că acest lucru înseamnă că veți arăta exact așa cum vă doriți, iar tehnica este ideală pentru părul scurt, întrucât permite toate tipurile de coafare.

Disconfort postoperator redus

Chiar și atunci când anestezia nu mai are efect asupra pacientului după realizarea procedurii, nu apare durerea, cel mult un mic disconfort.

Rezultate vizibile într-un timp relativ scurt

Procedura de implant de păr este o intervenție realizată cu mare precizie, deoarece firele sunt prelevate și implantate unul câte unul și, bineînțeles, rezultatele sunt vizibile imediat după operație.

Cât despre ce prețuri pentru implant de păr se practică, trebuie să știți că acestea variază  în funcție de complexitatea operației, însă dacă veți alege o clinică specializată, cu medici profesioniști, veți beneficia de cele mai convenabile costuri. Accesând site-ul implantcapilar.com v-ar putea ajuta să vă clarificați mai multe aspecte cu privire la pașii pe care trebuie să-i parcurgeți înainte de a vă programa pentru o astfel de operație și, desigur, tot aici veți afla cu exactitate care sunt intervalurile de prețuri pentru o operație de implant de păr.

Alegeți să preveniți un aspect îmbătrânit și o stimă de sine scăzută, optând pentru o operație de implant de păr într-una din cele mai bune clinici din România!  

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Se apropie ziua iubitului tau? Iata ce cadouri inedite ii poti face anul acesta!

4 motive bune pentru a-ti cumpaara online accesorii auto in aceasta perioada a anului