in

Tipuri de cabine de dus din sticla si avantajele pe care le ofera un paravan de dus

Pentru a aduce un plus de eleganta baii, pentru ca apa sa nu poata fi imprastiata pe podea sau pe oglinda, persoanele interesate pot opta pentru paravane dus din sticla. Aceste paravane se fac din sticla securizata si au un rol important in amenajarile interioare, sunt elegante si se pot asorta cu orice design, reprezentand o alegere perfecta atat pentru baile mici, cat si pentru baile spatioase.

Avantajele paravanelor de dus

In incaperile in care locatarii doresc sa pastreze cada si sa renunte la perdele, in baile in care podeaua era in permanenta uda dupa un dus, paravanele fixe sau mobile se vor dovedi o alegere ideala. Montarea paravanelor din sticla asigura baii o eleganta incontestabila si un aspect modern. In plus, sticla securizata nu provoaca raniri sau accidentari, chiar daca se sparge.

Oferta magazinului XGlas include cabine de dus, ideale pentru bai moderne, cu mai mult sau mai putin spatiu, ale caror paravane sunt usor de montat si au costuri reduse. Acestea pot fi executate in numeroase configuratii si adaptate la fiecare baie in mod personalizat, generand o cerere crescuta a clientilor.

Paravanele de dus pot fi realizate din sticla colorata, extraclara sau ultraclara, avand balamale puternice si fiind tratate pentru a impiedica depunerea calcarului si pentru a mentine sticla curata.

Cele mai citite articole

Cabinele de dus cu usi glisante sunt o alta varianta la care pot apela clientii XGlas. Acestea se monteaza foarte usor, clientii avand la dispozitie o gama larga de configuratii si optiuni. In plus, feroneria de cea mai buna calitate asigura un produs final de exceptie, cu un design modern si atractiv.

Sistemele armonice pentru cabinele de dus din oferta XGlas sunt spectaculoase, avand foarte multe forme si finisaje si dispunand de o bara de sustinere care suporta toata greutatea sticlei. Aceste sisteme se monteaza fara bara stabilizatoare, singurele repere ce trebuie adaugate la montaj fiind garniturile de etansare siliconice.

In cazul sistemelor armonice de cabina de dus, expertii XGlas monteaza sticla securizata de inalta calitate, dar si sticla laminata extra sau ultraclara. Pentru o delimitare vizuala de calitate, dar si pentru confortul utilizatorilor, se recomanda demarcarea prin imprimarea unei imagini sau a unor dungi colorate la nivelul ochilor. De cele mai multe ori, clientii opteaza pentru sticla colorata folosita pentru a crea un paravan la cabina de dus, din punctul de vedere al intimitatii.

Este foarte important ca, inainte de a lua orice decizie legata de casa sau de stilul de amenajare interioara, clientii sa se consulte cu specialisti in domeniu, pentru a vedea care sunt cele mai noi tendinte in domeniu, ce isi doresc, ce astepari au si ce se potriveste in spatiul de care dispun.

Glas Expert este un grup de firme fondat la inceputul anilor 2000, mai exact in 2002, cu principalul obiectiv de a procesa sticla plana, precum si de a produce sticla pentru diverse industrii, de la sticla finisata, securizata, laminata sau curbata pana la sticla emailata ceramic, printata ceramic sau sablata mecanic, iar lista poate continua. Tehnologia folosita este de ultima generatie, iar sticla este de cea mai buna calitate!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Videochat-ul – o oportunitate excelenta pentru un bun inceput in cariera femeilor cu aspect si conversatie placute

10 orașe bune pentru city break