in

Caracteristicile ceasurilor aproape indestructibile G-Shock

Ceasurile G-Shock sunt o emblema a brandului Casio, fiind expresia sinonima notiunii de rezistenta la socuri. Aceste ceasuri au devenit legendare si au reprezentat dorinta designerului de a crea accesorii care sa elimine fragilitatea caracteristica acestor piese.

Din dorinta de a construi un ceas care sa nu se strice nici macar atunci cand cade de la inaltime sau cand este lovit, creatorul a demonstrat ca poate mult mai mult de atat, construind un ceas rezistent nu numai la lovituri, ci si la vibratii, apa, noroi, conditii meteo extreme. In Romania, ceasuri G-Shock la reduceri sunt disponibile in oferta magazinului online Japora.

Cu ce se deosebesc ceasurile G-Shock de celelalte ceasuri Casio?

Ceasurile G-Shock au cucerit mediul urban, dovedindu-se perfecte pentru activitatile in aer liber si fiind preferate de reprezentantii politiei, ai aviatiei, armatei, pompierilor, pazei de coasta si altor astfel de persoane ale caror meserii implica posibilitatea accidentelor.

In orase ceasul G-Shock este folosit de bikeri, rolleri si skateri, dar si de pasionatii miscarii Parkour si de artistii grafferi si cantaretii underground. Incetul cu incetul, ceasurile Casio G-Shock au devenit sinonime stilului de viata al marilor metropole.

Cele mai citite articole

In oferta magazinului online Japora sunt disponibile ceasuri cu o multitudine de texturi, culori, tematici, combinatii, fiind lansate in cadrul evenimentelor fastuoase si aduse la rangul de fashion icon. Casio G-Shock este rezultatul a mii de ore de cercetare si sute de prototipuri esuate. Ceasurile sunt rezistente la aproape orice soc, la provocari fizice si meteo, atestand originile colectiei in demonstratii elocvente ale culturii si filosofiei japoneze, care sunt aplicate in mod pragmatic.

Aparent simple in exterior, ceasurile G-Shock folosesc o structura departe de a fi rudimentara; este, de fapt, una complexa, mostenita de intreaga gama. In exterior, materialele folosite sunt ultra rezistente, permitand montarea unor carcase suplimentare. Mecanismele sunt moderne, iar din punctul de vedere al functionalitatii, in decursul celor 35 de ani de existenta a ceasurilor, s-au schimbat foarte multe lucruri.

Modelele G-Shock de la Casio sunt indispensabile in momente in care ceasul poate face diferenta dintre succes si esec, dintre moarte si viata. Precizia este un aspect esential al tehnologiei moderne si este mult imbunatatita, ceasurile fiind capabile sa isi corecteze ora exacta prin intermediul lansarii gamei radio controlate. In general, aceste ceasuri ating recordul pentru functionare la temperaturi foarte scazute.

Unele functii ale ceasurilor G-Shock sunt controlabile prin Bluetooth, cum ar fi alarma si temporizatorul, facand folosirea ceasurilor facila si convenabila. Designul unic, cromatica variata, finisajele perfecte transforma ceasurile Casio in accesorii potrivite pentru oricine, in orice situatie.

Unul dintre cele mai usor de recunoscut ceasuri din industrie, Casio G-Shock are un design consacrat, inconfundabil si cu o identitate pregnanta, care se intipareste in perceptia colectiva la nivel mondial.

Brandul japonez Casio defineste si este definit de calitatea care precede numele, iar colectia G-Shock a fost creata tocmai pentru a revolutiona industria si pentru a fi emblema valorilor, identitatii si personalitatii brandului nascut din dorinta de inovatie.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

10 orașe bune pentru city break

Lampadarul, un corp de iluminat util în orice casă modernă