Top 10 semne ca poate mai exista cineva

De

Femeia isi analizeaza relatia ei cu partenerul aproape in fiecare zi. Acest lucru ar trebui sa o transforme intr-o experta in a interpreta semnele si, totusi, unele lucruri ii scapa. Poate pentru ca nu vrea sa le stie.

Acest comportament, de a despica toate firele de par in 44 de parti mici si egale, ar trebui sa ii asigure femeii o viata linistita. Ea n-ar mai trebui sa aiba surprize sau vesti proaste care sa ii explodeze brusc in fata, fara sa fi apucat sa se gandeasca vreodata la ele. Doar ca sunt multe lucruri care nu ne convin si pe care le simtim instinctiv ca fiind periculoase, si le bagam aproape inconstient sub covor.

Barbatul vine linistit de la serviciu, convins ca acum isi poate vedea de ale lui in voie. Dar, desi el nu este constient, femeia il trage imediat sub o lupa uriasa si il tine acolo pana se lamureste cat mai bine asupra starii lui de spirit si mai ales asupra gradului de iubire pe care i-l poarta ei, asa cum reiese el din micile gesturi familiare, cotidiene, sau din lipsa lor. Ii analizeaza fiecare miscare a corpului si a fetei ca sa traga niste concluzii importante legate de statusul in care se afla afectiunea in cuplu.

Desi femeile fac mare caz si se bosumfla pe barbatii lor si cred ca totul s-a sfarsit cand barbatul lor nu le mai aduce flori, vrea sa mearga singur la pescuit sau nu tine minte aniversarea a cativa ani de relatie, de fapt problemele serioase se manifesta in alte feluri. Cele care risca sa cauzeze despartiri se insinueaza mai nebagate in seama, mai perfide, mai greu de catalogat drept grave. Dar este important sa ne ascultam partenerul si sa ii ascultam si limbajul corpului si sa fim cu urechile palnie si cu ochii deschisi la orice fel de schimbari importante, care ne pot afecta viitorul relatiei noastre: Si acum as dori sa trec la cele 10 semne care, daca apar, nu suna a bine in relatia ta:

Daca vine din ce in ce mai tarziu acasa, nu e ok. Iar faptul ca il verifici si este de gasit la birou nu il absolva de orice vina. Se poate vedea cu cineva la pranz, si de-aia n-apuca sa-si mai termine treaba la timp.

3. Oboseala mult mai pronuntata decat de obicei

N-are chef de vorba sau de film sau de iesit in oras si, de fapt, de nimic. E morocanos. Spune mereu ca e obosit si cu asta iti inchide gura. Despre sex nici nu mai poate fi vorba, omul e extenuat mereu.

4. Grija brusca legata de mobil

Daca inainte il lasa pe unde apuca si nu avea nicio problema sa i-l aduci in baie cand il suna cineva, acum e foarte atent cu telefonul. Il tine pe silent si mereu intr-un buzunar.

5. Jovialitatea brusca, legata de subiecte care nu te privesc

Desi obosit mai tot timpul cand ai tu treaba cu el, il surprinzi foarte amuzat si plin de viata si entuziast in situatii care nu te includ.

6. Explicatii prea amanuntite ale momentelor cand trebuie sa lipseasca

Cine se scuza, se acuza. Daca se straduieste prea tare sa-si motiveze absenta, ceva nu e ok.

7. Cumparaturi de haine noi

Daca inainte nu-l interesa cum arata si acum alege modele cool, care nu l-au interesat niciodata, fii cu ochii in 7.

8. Interes brusc pentru un hobby nou

Lenes din fire, si destul de legat de canapeaua lui de piele, pe care a platit bani buni, acum a devenit brusc activ si are tot felul de dorinte care nu il caracterizau. E ceva ciudat la mijloc daca vrea brusc la vanatoare, sa faca trasee montane sau sa gateasca asiatic.

9. Interes brusc pentru carti si filme

Daca apare cu tot felul de carti pe care insista sa le citeasca sau filme pe care tine mortis sa le vada desi inainte nu era interesat, inseamna ca cineva important l-a inspirat.

10. Petrecutul de timp pe retete de socializare pe internet

Facebook-ul i se parea o prostie, dar acum i pare chiar simpatic.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publica.

S-ar putea sa-ti placa