in

Top 7 jucării sexuale pentru cupluri

Dacă sunteți într-o relație de lungă durată și ați ajuns la punctul în care totul în dormitor devine puțin previzibil, suntem siguri că una dintre cele mai bune modalități de a vă condimenta viața sexuală este să folosiți jucării sexuale! Am selectat 7 dintre cele mai bune opțiuni, care pot fi achiziționate și din magazinul online Makeup, acestea au strâns o mulțime de recenzii pozitive, sunt impecabile din punct de vedere al calității și au un design interesant.

1. PipeDream Icicles No47

Tu sau partenerul tău preferi sexul anal? Colecția de jucării sexuale pentru sex anal va fi completata de un dop anal din sticlă marca PipeDream. Stimulatorul anal Icicles este o adevărată operă de artă datorită designului său neobișnuit și practic. Vârful conic asigură o penetrare ușoară și confortabilă, în timp ce capul rotunjit promite o stimulare incitantă. Produsul diversifică sexul și oferă senzații plăcute ambilor parteneri.

2. Lelo Lyla 2 Black

Lelo Lyla 2 Black este un vibrator vaginal cu telecomandă în formă de ou. Fabricat din silicon biocompatibil, culoare neagră. Favorizează distracția placută și intensă a jocurilor intime de cuplu chiar și la distanță. Are 6 modele puternice de stimulare. Răspunde la telecomandă până la o distanță de 12 metri. Ideal pentru jocurilor intime picante și discrete.

O selecție uriașă de jucării sexuale pentru bărbați și femei poate fi achiziționată accesând link-ul https://makeup.ro/categorys/723671/.

3. Satisfyer Partner Multifun 2
Un produs universal multifuncțional care este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În plus, poate fi folosit atât individual, cât și în pereche. Este fabricat din silicon de înaltă calitate, fără conținut de substanțe nocive. Catifelat și plăcut la atingere. Conține 3 motoare puternice: unul la baza jucăriei și câte un motor la fiecare vârf.


4. Pipedream Threesome Wall Banger G Purple

Cele mai citite articole

Una dintre cele mai populare jucării sexuale pentru femei – Pipedream Threesome Wall Banger G Purple. Vibratorul cu cap despicat marca Pipedream va oferi o adevărată plăcere în mai multe moduri. Dispozitivul multifuncțional are o telecomandă pentru a împărți timpul cu un partener și o ventuză din silicon pentru distracție individuală. Accesoriul vă va permite să descoperiți noi posibilități și să simțiți întreaga putere a satisfacției oriunde și oricând. 

5. Lelo Loki Wave Federal Blue

Explorați noi fațete ale plăcerii și obțineți senzații mult mai vii cu aparatul de masaj pentru prostată Loki Wave Federal Blue de la marca Lelo. Stimularea simultană a prostatei și perineului cu mișcări alternative și zece moduri de vibrație garantează o experiență neexperimentată până acum. Un orgasm uluitor este garantat! 

6. Satisfyer Beads

Setul de lanțuri anal Satisfyer este un accesoriu intim uimitor atât pentru femei, cât și pentru bărbați care doresc să experimenteze o nouă gamă de emoții și senzații. În set veți găsi două perechi de mărgele – cu suprafață netedă pentru începători și cu model în relief pentru iubitorii experimentați. Cu acest set vă puteți diversifica viața intimă, precum și să transformați în realitate cele mai îndrăznețe idei și fantezii.

7. Pipedream Classix Textured Sleeve & Bullet


Două accesorii clasice pot fi folosite împreună sau separat, iar datorită bateriilor puternice pentru glonțul vibrant, nu veți fi limitați în timp și experimente intime. Setul va deveni secretul vostru reciproc și vă va oferi o plăcere incredibilă oriunde și oricând.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cum joci la ruleta online: 5 reguli

De ce este bingo un joc atât de popular?