in

Cum joci la ruleta online: 5 reguli

Ruleta este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de noroc din lume si se joaca in forme apropiate de cea actuala de sute de ani. Totusi, „jocul diavolului”, asa cum a fost supranumita ruleta, si-a facut aparitia in cazinouri in anul 1720. Nu a durat mult pana a ajuns jocul preferat al multora. Ruleta a ramas in continuare populara si in cazinourile fizice, si in cele online. Datorita tehnologiei, nu trebuie sa mergi la un cazino sau la o sala de jocuri ca sa joci la ruleta. Oricine are un telefon mobil inteligent si conexiune la internet poate paria pe culori sau numere la el acasa. Rotirea si suspansul pe care il induc asteptarea opririi bilei contribuie la placerea jocului. Totusi, daca vrei sa ai o experienta cu adevarat buna la ruleta, trebuie sa cunosti cele 5 reguli de mai jos. 

 1. Nu crede in strategii

Ruleta online are mai multe optiuni de pariere, dar rezultatul rotirii tine intotdeauna de noroc. Unii jucatori cred ca pot aplica anumite strategii sau ca pot identifica un anumit tipar in oprirea bilei, dar adevarul este ca totul tine de hazard. Multe persoane se incapataneaza insa, influentate si de diverse teorii de pe internet. Una dintre strategiile foarte popularizate se numește Martingale. Aceasta presupune dublarea mizei dupa fiecare pariu nereusit, pana la obtinerea unui castig. In teorie, suma castigata acopera pierderile si aduce profit, dar, in practica, nu exista nicio garantie ca vei castiga inainte sa termini banii.  

 1. Alege mereu ruleta europeana

Exista mai multe tipuri de ruleta online, dar cele mai populare sunt cea europeana si cea americana. Cea de-a doua se diferentiaza prin existenta unei casute suplimentare, marcata cu 00. Semnificatia acesteia este aceeasi cu cea a casutei 0: cand bila se opreste pe ea, casa castiga tot. Practic, ruleta americana ofera avantaj dublu casei, de aceea, iti recomandam sa alegi varianta europeana. La unele versiuni de ruleta europeana, exista optiunea „en prison”. Daca pierzi la o rotire si la urmatoarea castigi, ti se inapoiaza miza pierduta. Astfel, jucatorul are un avantaj suplimentar. 

 1. Alege pariurile interioare daca iti place sa risti

Pariurile interioare aduc unele castiguri mai mari daca esti norocos, dar sunt mai riscante. S-ar putea sa parasesti masa mai devreme, dar, daca vrei sa castigi o suma mai consistenta, pariurile interioare reprezinta alegerea potrivita. Ai urmatoarele optiuni:

 • single;
 • split;
 • colt;
 • strada;
 • strada dubla;
 • trio;
 • cos.
 1. Mizeaza pe optiunile exterioare daca vrei sa ai sanse mai mari

Cele mai citite articole

Daca vrei sa castigi mai des sume mici, pariurile exterioare sunt mai potrivite. Acestea sunt:

 • mare (19-36) sau mic (1-18);
 • par si impar;
 • rosu sau negru;
 • duzine;
 • coloane;
 • snake.
 1. Nu te lasa condus de instincte

Ruleta online este interesanta si are o atmosfera specifica datorita mecanicii de joc si suspansului pe care il ofera. Nu stii niciodata cand urmeaza un castig. Uneori, bila intarzie pe o casuta apropiata, pentru a se opri apoi pe cea norocoasa. Alteori, bila se muta in ultimul moment de pe casuta castigatoare. Riscul si placerea jocului nu trebuie sa-ti afecteze ratiunea. Poti pierde usor notiunea timpului si cheltui excesiv, cu urmari negative. De aceea, pastreaza mereu o conduita buna de joc. 

Limiteaza timpul si bugetul alocat gamblingului si priveste ruleta doar ca pe un hobby, nu ca pe o sursa de venit sau activitate prioritara. Daca ai castigat o data sau de cateva ori nu inseamna ca vei obtine mereu bani. Norocul te poate parasi oricand si, oricum, cazinoul are avantaj pe termen lung. La fel de important este sa nu te lasi dominat de emotii. Jocul la recuperare sau cel la inspiratie sunt doar iluzii. Nu ai garantia ca vei castiga daca insisti sa pariezi dupa ce pierzi sau cand te simti norocos. 

Ruleta online este accesibila si necesita doar noroc. Tine cont de regulile noastre pentru a face din jocul la ruleta o experienta placuta.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Top 7 jucării sexuale pentru cupluri

Top 7 jucării sexuale pentru cupluri