in

Tot ce trebuie să știi despre alegerea unui sistem de supraveghere profesional

Atunci când vine vorba de tehnologie, sistemul de supraveghere video este, de departe, cea mai benefică investiție, acesta devenind un element extrem de popular în întreaga lume în ceea ce privește securitatea, pentru cei mai mulți oameni reprezentând, de fapt, o normalitate. 

Dacă și tu vrei să achiziționezi un sistem supraveghere profesional pentru acasă sau pentru la birou, atunci ar trebui să știi că vei avea nevoie de ceva timp pentru a analiza oferta disponibilă pe piață. Să nu crezi că un sistem extraordinar de scump va fi și foarte eficient. Altele sunt aspectele care ar trebui să te intereseze. Iată câteva informații care ți-ar prinde bine înainte de a lua decizia de cumpărare: 

Cere exemple concrete în ceea ce privește imaginile furnizate 

Un prim aspect de care trebuie să ții cont înainte de a achiziționa un sistem de supraveghere este acela da a solicita un exemplu concret. Mergi la magazin și cere comerciantului să îți ofere posibilitatea de a vedea calitatea imaginilor surprinse de modelul care te interesează. În cazul în care achiziționezi produsul online, ar trebui să cauți recenzii, dar și videoclipuri încărcate pe internet de către producător. Analizează-le cu atenție!

Nu lua în calcul doar specificațiile notate pe cutie 

Am stabilit deja că performanțele sistemului de supraveghere sunt date de calitatea imaginilor. De multe ori, vei întâlni tot felul de caracteristici pe care nici nu le vei putea înțelege și asta pentru că pe hârtie totul pare perfect. Pe de altă parte, calitatea reală ține doar de așteptările tale. Cu siguranță, îți dorești o imagine din care să poți extrage cu ușurință detalii, precum trăsăturile persoanelor sau numerele de înmatriculare. Pentru a obține aceste performanțe, va fi nevoie de o electronică deosebit de bună, dar și de materiale calitative. 

Cele mai citite articole

Rezoluția și numărul de megapixeli – camere si DVR

E esențial să știi că imaginea este formată dintr-un anumit număr de pixeli. Cu cât acest număr este mai mare, cu atât imaginea este mai calitativă. Cu alte cuvinte, rezoluția este un principal aspect care ar trebui să te intereseze și care să cântărească mult în decizia de cumpărare. De altfel, va trebui să ții cont și că rezoluția DVR-ului la care vei conecta camerele de supraveghere trebuie să fie cel puțin la același nivel de performanță, altfel nu se vor potrivi. 

A picture containing person, indoorDescription automatically generated

Camere cu funcția “Zi și Noapte”

Există o mulțime de alte aspecte la care trebuie să te mai gândești atunci când achiziționezi un astfel de sistem, iar un bun exemplu în acest sens este reprezentat de funcția “day&night”. Imaginile surprinse pe timp de noapte sunt importante pentru tine? Atunci ar trebui să te asiguri că noul tău echipament dispune de această funcție. 

Nu te grăbi în procesul de achiziție

O astfel de investiție necesită timp pentru analiză și cercetare. Vorbim despre o investiție serioasă care te va face să scoți din portofel o sumă considerabilă de bani, dar care te va scăpa de foarte multe griji. Din acest motiv, specialiștii recomandă să nu te grăbești și să analizezi foarte bine ofertele disponibile pe piață. 

Așadar, un sistem de supraveghere profesional îți poate aduce numeroase avantaje, mai ales dacă reușești să alegi pachetul potrivit nevoilor și așteptărilor tale. Interesează-te, citește și cere cât mai multe păreri înainte de a face o achiziție!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cauți idei pentru timpul liber potrivite pentru întreagă familie? Află AICI ce poți face în weekend

Sfaturi practice pentru a-ti organiza viata cu ajutorul unei agende personalizate