in

Cand trebuie sa schimbi piesele caroseriei masinii si la ce profesionisti trebuie sa apelezi?

Cei care detin un autoturism in societatea moderna actuala stiu deja cat de dificil este de intretinut, nu numai din punctul de vedere al combustibilului, al schimbului de anvelope, de ulei sau de piese de motor, din punctul de vedere al verificarilor periodice care trebuie facute si al platii asigurarii auto obligatorii RCA si CASCO, ci si din punctul de vedere al achizitionarii de piese de caroserie auto.

Magazinul online Secco Center ofera soferilor interesati o gama foarte variata de piese de caroserie noi, nu aftermarket sau second hand, in comparatie cu oferta companiilor de dezmembrari auto. Asadar, cei care cauta piese caroserie BMW X5 pot apela cu incredere la aceasta companie.

Motivele cele mai des intalnite pentru schimbarea elementelor de caroserie a masinii

Unul dintre cele mai importante motive pentru care conducatorii auto cauta piese de caroserie pentru propriul autoturism este in urma implicarii intr-un accident auto, fie ca este vorba despre unul mai grav, fie ca este vorba despre unul usor. Un accident auto se poate intampla atat din neatentia unuia dintre soferi, a ambilor soferi sau a pietonilor, cat si din cauza gropilor de pe sosele, a animalelor salbatice sau a cainilor comunitari. Orice accident auto poate produce defectiuni si stricaciuni destul de grave la unul dintre elementele caroseriei din fata, din spate sau din lateral, precum si la faruri, la sistemele de iluminare sau de semnalizare.

Cele mai citite articole

De asemenea, incidentele din parcarile aglomerate, care au ca rezultat lovirea aripii din fata sau din spate a masinii sau chiar spargerea unui far sau care necesita inlocuirea oglinzilor laterale ale masinii, sunt motive suficient de importante pentru a schimba elementele de caroserie.

Este foarte important de avut in vedere locul de unde conducatorii auto isi achizitioneaza piesele de caroserie de care au nevoie. Cele mai ieftine se gasesc la firmele de dezmembrari, insa o astfel de investitie este destul de periculoasa. Nimeni nu garanteaza ca piesa achizitionata va rezista in timp, ca nu are diverse defecte ascuns sau ca nu este foarte uzata, astfel incat sa nu faca fata asa cum trebuie cerintelor de pe sosea.

Elementele de caroserie trebuie sa fie achizitionate noi, dintr-un magazin de incredere, care ofera garantie pentru ele. Acestea se vor potrivi fara probleme pe masina pentru care sunt achizitionate, pot fi comandate direct pe baza codului, in functie de seria caroseriei si au o calitate net superioara.

Pretul elementelor de caroserie noi este, intr-adevar, un dezavantaj, insa, in timp, investitia este recuperata total. Conducatorii auto realizeaza acest lucru deoarece nu trebuie sa mai ajunga la un alt compromis si sa cumpere sau sa monteze inca o data piesa respectiva. Pe de alta parte, piesele aftermarket reprezinta un compromis destul de bun intre calitate si pret, dar nu se vor compara niciodata cu cele originale.

In concluzie, conducatorii auto care cauta piese de caroserie noi sunt invitati sa rasfoiasca oferta online a magazinului Secco Center unde, gratie motorului de cautare intuitiv, vor gasi foarte repede piesa cautata, alaturi de toate detaliile tehnice necesare.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce sa iti echipezi masina cu anvelope de iarna noi si nu second hand?

Cum poti cumpara o masa calda pentru livrari mancare si restaurante?