in

Care sunt cele mai interesante jocuri pe care le poți lua cu tine în concediu pentru cel mic

Care sunt cele mai interesante jocuri pe care le poți lua cu tine în concediu pentru cel mic

Joaca este un aspect extrem de important pentru orice copil, în orice context s-ar afla și indiferent de vârstă. Dacă alegi să îți petreci câteva zile de liniște într-o vacanță mult visată alături de familie și ai și un copil mic, ar fi indicat să iei cu tine câteva jocuri care să-l mențină ocupat în momentele în care vrei să te relaxezi la malul mării, în piscină, sau undeva, la munte. Indiferent că este vorba despre o vacanță scurtă sau un concediu mai lung împreună cu copilul sau copii tăi, jocurile pe care le iei cu tine îți pot reprezenta o oază de liniște pentru tine și un mod frumos de a-ți petrece serile cu copilul tău.

     În rândurile următoare îți voi prezenta o serie de jocuri și joculețe care vor ocupa foarte puțin spațiu în bagajul tău și care, totuși , pot reprezenta o sursă importantă de distracție pentru cel mic și, de ce nu, și pentru tine, împreună cu el. 

Iată care sunt cele mai potrivite jocuri pentru a fi luate în vacanțe sau concedii pentru distracția celui mic!

  1. LEGO

Jocul de Lego este unul extrem de ușor de strecurat prin bagajul tău și poate reprezenta o sursă destul de mare de distracție pentru copilul tău, și, automat, o importantă sursă de liniște pentru tine. Colecțiile LEGO sunt destinate aproape oricărei vârste și sunt împărțite pe tematici diferite de la super-eroi, desene animate, jocuri, digitale, cărți, filme sau chiar personaje și perioade istorice. Printre cele mai relevante colecții la care ai putea apela pentru copilul tău se află LEGO Duplo, LEGO Cars, LEGO Friends sau LEGO Technic, toate cu particularitățile lor în funcție de preferințele și vârsta celui mic. Găsești toate colecțiile menționate mai sus pe altex.ro.

  1. Cărți de joc

Cele mai citite articole

Cărțile de joc reprezintă o alegere extrem de potrivită pentru a le lua în vacanță deoarece ocupă extrem de puțin spațiu în bagaj și sunt extrem de versatile. Poți să le folosești în jocuri pe care le înțeleg și cei mici, ca război sau macaua sau, poți să le folosești și în adunările dintre cei mari, jucând jocuri mai complexe ca pokerul sau șeptică.

  1. Jocuri de societate

Dacă copilul tău are o vârstă ce îi permite să înțeleagă deja și să se joace jocuri de societate, poți apela cu încredere la Monopoly sau alte board games care sunt extrem de distractive atunci când sunt jucate în familie. Un alt joc foarte interesant pentru a fi jucat în concediu, împreună cu familia este Cluedo, un joc similar cu cel de cărți denumit Killer predă-te!, însă cu o structură de board game.

     Așadar, jocurile sunt extrem de importante atât pentru satisfacția celor mici cât și pentru distracția celor mari. O vacanță perfectă din toate punctele de vedere este o vacanță plină de jocuri și bună dispoziție în familie. Dacă mergi cu mașina personală probabil că vei avea spațiu pentru câteva joculețe iar dacă apelezi la transportul cu avionul să știi că o pereche de cărți de joc ocupă extrem de puțin spațiu și te poate salva de plictiseală oricând!

sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

3 aspecte care influențează rezistența extensiilor de gene

Cele mai cunoscute femei din istoria jocurilor de noroc