in

3 aspecte care influențează rezistența extensiilor de gene

Dacă ai optat pentru acest procedeu de înfrumusețare, cu siguranță te aștepți la rezultate de durată, astfel încât să nu mai fie nevoie să îți faci griji timp de câteva săptămâni. Cu toate acestea, din diferite motive, extensiile de gene nu sunt mereu așa de rezistente pe cât ne-ar plăcea. În acest articol, îți vom prezenta pe scurt cauzele posibile pentru astfel de situații. 

Ce aspecte influențează rezistența extensiilor de gene?

Nu există tot timpul o singură cauză posibilă pentru care extensiile tale s-au deteriorat sau au început să cadă foarte repede după ședința de aplicare. Uneori, este vorba despre un cumul de mai mulți factori care au condus la acest rezultat. Iată care sunt posibilitățile generale:

  1. Calitatea extensiilor

Este foarte important să apelezi la un lash-artist care utilizează numai extensii de gene de calitate. Acestea pot fi recunoscute bazat pe brandul de care aparțin, cât și după materialul care a fost utilizat la producerea lor. Pe de altă parte, tehnica de aplicare este la fel de importantă pentru a spori rezistența acestora în timp. 

Extensiile de gene achiziționate de la magazine neautorizate pot fi chiar periculoase pentru clientele cu pielea sensibilă. Informează-te bine cu privire la tehniciana de gene pe care vrei să o contactezi și asigură-te că lucrează cu materiale de calitate, iar tehnica sa este profesionistă. 

  1. Calitatea adezivului de gene

Cele mai citite articole

Chiar dacă extensiile de gene utilizate sunt de cea mai înaltă calitate, adezivul poate face diferența într-un sens negativ. Pe lângă faptul că și acesta trebuie să respecte aceleași condiții, adică să provină de la un vânzător autorizat și să aparțină unui brand care a câștigat deja încrederea publicului, adezivul trebuie păstrat în anumite condiții pentru a putea acționa corespunzător asupra extensiilor.

Un lash-artist nu ar trebui niciodată să mai folosească un adeziv pentru extensii care și-a schimbat culoarea sau textura. Acest produs trebuie depozitat tot timpul într-un loc uscat și răcoros. De asemenea, este important ca lash-artiștii aflați la început de drum să folosească un adeziv cu uscare mai lentă, astfel încât să aibă suficient timp pentru aplicarea corectă. În caz contrar, un adeziv prost aplicat sau care nu mai este în perioada de valabilitate poate avea o influență dezastruoasă asupra extensiilor de gene. 

  1. Modul de îngrijire

Este posibil ca slaba rezistență a extensiilor de gene să nu se datoreze materialelor și tehnicii utilizate de lash-artist, ci îngrijirii necorespunzătoare a clientelor în urma ședinței inițiale. Fiecare tehnician de gene are responsabilitatea de a comunica pașii necesari pentru a proteja și menține extensiile de gene o perioadă cât mai îndelungată.

Cu toate acestea, dacă nu le cureți și demachiezi zilnic, cu siguranță nu vor rezista la fel de mult precum ți-ar plăcea. De asemenea, este esențial să eviți contactul cu apa în zona ochilor timp de minim 24 de ore după aplicare, cât și mersul la saună sau depunerea unui efort fizic foarte mare, care are drept rezultat transpirația excesivă. 

Acestea sunt câteva din factorii principali care afectează rezistența extensiilor de gene. Pentru a-i evita, alege-ți tehnicianul de gene cu responsabilitate și respectă indicațiile de îngrijire. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Uscătoare de mâini vs. șervețele de hârtie: ce variantă este mai OK pentru sănătate 

Care sunt cele mai interesante jocuri pe care le poți lua cu tine în concediu pentru cel mic