in

Cele mai Norocoase Zodii in 2019

Cele mai Norocoase Zodii in 2019

Scriitorul britanic David McRaney observă în cartea sa „You are not so smart“ („Nu ești chiar atât de deștept”), că afirmațiile pe care le găsim adesea în horoscop se potrivesc, de fapt, tuturor. Fraze de genul – „Simţi nevoia să fii admirat de cei din jurul tău și ai tendința să fii critic cu ține însuți” sau „Uneori ești extrovertit și vesel, alteori ești introvertit și trist” sunt tipice horoscopului zilnic, iar oamenii și le însușesc. Pentru a-și susţine afirmațiile, scriitorul invocă un experiment realizat de psihologul Bertram Forer. Acesta le-a spus studenților săi că fiecare în parte a fost obiectul unei analize psihologice temeinice, apoi le-a înmânat câte o „fișă individuală“ care conținea concluziile analizei respective. 85% din studenți au declarat că afirmațiile din fișă se potrivesc perfect cu personalitatea lor, lăudând acuratețea analizei. Bertram Forer nu făcuse altceva decât să amestece la întâmplare fraze din mai multe horoscoape și zodii. În plus, fiecare „fișa personală“ conținea același text. „Se pare că atunci când vrem că ceva să fie real, creierul nostru caută un tipar, ignoră anomaliile și se concentrează pe coincidențe“, mai spune McRaney. Oricum ar fi, oamenilor le plac horoscoapele! Mai ales când ele vorvbesc despre noroc, sau despre dragoste.

Horoscopul este ghicirea activităților zilnice în viața noastră de zi cu zi, iar o hartă a nașterii este o descriere a rotirii planetelor, caselor și pozițiilor noastre, iar explicațiile evidențiază potențialele puncte slabe fizic și emoțional. Unii au nevoie de horoscop pentru a se motiva și pentru a-și crea o viață mai interesantă. Astrologia nu este influențată numai de factori transmisibili, ci și de poziția sistemului solar în momentul nașterii noastre. Planetele sunt considerate forțe de viață centrale, instrumentele, forțe în funcție de aranjamentul lor zodiacal și de modul în care se raportează între ele. Potrivit specialiștilor în astre, astrologia biologică spune multe despre comportamentul și individualitatea pe care le veți avea, precum și unele dintre cele mai importante practici pe care intenționați să le experimentați. Astrologia este originea medicinii și a astronomiei. În epoca imperiilor babiloniene oamenii încercau să asocieze întâmplările precum foametea și războiul cu alte incidente pe care le monitorizau pe cer. Miniștrii babilonieni au fost chemați frecvent să folosească asocierile lor cu zeii pentru a calcula viitorul, iar cele două modalități ale lor de a face acest lucru au fost examinarea ficatului animalelor și analizarea semnelor pe cer. Manuscrisele astrologice cunoscute sunt scrise în prima jumătate a dinastiei Hammurabi, la mijlocul secolului al XVIII-lea î.Hr. Încercările de a analiza cerul se extind în cele din urmă în astrologia pe care o avem astăzi. Între 612 și 539 î.Hr., cerul a fost separat în douăsprezece fracții, cuprinzând cele 12 simboluri ale zodiacului. Odată ce astronomia numerică s-a extins sub perși (539-331 î.e.n.), a devenit posibil să se determine o parte din mișcarea diverselor planete și a lunii, permițând îmbunătățirea horoscopurilor legate de ceea ce observăm astăzi.

45% dintre români își consultă horoscopul

Cel mai vechi horoscop cunoscut este un horoscop natural care nu diferă de cel format de astrologi în acest secol. Nu lipsește de fapt tableta unică și tot ce putem citi despre prognoza în sine este fundamental: „lucrurile vor fi bune pentru tine.” Chiar și atunci, astrologii au început perfect arta declarațiilor care nu sunt false. Horoscopul a devenit popular. Media promovează horoscopul prin reviste, radio, televiziune și internet. Deci oamenii au acces ușor la el. În ziare și reviste există o coloană separată pentru aceasta. În afară de ziare, TV, radio, avem acces la internet – pe care ne putem abona la un anumit site sau astrolog, care ne pot trimite horoscopul zilnic. Practic, această lucrare de cercetare se concentrează pe horoscop și de ce cred oamenii în asta. Credința în astre a cuprins azi omenirea întreagă: în Anglia statisticile arată că două treimi din adulți citesc sau răsfoiesc horoscoapele, iar în Germania 28% din populație consultă previziunile astrologice. Rezultatele unui sondaj IRES arată că 45% dintre români își consultă horoscopul. Dintre aceștia, 16% chiar țin cont în activitatea zilnică de ceea ce le spun astrele, în timp ce 20% dintre români au un talisman norocos! Haideți să vedem cum stau zodiile la capitolul noroc, în ordinea…norocului. Aceasta deoarece se presupune că toate zodiile au noroc într-un fel sau altul, dar nativii mai înzestrați la acest capitol ocupă locurile fruntașe.

 

1. Leu (23 iulie – 22 august)

În acest top al celor mai norocoase zodii, Leii sunt pe locul întâi deoarece se consideră că au au noroc cu carul, de aceea uneori nu știu să-l aprecieze. Lamentările nu-și au rostul pentru că într-un fel sau altul reușesc să atragă norocul de partea lor. Se pare că, singura problema o au e în dragoste, unde simt că norocul îi părăsește din când în când. Leul trece prin perioade pline de schimbări. Iar acțiunile importante nu îi sunt recomandate. Cuvântul „îndoială” sau„îndoială de sine” nu face parte din dicționarul unui Leu. Conduși și hotărâți, adesea în exces, majoritatea persoanelor din această zodie știu exact ce își doresc de la o situație, în special, și în viață, în general. Sau, cum a spus o dată un om învățat, „Cel puțin, ei simt și cred că știu totul!”. Per total, Leii au tendința de a fi puternici, entuziaști și energici.

2. Gemeni (22 mai – 21 iunie)

3. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Face parte dintre acele zodii care nu prea știu ce este ghinionul. Chiar dacă da le e greu și pare că norocul îl ocolește, sfatul e să nu se lamenteze pentru că de foarte multe ori apare din senin, când se așteaptă mai puțin. Au perioade de bun augur pentru investiții și achiziții mari. Prosperitatea financiară se simte atâta timp cât nativii nu ajung într-un impas. Ar trebui să fie mai atent la prietenii care erau cândva atât de puternice și sunt acum slăbite de atitudini rigide și neînțelegeri care ar fi putut fi evitate printr-un dialog mai deschis și mai sincer. Ar fi bine ca Săgetătorul să respecte ascultarea, dialogul, empatia…Atâtea valori la care, înainte de a fi preocupat de noroc, ar trebui să fie atent.

4. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cele mai citite articole

Trebuie doar să își dorească ceva foarte mult și imediat apare norocul! Așa spun astrologii despre cât de norocos e acest nativ. Norocul nu îl ocolește pe nativ, deoarece e una dintre zodiile cele mai norocoase. Nativul nu trebuie să se lupte cu dezamăgirile, trebuie să inveţe să lase de la el, asta pentru a evita să intre în lucruri nu prea pozitive. Stresul își spune cuvântul în toate domeniile lui de activitate uneori, dar planetele își fac jocul corect, aşa că nativilor nu le sunt afectate acțiunile chiar pe termen lung. În conformitate cu Astrologia Vedică Hindu, Scorpionul este fix un semn de apă, de natură feminină și un semn negativ, e caracterizat de culorile maro, roșu, maroniu și negru și e cunoscut sub numele de „Vrischik”, care înseamnă o reptilă și simbolul e, desigur, un Scorpion….

5. Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Îndemnul să nu stea și să nu aștepte să îi cadă norocul din cer i se potrivește cel mai bine. Muncește și se organizează în așa fel încât el să îi apară mereu în cale norocul. De aceea se numără printre zodiile norocoase, care știu exact cum să atragă norocul de partea lor atunci când se află într-o situație aparent fără ieșire. Nativul își va pune farmecul des la bătaie pentru a-şi atinge țintele. În rest, chiar dacă vor apărea tot felul de blocaje, acesta trebuie să accepte lucrurile așa cum sunt. Se spune despre nativii acestei zodii că escaladează cei mai abrupți munți, în timp ce își explorează simultan punctele forte. Capricornii pun mare accent pe forța lor interioară, pentru a depăși orice se află între ei și obiectivele lor pe termen lung și nu lasă nimic să-i distragă de la a merge mai departe. Cu toate acestea, din cauza focalizării lor neclintite, ei sunt adesea percepuți ca fiind reci și lipsiți de suflet. Li se recomandă să fie mai atenți, deoarece compasiunea este la fel de importantă ca orice avansare profesională.

6. Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Și Vărsătorul are noroc, dar trebuie să învețe să nu-l mai rateze, cum face deseori. La el norocul apare de nicăieri, așa că trebuie să fie pe fază. Vărsătorii sunt vizionari, sunt suflete progresiste care adoră să-și petreacă timpul gândindu-se cum pot fi lucrurile mai bune. De asemenea, se grăbesc să-i angajeze pe ceilalți în acest proces, motiv pentru care au atât de mulți prieteni și cunoscuți. A face din lume un loc mai bun este un efort pentru Vărsători. Simbolul Vărsătorului este purtătorul de apă. În același mod în care purtătorul de apă aduce acel lichid prețios ca un cadou, Vărsătorii conduc lumea cu gândurile și ideile lor noi. Din fericire pentru semnul horoscopului Vărsător (și pentru restul dintre noi), acestea se află la un nivel aproape genial, așa că mintea lor dezvăluie câteva lucruri uimitoare. Procesul lor de gândire este, de asemenea, inventiv și original. În timp ce Vărsătorii sunt fericiți să ofere aceste idei ca un cadou. Ei pot fi nerăbdători, chiar temperamentali cu cei care nu sunt de acord cu ei.

7. Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul atrage norocul prin multă muncă și se declara mulțumit atunci când a realizat cu brio ceea ce și-a propus. Deși la Berbec norocul nu vine din senin, știe exact cum să profite de el atunci când îl întâlnește. Reprezentanții acestei zodii sunt în mod natural curajoși și rareori se tem de risc. Ei au putere și energie, tinerețe indiferent de vârstă și îndeplinesc rapid orice sarcini date. Un n Berbec este gata să fie eroul zilei, să zboare chiar – la modul figurat și să ducă în spate mulți oameni neputincioși. Povestea gloriei lui, care care nu este ușor de purtat, se află în cele două coarne. Fiecare Berbec are sarcina de a împărtăși poziția, puterea, aurul sau puterea fizică cu alte persoane de bună voie sau energia va fi oprită în fluxul său natural, frica va prelua puterea, iar procesul de a da și de a primi echilibrul va fi zero.

8. Pești (19 februarie – 20 martie)

Semnul e dominat de planeta norocului, Jupiter. Păcat că nativul e cam nehotărât în viață – poate ignora norocul care se află chiar în fața lui. Peștii sunt foarte prietenoși, așa că se găsesc adesea într-o companie formată din oameni foarte diferiți. Peștii sunt dezinteresați, sunt mereu dispuși să-i ajute pe ceilalți, fără a spera să recupereze nimic. Peștii sunt semn de apă și ca atare acest semn zodiacal este caracterizat de empatie și capacitate emoțională exprimată. Planeta lor conducătoare este Neptun, așa că Peștii sunt mai intuitivi decât alții și au un talent artistic. Oamenii născuți în zodia Pești au o înțelegere intuitivă a ciclului vieții și astfel obțin cea mai bună relație emoțională cu alte ființe.

9. Taur (21 aprilie – 21 mai)

S-ar putea spune că de multe ori norocul trece pe lângă Taur, deoarece nu îl bagă în seamă și nici nu știe cum să-l exploateze. Chiar daca îi place să spuna că e cam ghinionist, e neapărată nevoie să conștientizeze că norocul îl ocolește tocmai pentru că nu privește în jur. Dacă e atent, Taurul poate excela în carieră. Nativul are o serie de planuri pe care încearcă să le ducă la îndeplinire. Astfel, afacerile pot merge bine, în special investițiile pe termen lung și imobiliare. Este adevărat că, în lumea lor perfectă, taureenii și-ar petrece toată ziua la baie, într-o cadă cu apă revărsată, cu uleiuri esențiale. Totuși ar fi bine să revină cu piciaorele pe Pământ din…cadă. În același timp, aceste semne de pământ cunosc valoarea unui dolar – de exemplu. Nu le este frică să își suflece mânecile și să muncească din greu pentru a obține recompense mari. Aceste semne de pământ sunt ambițioase, concentrate și rezistente și se simt cel mai în siguranță atunci când bagă bani în mod constant într-un cont de economii. Taurul este și simbolul Wall Street, iar nativi știu să își facă… jocul atât în ​​desfășurarea profesională, cât și în cea romantică. S

10. Balanța (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța are noroc, deși se spune că norocul îi scapă printre degete pentru că e superficială. Norocul în dragoste este cel care îl împlinește sufletește pe nativ și îl ambiționează să facă tot ceea ce și-a propus. Relațiile sunt esențiale pentru nativii acestei zodii, care găsesc echilibru în parteneriate armonioase. Balanța este un semn cardinal, ceea ce înseamnă că este, în consecință, un semn excelent în ceea ce privește lansarea de noi inițiative. Deoarece nativii văd perspective multiple în toate activitățile, cu toate acestea se luptă cu indecizia. În loc să caute constant perspective exterioare, ar face bine să-și dezvolte (și să aibă încredere) în propria lor intuiție. Nativii acestei zodii pot naviga practic în orice situație socială, rezolvând fără efort conflictele prin simpla activare a…farmecului personal!

Tu în ce zodie ești și cât de norocoasă consideri că e zodia ta?

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cele mai Bune Restaurante Pescărești din București

Top 10 cele mai bune scoli din Bucuresti

Cele mai bune școli din București