in

Cum te vor ajuta reprezentantii unei firme de pompe funebre sa treci cu bine peste un moment dureros?

Decesul unei persoane dragi este o veste atat de dureroasa, incat cu greu poate fi acceptata de rude, familie si prieteni. Indeosebi rudele apropiate, care sunt obligate sa faca si toate cele necesare in vederea inmormantarii in conditii impuse de normele crestine, dar si de normele legislative, se vor vedea in imposibilitatea de a face singure toate demersurile in acest sens.

Membrii familiei defunctului decid, in general, sa apeleze la o firma de pompe funebre cu personal specializat in acest sens, ai carei reprezentanti sa stie exact care sunt pasii obligatorii care trebuie respectati pentru a duce la bun sfarsit inmormantarea.

Beneficiile serviciilor unei firme de pompe funebre

Desi uneori oamenii au senzatia ca se pot ocupa singuri de toate lucrurile, aceasta este doar o iluzie. In momentele in care starea lor emotionala are de suferit, cu siguranta ca nu reusesc sa faca totul ca la carte si este posibil sa le scape detalii foarte importante. Pierderea cuiva foarte apropiat este un subiect dureros pentru fiecare persoana in parte, mai ales cand isi fac griji si in privinta procedeelor pe care le au de realizat in vederea organizarii unei inmormantari cum se cuvine.

Cele mai citite articole

Din fericire, de toate aceste aspecte se ocupa acum reprezentantii unei firme de pompe funebre, care vin in sprijinul rudelor defunctului cu o gama de servicii funerare completa. Acestia se ocupa atat de imbalsamare, de obtinerea certificatului de deces, al ajutorului de inmormantare si pun la dispozitie o gama completa de sicrie, alaturi de pachete de servicii si de accesorii necesare inmormantarii.

Personalul funerar va fi responsabil si cu pregatirea corpului cu demnitate si respect, inclusiv imbracat, coafat, machiat si plasarea in sicriu. Se va pune accent si pe prelucrarea documentelor privind moartea unei persoane, de la certificat de deces, permisiuni speciale si autorizatii, dar si pe depunerea acestora la autoritatile competente. De asemenea, reprezentantii firmei funerare vor asigura toate detaliile serviciilor membrilor familiei si vor oferi atentie si intelegere acestora.

Cu o experienta foarte vasta in domeniu, firma SC Rainbow International Dorobantu SRL nu ofera numai serviciile si pachetele obisnuite de inmormantare, ci si servicii mai complexe, de repatriere a decedatilor. Acestia ii ajuta pe membrii familiei defunctului cu toate detaliile necesare legate de actele de care au nevoie pentru repatriere, pentru a fi inregistrate la autoritatile locale din tara respectiva, dar si la Ambasada sau Consulatul Romaniei.

De asemenea, serviciile de repatriere includ si eliberarea pasaportului mortuar, transportul trupului neinsufletit in Romania in conditiile prevazute de legislatia nationala si in conformitate cu regulile internationale ce se aplica.

Prin urmare, chiar si cei care se confrunta cu decesul unei rude sau a unui prieten ori chiar al unui angajat in strainatate pot alege serviciile de repatriere oferite de o companie de servicii funerare profesionista, servicii care includ realizarea repatrierii de oriunde din lume, procurarea documentelor si aducerea defunctului acasa, in vederea inmormantarii, cu autospeciale funerare.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce sa investesti intr-un compactor manual si ce beneficii aduce afacerii tale?

Sfaturi utile pentru a alege corpuri de iluminat moderne si practice