in

Principalele motive pentru inscrierea intr-un program Work and Travel in Australia

Desi pare foarte departe de casa, Australia este un fel de taram al tuturor posibilitatilor, unde tinerii pot lua contact cu o alta civilizatie, pot invata lucruri noi si pot castiga bani cinstiti.

Programul Work and Travel Australia este un internship in domeniul turismului de 12 luni, care ofera participantilor sansa unica de a lucra in Australia. Australia este un continent special, in care nu oricine poate ajunge sa lucreze in mod independent, din cauza restrictiilor de viza.

Avantajele programului Work and travel Australia

Cu zeci de mii de candidati din zeci de tari, programul Work and Travel Australia este accesat anual. Acest program include asistenta in pregatirile pentru obtinerea vizei, pentru cele de calatorie, asigurare, locuri de munca foarte bine platite pe toata durata vizei si globalizarea CV-ului. In functie de experienta, salariile incep de la 2.000 de dolari pe luna si ajung la un minim de 24.000 de dolari pe an.

Mai mult decat atat, beneficiarii programului Work And Travel Australia isi dezvolta deprinderile si cunostintele acumulate pe parcursul studiilor, invata sa treaca de evenimente si obstacole neasteptate, isi construiesc relatii profesionale si isi dezvolta abilitati de comunicare in mediul de lucru urban australian.

Cele mai citite articole

Candidatii la programul Work and Travel Australia pot lucra in agricultura, in turism, in asistenta medicala, in domeniul veterinar si chiar in domeniul HoReCa (hoteluri, restaurante, catering), cu conditia de a avea varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani, sa aiba experienta in domeniu, sa cunoasca limba engleza la nivel avansat si sa fie disponbili pentru o plecare de minimum cateva luni.

In contract este programul de internship neplatit corespunzator studentilor si absolventilor, asigurarea medicala, precum si alte beneficii. Tot ceea ce trebuie sa faca beneficiarii acestui program Work and Travel este sa intre pe site, sa treaca de procesul de aplicare, sa isi faca dosarul, sa isi achizitioneze biletele de avion si sa se bucure de tot ce le ofera aceasta experienta.

Acest continent, cunoscut pentru prezenta cangurilor si a altor specii de animale unice in lume, Australia, are ce oferi in fiecare moment, lasand o amprenta permanenta asupra culturii internationale. Internshipul ofera experienta in agricultura, in ingrijirea animalelor, dar si oportunitatea de a castiga bani frumosi. Fiecare candidat beneficiaza de timp, rabdare si dedicare din partea echipei, indiferent de intrebarile si nelamuririle pe care le-ar avea despre program.

Mai mult decat atat, suportul pe toata durata programului este 24/7, trainingul in agricultura este gratuit, perioada contractuala este de 12 luni, cazarea si mancarea sunt asigurate de angajator contra cost, iar salariul minim in Australia este unul foarte mare pentru Romania.

Avand orele suplimentare platite si experienta recunoscuta la nivel international, beneficiarii programelor Work and Travel Australia beneficiaza si de sesiuni de orientare oferite gratuit inainte de plecare, de o experienta care le va fi de folos in orice domeniu aleg sa lucreze dupa program si de un salariu foarte bun.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cele mai sigure mașini din lume

Orașe sănătoase