in

(PUBLICITATE) Tumopectin și Alimentatia Anticancer – Beneficii mari pentru organism

Având la bază pectină citrică modificată, cunoscută pentru efectele benefice pe care le are asupra organismului, acest remediu sută la sută natural este folosit ca adjuvant în terapia conventionala, întrucât, potrivit studiilor de specialitate, previne apariția complicatilor maligne, dar și a bolilor cardiovasculare.

Pectina citrică modificată, care se regăsește în compoziția Tumopectin, este un polizaharid găsit în mod natural în părțile nelemnoase ale plantelor, iar ulterior este extrasă chimic de către oameni, în special din coaja citricilor. Aceasta are numeroase proprietăți asupra organismului, între care detoxifierea acestuia, prevenirea și combaterea celulelor haotice, dar și reglarea nivelului de colesterol din sânge.

Tumopectin este un supliment sută la sută natural, ce vine în sprijinul organismului întrucât pectina modificată cu pH ori termic are numeroase efecte antitumorale în cazul unor forme maligne și, mai mult de atât, ajută la prevenirea apariției metastazelor și elimină efectele nocive date de chimioterapie. Aceste lucruri legate de pectina citrica modificata au fost dovedite stiintific de-a lungul anilor.

Tumopectin – pectina citrică modificată – beneficii pentru organism

Pectina citrică modificată, care se regăsește în compoziția Tumopectin, este adjuvantă în terapia afectiunilor oncologice de prostată, au arătat studii de specialitate efectuate de oamenii de știință de la Universitatea din Columbia. Astfel, potrivit acestora, se pare că pectina citrică modificată are puterea de a inhiba dezvoltarea celulelor haotice, prin faptul că produce apoptoza, adică moartea celulară programată.

Tragedie într-un bloc din Timișoara! O mamă și 2 copii au murit după ce s-a făcut dezinsecția

Recomandări

Tragedie într-un bloc din Timișoara! O mamă și 2 copii au murit după ce s-a făcut dezinsecția

Pectina citrică modificată este eficientă și în prevenirea afectiunilor mamare, întrucât se pare că previne apariția metastazelor și, mai mult de atât, elimină efectele nocive date de tratamentele clasice împotriva tumorilor, precum radioterapie ori chimioterapie. De asemenea, se pare că întărește sistemul imunitar, astfel că bolnavii cu afectiuni oncologice își vor îmbunătăți calitatea vieții.

Printre altele, conform studiilor de specialitate, pectina citrică modificată poate regla nivelul de colesterol din sânge, dar și glicemia din sânge, dar și nivelul de lipoproteine cu densitate mică ori colesterolul rău LDL, grație conținutului de celuloză.

Ce se întâmplă dacă Viorica Dăncilă vine la dezbaterea lui Iohannis de la BCU. Reacția lui Rareș Bogdan

Recomandări

Ce se întâmplă dacă Viorica Dăncilă vine la dezbaterea lui Iohannis de la BCU. Reacția lui Rareș Bogdan

Cele mai citite articole

Tumopectin, care are un aport bogat de pectină citrică modificată, este eficient și în tratarea afecțiunilor cardiovasculare, întrucât aceasta are proprietăți antioxidante și sporește eliminarea toxinelor din sânge. De asemenea, de-a lungul timpului, oamenii de știință au stabilit că acest ingredient este util și pentru eliminarea metalelor grele și radioactive din organism, precum arsenic, cadmiu, plumb și cesiu.

Conform experților în medicină naturopată, Tumectin este recomandat a fi administrat în doză de 1-5 capsule pe zi, preferabil, înainte de masă. Femeile care sunt însărcinate ori care alăptează trebuie să ia acest supliment alimentar numai la indicația medicului.

Cei care doresc sa inceapa tratamentul cu Tumopectin vor primi gratuit si cartea Alimentatia Anticancer ce contine retete impotriva afectiunilor oncologice.
Detalii pe www.tumopectin.ro sau la tel. 0723.269.701

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă

HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă

Urmărește cel mai nou VIDEO


Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

O afacere de miliarde de euro într-o capsulă a timpului. Cum a început istoria Louis Vuitton și ce legătură are iluzionistul Houdini cu renumitul brand

Ţara în care se introduce vaccinarea obligatorie împotriva rujeolei