in

Scuterele electrice Silence aduc multiple beneficii pentru utilizator

Scuterele electrice Silence aduc multiple beneficii pentru utilizator

Lineup-ul de scutere electrice Silence ofera diversitate, concentrandu-se pe avantaje gandite pentru a intampina necesitatile transportului de zi cu zi. Este bine sa te hotarasti pentru ce anume urmeaza sa utilizati scuterul dorit.

Unele modele asigura o deplasare pe distante mai mari fara a fi nevoie de incarcare rapida a bateriei, oferind autonomie de 137 km si viteza maxima de 100 km/h, in timp ce altele dispun de baterie de capacitate mai mica, permitand autonomie de 55 km si viteza de 45 km/h. In functie de preferinte, buget si autonomie, va puteti orienta catre un scuter electric Silence.

Pentru cei care utilizeaza scuterul electric in scop profesional, de exemplu pentru livrari, producatorul spaniol a adus pe piata modelele S02 Delivery care se individualizeaza prin spatiul mare de stocare (200 litri). Pentru cei care vor sa foloseasca scuterul in interes personal sau pentru servicii publice (posta, politie locala, paza si securitate etc.), Silence a introdus pe piata scuterele S01 si S02.

Cele mai citite articole

○ Scuterele S01 ating viteza maxima de 100 km/h si ofera autonomie de 137 km, sunt rapide si se strecoara usor prin traficul urban, chiar si la ore de varf. S01 este disponibil in variantele Basic, Connected si Plus. Toate modelele de scutere electrice Silence din lineup-ul S01 sunt usor de pilotat si asigura un consum redus. Incarcarea bateriei cu energie electrica este mult mai avantajoasa in comparatie cu pretul unei alimentari de benzina/motorina.

○ Gama S02 include versiunile S02 LS si S02 HS, in functie de viteza maxima atinsa. Scuterul S02 LS (Low Speed) ofera o viteza maxima de 45 km/h si autonomie de 52 km, atunci cand este echipat cu bateria Li-Ion 2 kWh. Acelasi model poate ajunge la o autonomie de 147 km cand vine echipat cu bateria Li-Ion 5,6 kWh.

Varianta SO2 HS (High Speed) poate atinge viteza de 90 km/h si autonomie de 137 km.

Scuterele electrice din colectia Silence reprezinta o achizitie profitabila, de durata. In functie de preferinte si nevoile de deplasare, cu siguranta vei descoperi in gama Silence scuterul potrivit!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

4 motive bune pentru a-ti cumpaara online accesorii auto in aceasta perioada a anului

Animale de casă comune și cum să scapi de ele