in

1 Modalitate de eliberare a stresului prin pictura

SUNTETI STRESAT? OBOSIT DE ACELASI LUCRU CE SE REPETA PERMANENT?

Stresul zilnic cu care ne confruntam ne face sa simtim ca greutatea intregii lumi este pe umerii nostri. Mai trebuie mentionata si oboseala pe care o simtim de la munca, problemele cu care ne confruntam zi de zi, zgomotul coplesitor al oraselor aglomerate.

Sunt lucruri mici care se aduna si coboara asupra noastra intr-o avalansa. Unii apeleaza la medicatie. Altii doar renunta. Partea cea mai rea e ca nu suntem singurii afectati. Deseori, oamenii de care ne pasa sunt cei care sufera cele mai multe daune.

SPUNETI ADIO STRESULUI!

De ce lasam stresul sa ne ruineze relatiile, cand pentru a ne usura starea sunt atatea activitati simple si distractive?

Deseori, preocuparile creative ne ajuta sa ne relaxam. Este ca un buton de oprire pentru creierul nostru (uneori prea plin de diverse ganduri sau supraincarcat). Acesta este motivul pentru care popularitatea de pictura pe numere a crescut ca o forma de eliberare a stresului.

Cele mai citite articole

Suntem atat de concentrati pe tusele pensulei si pe culori incat uitam de acele probleme triviale pe care obisnuiam sa punem accentul atat de mult. Miscarile repetitive pe care le facem pe masura ce cream opere de arta ofera mintii odihna si relaxare. Avand un obiectiv clar si o modalitate de a-l atinge, scapam de orice emotie negativa in timp ce pictam.

Este destul de simplu. Deveniti artistic, creativ si fericit!

Psihologii sustin in mod activ aceasta tendinta din lume. Pictura are un efect relaxant care poate fi benefic, chiar comparabil cu procesul de meditatie. In timp ce apelati la pictura pe numere, exersati partea creierului care controleaza emotiile. Eforturile artistice ca acesta va permit sa dati frau liber imaginatiei si sa va mariti increderea in sine. Conform observatiilor oamenilor de stiinta, alocarea a cel putin 15 minute pe zi activitatii de a picta permite imbunatatirea generala a starii dvs. emotionale, cu rezultate vizibile intr-o saptamana.

ELIBERATI CREATIVITATEA CU USURINTA

Un alt lucru care face aceasta activitate anti-stres este ca veti fi capabil de a crea o opera de arta pe cont propriu. Kiturile de pictura pe numere includ panze numerotate cu culori de vopsea atribuite. Acest lucru va ofera un ghid care face crearea unor capodopere fabuloase mult mai usoara, astfel incat chiar si incepatorii sa poata participa. Nu trebuie sa va faceti griji ca nu aveti abilitatile adecvate, asa ca veti evita orice stres suplimentar. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati numerele de pe panza, si sa folositi culoarea corespunzatoare.

Un kit pictura pe numere include panza de bumbac, de inalta calitate, numerotata si intinsa pe un cadru de lemn, set de vopsea numerotata, set de pensule de vopsea – 2 subtiri, 1 medie, 1 lata, lac pentru a adauga luminozitate si a pastra pictura finita, kit de agatat, ghid de instructiuni + sfaturi.

Puteti comanda set pictura pe numere prin intermediul site-ului nostru web _______ . Nu numai ca veti gasi odihna si relaxare prin linistea interioare, dar veti face, de asemenea, ceva foarte creativ si productiv, cu dovezi fizice pentru a demonstra acest lucru – o frumoasa opera de arta pe care o puteti atarna oriunde.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cum se pot detecta camerele ascunse?

Terapia LEGO pentru copiii cu autism