in

Cele mai bune sfaturi pentru a-ți proteja casa

 

Siguranța ta, și mai ales cea a familiei tale, este întotdeauna prioritatea ta. Nimeni nu înțelege acest lucru mai bine decât alte persoane vigilente ca tine. De asemenea, se înțelege că pentru a căuta ajutoare de apărare internă este delicată; dorești să eviți problemele căutând mijloace de apărare internă neletale. Fie că este vorba de pistoale cu bile, cu piper sau de lanterne tactice, există o mulțime de opțiuni pentru a te înarma ușor, fără a risca prea mult atunci cand atacatorii vin să îți atace casa sau chiar pe tine. Iată câteva sfaturi pentru a îți proteja casa și a rămâne în siguranță.

Uși de blocare și ferestre

– Primele mijloace de invazie sunt locurile evidente. Ușile și ferestrele sunt o modalitate prin care invadatorii îți pot fura lucrurile sau, dacă intenționează să te rănească, pot lăsa mai puține urme. Nu risca. Înainte de a-ți cumpăra un pistol cu bile de cauciuc, ia încuietori de înaltă securitate lae ferestre și uși pentru a te asigura că dacă un spărgător încearcă să pătrundă, nu va putea face acest lucru.

Arme neletale

Cele mai citite articole

Armele de apărare sunt ideale pentru asigurare și protecție în cazul unui atac la domiciliu, cum sunt pistoalele cu bile de cauciuc. Armele neletale sunt disponibile într-o multitudine de modele. Nu sunt considerate arme de foc, pistolul cu bile de cauciuc reproduce același sunet ca și omologii lui de muniție. Mai puțin periculoase, dar la fel de impresionante, expulzează bile de cauciuc, acest pistol fiind foarte eficient în cazul unui atac. Pot fi, de asemenea, echipate cu un fulger orbitor, acestea fac posibilă fugărirea atacatorului și semnalizarea poziției acestuia.

Sfaturi de călătorie

– Evită să postezi pe rețelele de socializare sau să menționezi excursiile viitoare la colegi sau la oricine altcineva. Spune-le doar celor care trebuie să știe, cum ar fi șeful tău (din motive evidente) sau membrii familiei în care ai încredere sau care te vor însoți în călătorie. Dacă îți amintești, pe de-o parte, câți oameni știau că părăsești casa, este un cerc mult mai strâns pentru tine să identifici un posibil hoț.

Utilizarea dispozitivelor IoT

– Acestea sunt în mod evident utile, dar într-o lume în care hackerii pot pune ransomware pe hoteluri și infrastructuri clasificate, acesta este un pericol în sine. Dacă îți poți folosi dispozitivele IoT, cum ar fi becurile, încuietorile și sistemele de aspersiune, poți crea acel aspect „live” chiar și în timp ce ești departe. Controlează luminile cu vârful degetelor sau setați-le pe un temporizator digital și fă-i să pară că există întotdeauna cineva acasă.

Sistem de supraveghere în aer liber

– Când un infractor riscă să fie prins cu camera și să fie tras la răspundere pentru ceea ce a făcut pleacă aproape imediat. Dacă sunt însă încăpățânați să încerce, poți opta pentru monitorizarea acasă printr-un ISP și vor putea să anunțe poliția. Acest lucru este foarte evident atunci când cineva intră într-o casă și îți poate economisi timp prețios.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

6 branduri de top de la care sa iti faci cumparaturile pentru tinutele de iarna

Ce responsabilitati are o firma de servicii funerare complete?