in ,

Top 10 criptomonede care se pot mina

bitcoin

Odată cu o piață mai mare a criptomonedelor, ieșită dintr-o piață profund dezvoltată din 2018, oamenii caută din nou să profite de acest spațiu interesant și inovator. Ce cale mai bună ar fi decât exploatarea minieră, care nu poate fi doar profitabilă, dar ajută la securizarea rețelelor criptate prin validarea tranzacțiilor?

Însă nu există opriri pentru mineri din agricultură și nu generează venituri mari din criptomonede. Este posibil ca Bitcoin să nu mai fie cea mai profitabilă monedă minieră , există și alte versiuni care încă trebuie să-și scoată valoarea și astfel mulți profită de ea.

10) Dogecoin

Dogecoin

Odată făcut doar pentru distracție, acum se află pe piața mondială # 29, cu o capacitate de piață de 346 mln. La fel ca Litecoin, Dogecoin folosește protocolul Scrypt pentru minerit. Asta înseamnă că minerii nu trebuie să folosească nicio mașină de vârf pentru a mina un bloc. Cu toate acestea, având în vedere că este un altcoin foarte popular, persoanele care intenționează să-și exploateze Dogecoin ar trebui să fie pregătite și pentru dificultățile sale miniere. Funcționează atât la GPU, cât și la CPU.

Algoritm: Dovada muncii

Funcție Hashing: Scrypt

ROI de la lansare: 407%

Curr. Pret: 0,002838 USD

Recompensa minieră bloc: 10.000 DOGE

9) Bitcoin Gold

Bitcoin Gold

Bitcoin Gold este o criptomonedă foarte populară creată special pentru minarea GPU. În prezent, este clasat pe piața mondială # 34, cu o capacitate de piață de 260 mln USD. Deși anul acesta nu a crescut, acesta părea să fie mai puțin volatil decât celelalte versiuni. Este cunoscut pentru stabilitatea sa.

Algoritm: Dovada muncii

Funcție Hashing: Zhash

ROI de la lansare: -96,93%

Curr. Preț: 14,73 USD

Recompense miniere: 12,5 BTG

8) ZCash

zcash

ZCash (sau Zero Cash) are un algoritm care permite extragerea prin utilizarea GPU. Prezintă o tranzacție complet anonimă, imposibil de urmărit. Fără îndoială de ce o preferă multe persoane. Deși încă nu a fost decolat, ZCash trebuie să arate potențial până anul viitor, 2020. Comisia actuală pentru tranzacțiile ZCash este neglijabilă, astfel încât unii oameni consideră că este mai convenabil pentru tranzacționare și vânzare.

Algoritm: Dovada muncii

Funcția Hashing: Equihash

ROI de la lansare: -98.69%

Curr. Preț: 56,16 USD USD

Recompensă minieră: 10 ZEC

7) Monero

monero coin

Monero este pe piață din 2014. În final, a intrat în creștere în anul 2017 și continuă să își crească valoarea. Deși are taxe de zece ori mai mari decât ZCash, utilizatorii XMR îl apreciază în continuare pentru nivelul său excepțional de anonimat. Monero continuă să-și modifice algoritmul pentru a preveni minerii ASIC. Pentru cei interesați, Monero poate fi extins folosind GPU și CPU.

Algoritm: Dovada muncii

Funcția Hashing: CryptoNightR

ROI de la lansare: 3.502,62%

Curr. Preț: 89,12 USD USD

Recompensare minieră bloc: 2,47 XMR

6) Electroneum

Electroneum este o monedă rezistentă la ASIC și poate fi extrasă liber folosind procesoare, sau GPU AMD și NVIDIA. Ce mai mult? Electroneum are o aplicație mobilă atât pentru iOS cât și pentru Android, care servește ca portofel și permite, de asemenea, extragerea minelor.

Deși prețul nu a crescut de la lansarea sa în 2017, acesta are totuși un potențial imens de a-și crește valoarea.

Algoritm: Dovada muncii

Funcție Hashing: CryptoNight

ROI de la lansare: -95,44%

Curr. Pret: 0,004302 USD

Recompense miniere: 7.000 ETN

5) Grin

Cele mai citite articole

Grin

Grin este o criptomonedă relativ mai nouă pe această listă. Se bazează pe algoritmul de consens MimbleWimble care asigură confidențialitatea tranzacțiilor din rețea. Oferă monede nelimitate, iar complexitatea mineritului se schimbă dinamic în funcție de viteza rețelei. Aceasta este o monedă potrivită pentru GPU și este protejată în totalitate de minerii ASIC.

În prezent, moneda este tranzacționată la 24 de bănci cripto, inclusiv Poloniex, HitBTC, KUCoin și multe altele.

Algoritm: Dovada muncii

Funcție Hashing: MimbleWimble

ROI de la lansare: -71,77%

Curr. Preț: 2,81 USD USD

Recompense miniere: 60 GRIN pe bloc

4) Ravencoin

Ravencoin

Ravencoin este un hardforked Bitcoin introdus în 2018 care se mândrește cu o lichiditate ridicată. În prezent, este cripto-moneda # 41 mondială cu un plafon de piață de peste 155 milioane USD. Dezvoltatorii intenționează deja să adauge un nou set de funcții la Ravencoin, care îi va crește și mai mult valoarea. Este preferat de minerii cripto datorită algoritmului său X16R.

Algoritm: Dovada muncii

Funcție de spălare: X16R

ROI de la lansare: 39%

Curr. Pret: 0,036818 USD

Recompensare minieră bloc: 5.000 RVN

3) Litecoin

Litecoin este unul dintre cele mai de succes Bitcoin hardfork vreodată. Deoarece utilizează protocolul Scrypt, acesta va funcționa chiar și în hardware-ul de configurare scăzut, ceea ce îl face una dintre cele mai bune monede miniere GPU. De asemenea, este mai puțin volatil decât multe alte altcoins și oferă taxe de tranzacție de mare viteză și moderate. În prezent, este cripto-moneda # 5 mondială cu un plafon de piață de 5,3 miliarde de dolari.

Algoritm: Dovada muncii

Funcție Hashing: Scrypt

ROI de la lansare: 1.888,94%

Curr. Preț: 85,18 USD USD

Recompensa minieră bloc: 12,5 LTC

2) Bitcoin

bitcoin

În ciuda situației sale actuale, Bitcoin rămâne în continuare regele criptomonedelor. Indicele său de dominanță actual este de 68,6%, conform CoinMarketCap. În 2020, recompensa bloc pentru BTC va fi redusă la jumătate – de la 12,5 la 6,25 BTC. Aceasta va crește rezultatele într-o creștere a valorii, în special cu cererea sa în continuă creștere.

Cu toate acestea, mineritul Bitcoin rămâne în continuare extrem de competitiv și se va agrava doar în timp. De asemenea, Bitcoin a fost dominat de minerii ASIC de ani buni, așa că este mai bine să nu-l extragem cu CPU sau GPU.

Algoritm: Dovada muncii

Funcție de spălare: SHA-256

ROI de la lansare: 8.215.50%

Curr. Pret: 11.250,88 USD USD

Recompensare minieră bloc: 12,5 BTC

1) Ethereum Classic

Ethereum Classic

Ethereum Classic poate fi extins folosind câteva GPU-uri. Are o recompensă bloc mai mare la 4 ETC și este una dintre cele mai profitabile criptocurrențe din jur. Acest lucru este în ciuda inflației și a rarității sale mai mari. Funcționează bine atât cu plăci grafice Nvidia, cât și AMD.

Algoritm: Dovada muncii

Funcția Hashing: Ethash

ROI de la lansare: 670,86%

Curr. Pret: 5,80 USD USD

Recompense miniere: 4 ETC

 

Articol realizat in colaborare cu:

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Câinii de talie mică sunt populari

Top 10 cei mai populari caini de talie mica

Top meserii bine plătite fără studii superioare în România 2020