in

Carrera, ochelari de soare

Ochelarii de soare au devenit un accesoriu esential de-a lungul timpului, fiind purtati atat de femei, cat si de barbati. Daca la inceput, ochelarii de soare au fost creati cu scopul de a ne proteja vederea, astazi, ochelarii de soare joaca un rol important in industria modei, deoarece pot schimba cu totul personalitatea unei tinute. 

Brand-ul Carrera a mizat pe acest lucru, iar astfel, celebra companie a trecut de la productia de echipamente sportive, la productia de ochelari de soare, revolutionand cu totul intreaga industrie. Asa ca iti vom prezenta mai jos adevarata poveste a legendarului brand Carrera si modul in care Wilhelm Anger a reusit sa se impuna pe piata cu modelele sale de ochelari de soare, realizate din Optyl.

Povestea brandului Carrera

Povestea brand-ului Carrera a luat nastere in 1956, iar pe atunci compania, fondata de Wilhelm Anger, se ocupa doar cu productia de casti de protectie pentru motociclete si ski. Cu un design inovator si atragator, si cu un stil unic, brand-ul Carrera a reusit sa se impuna rapid pe piata, avand un nume aparte, inspirat de cea mai lunga, cea mai rapida si cea mai periculoasa competitie auto din lume – Carrera Panamericana, desfasurata anual in Mexic.

Brand-ul este cunoscut si astazi pentru spiritul liber si dinamic, dar si pentru design-ul inovator al produselor create. De-a lungul anilor, compania Carrrera si-a extins productia si catre alte modele de produse, lansand atat ochelari sport, cat si ochelari de soare. 

Astazi, Carrera foloseste cele mai noi tehnologiii si combina stilul urban cu mostenirea sa sportiva, pentru a realiza modele unice, de inalta calitate. Carrera a ramas un nume important in randul sporturilor de peste jumatate de secol, iar produsele acestui brand i-au ajutat pe cei mai mari campioni ai lumii sa obtina victorii in numeroase competitii sportive, oferindu-le tot confortul necesar.

Cele mai citite articole

In ultimii ani, pe langa produsele sport, care se bucura in continuare de un mare succes, compania Carrera a reusit sa atraga atentia tuturor cu ochelarii de soare Carrera Vintage, inspirati din modelele anilor ‘80. Atat la Hollywood, cat si in Europa, numeroase celebritati si influenceri au ales sa poarte ochelarii de soare Carrera, transformand acest brand intr-unul extrem de popular.

Optyl – inventia brand-ului Carrera

In 1964, Wilhelm Anger a inventat Optyl – un nou material hipoalergenic si durabil, care este cu 20% mai usor decat orice alt tip de plastic folosit pentru crearea ochelarilor de soare. Astazi, Optyl este considerat un material de ultima generatie pentru rame, mai ales pentru toti cei care isi doresc sa poarte ochelari de soare de calitate.

Optyl este un material termorezistent, care garanteaza o calitate excelenta a suprafetei si o rezistenta mai ridicata fata de alte tipuri de materiale. Acesta este hipoalergenic si non-iritant, prin urmare, este potrivit pentru cei care sufera de alergii. 

In plus, Optyl este tratat cu un invelis special, care il protejeaza de coroziunea provocata de transpiratie si de produsele cosmetice, asa ca ar putea fi o alegere perfecta pentru doamne si domnisoare. De asemenea, acest material este rezistent la caldura si nu se deformeaza, asa ca forma originala a ochelarilor va ramane aceeasi, in orice situatie.

Ochelarii de soare Carrera, purtati de sportivi si actori celebri

In 1974, Wilhelm Anger a inceput productia ramelor de ochelari Carrera in Austria. Iar in cativa ani, ochelarii de soare Carrera au devenit favoritii tuturor, fiind purtati adesea de sportivii americani, mai ales in cadrul Jocurilor Olimpice. Ulterior, ochelarii de soare Carrera au inceput sa devina populari si in filmele de la Hollywood, fiind purtati de Al Pacino in Scarface si de Don Johnson in Miami Vice.

Asadar, o mare parte din succesul ochelarilor de soare Carrera este datorat atat design-ului futurist, cat si materialelor folosite. Optyl este cu siguranta un material care a schimbat cu totul industria ochelarilor de soare, iar astfel, Carrera a reusit sa creeze modele unice, cu forme si culori noi. Cu design-uri inspirate din cerintele impuse sportivilor, Carrera a consolidat ideea conform careia ochelarii de soare pot fi mai mult decat un simplu accesoriu care ofera protectie. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lămpi UV românești, bune în lupta cu noul coronavirus!

TACTICA WEB – Crearea unui aspect de proiectare a site-ului web