in

Lămpi UV românești, bune în lupta cu noul coronavirus!

Lămpi UV românești, bune în lupta cu noul coronavirus!

Compania ieșeană Biocomp a luat ființă în anul 1991, adică fix acum trei decenii, ca o afacere de familie 100% românească. Cine a avut ideea? Cuplul  Amalia Georgescu și Gabriel Georgescu, în calitate de fondatori.

De ce să îți iei un dispozitiv UV de la Biocomp Iași?

În prezent, această firmă produce lămpi și dispozitive bactericide cu raze UV pentru dezinfecția aerului si a suprafețelor din încăperi (microorganisme distruse: virusuri, bacterii, mucegaiuri). După cum se vede, aici se fabrică niște produse extrem de căutate într-o perioadă când încercăm prin toate mijloacele posibile să anihilăm coronavirusul ce ne-a dat tuturor viețile peste cap în ultimul an.

Biocomp și-a clădit în timp o notorietate binemeritată datorită echipamentelor performante pe care le-a fabricat. Ea se bazează 100% pe un sistem integrat de biosecuritate ecologică şi control proactiv al biocontaminanților ce garantează securizarea epidemiologică a spațiilor din orice domeniu de activitate umană. În cuvinte mai simple: face un mediu în care trăiesc, lucrează, învață oameni sigur.

Cu o experiență de mai multe decenii în domeniul dezinfecției aerului și suprafețelor, nu este deloc întâmplător că Biocomp SRL a ajuns ca să fie acum, în 2021, liderul de piață naţional în materie de producţie a lămpilor și dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C de top. Compania oferă în plus și soluţii integrate de consultanţă, nu doar echipamente profesionale de cea mai bună calitate.

BIOCOMP SRL în Topul Firmelor 2020!

În anul trecut, 2020,  firma Biocomp a ocupat un prestigios loc 3 în  clasamentul afacerilor românești la categoria Afaceri România Întreprinderi Mici (județul Iași, domeniul 3250: Fabricarea de dispozitive, aparate și instrumente medicale stomatologice).

Folosind dispozitivele produse aici, la Biocomp, toate suprafețele și aerul dintr-o încăpere este biosecurizat  în proporție de aproape 100%. Și se realizează asta în mod ecologic, fără substanțe chimice periculoase.

Lămpi UV de calitate românească, pentru birou, dar și pentru acasă!

Demn de menționat este și faptul că produsele de dezinfectare realizate de către firma din Iași se pot folosi nu doar în instituții publice, în cadrul clădirilor de birouri, ci și acasă, de către orice persoană fizică.

E suficient ca să îți procuri pentru căminul tău o lampă UV sterilizare care curăță și dezinfectează aerul și poți avea garanția că vei scăpa de microorganisme, de bacterii și viruși periculoși.

Cele mai citite articole

Dacă o să cauți pe internet informații despre lămpile UV-C produse la Biocomp, o să vezi că o astfel de lampă specială are dimensiuni relativ reduse și consumă foarte puțină energie electrică.

Un astfel de dispozitiv de luptă împotriva agenților patogeni, foarte solicitat în această pandemie de coronavirus de care parcă nu mai reușim ca să scăpăm, se poate utiliza într-o camera tip living sau dormitor fără probleme, adică inclusiv în regim casnic.

Totuși, ea poate fi utilizată și în încăperi mult mai mari: săli de clasă, clinici medicale, grădinițe, saloane de frumusețe, în horeca, inclusiv în rezervele din spitale. Și birourile de avocatură, notariatele, ca să nu mai vorbim de industria alimentară se pot bucura de beneficiile echipamentelor de curățare și dezinfecție de la Biocomp.

Mai mult decât atât, specialiștii de la Biocomp pot ca să personalizeze modelul și mărimea lămpii în funcție de suprafața spațiului în care urmează ca să fie întrebuințată și chiar în funcție de domeniul de activitate.

Avantaje de a comanda o lampă UV de la Biocomp SRL

Spre deosebire de echipamentele similare provenind de la diverși producători străini, lămpile UV-C de la Biocomp sunt foarte accesibile la preț, cele mici costă doar câteva sute de lei, “o investiție pe viața și pentru viața în siguranță”, după cum spunea unul dintre clienții ce au folosit un astfel de dispozitiv.

Efectiv, firma ieșeană garantează ca o astfel de lampă poate ca să fie utilizată 15-20 ani cu același randament ca în prima zi de achiziție și apoi poate face buy-back (o poate schimba cu o lampă UV nouă). Câte firme străine îți schimbă un produs de folosință îndelungată după atâția ani?

Și mai este vorba de un aspect pe care nu trebuie sub nicio formă ca să îl ducem în derizoriu: prin achizițiile noastre zilnice putem ca să încurajăm investițiile locale, autohtone și să ajutăm la promovarea lor. Este o dovadă de patriotism.

Este timpul ca în 2021 să renunțăm la chinezării și turcisme, la becuri UV sau lămpi fantomă făcute pe vapor. Soluția este lângă noi, la Biocomp Iași!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Talismanul norocos al fiecarei zodii

Carrera, ochelari de soare