in

Cele mai importante criterii de alegere a presei de dezmembrat anvelope

Din arsenalul de echipamente al unui atelier mecanic sau al unei vulcanizari nu trebuie sa lipseasca prese dezmembrat cauciucuri. Acestea sunt echipamente foarte utile, masive, destul de costisitoare, care se vor dovedi indispensabile pentru afacerile ale carui principal domeniu de activitate este cel auto.

Ce fac aceste prese de dezmembrat cauciucuri, in mod concret? Principalul rol al acestora este de a separa cauciucurile de jenti. Sunt ideale acolo unde este necesara o procesare eficienta si rapida a unor mari volume de cauciucuri.

Avantajele si criteriile de alegere ale presei de dezmembrat cauciucuri

Procesul de presare al acestor utilaje se face in 30 de secunde sau in 60 de secunde, in functie de model. Cu un sistem hidraulic foarte puternic, presele de dezmembrat cauciucuri contin o cantitate mare de ulei, pentru a preveni incalzirea, si au o structura foarte solida. Fiabilitatea ridicata este un alt avantaj al echipamentelor, precum si mentenanta scazuta.

Cu alte cuvinte, aceste dispozitive isi vor dovedi eficienta inca din primele zile de utilizare si foarte mult vreme dupa aceea, fara a avea nevoie de o ingrijire speciala si fara cheltuieli suplimentare semnificative.

AWE Waste Compactors este una dintre principalele companii din Romania care importa si distribuie echipamente pentru prelucrarea si compactarea deseurilor. Presele de dezmembrat cauciucuri sunt produse de firma austriaca WAGNER si sunt eficiente, fiabile si foarte cautate de catre clienti.

Cele mai citite articole

Oferta companei acopera o gama larga a nevoilor societatilor comerciale din Romania, incluzand echipamente de o calitate si performanta incontestabile, solutii personalizate in functie de specificul fiecarui proiect in parte. Daca pana nu demult, ideea de a investi intr-o presa de dezmembrat cauciucuri era doar un vis frumos, acum acest lucru este posibil!

Cu ajutorul acestor echipamente, cauciucurile pot fi separate mai usor de jenti, in vederea folosirii, repararii sau chiar reciclarii acestora. Piata cauciucurilor este foarte bine dezvoltata si aspectata in Romania, unde din ce in ce mai multe familii investesc in autoturisme, din ce in ce mai multe companii pun la dispozitia angajatilor masini de serviciu, care necesita reparatii si intretinere.

Structura preselor este foarte solida, astfel incat sa isi poata indeplini functiile foarte bine, iar fiabilitatea este ridicata, aceste dispozitive putand fi folosite o perioada indelungata de timp. Unul dintre cele mai importante avantaje ale preselor este acela ca actioneaza foarte repede, procesarea avand loc in maximum un minut, in functie de modelul ales.

Indiferent de echipamentul achizitionat, acesta este proiectat la cele mai inalte standarde de siguranta, in asa fel incat utilizatorii sa nu fie expusi la accidente de munca.

Presele de dezmembrat cauciucuri cantaresc intre 1.300 şi 2.500 de kilograme, specificatiile tehnice fiind prezentate chiar pe site, dar si in brosura care poate fi descarcata online in format PDF. Fara doar si poate, aceste echipamente se vor dovedi foarte utile, robuste, eficiente si cu un mod de operare rapid.

Misiunea AWE Compactors este aceea de a oferi cele mai bune produse companiilor sau persoanelor fizice interesate, de a imbunatati managementul deseurilor prin compactarea si colectarea prin parteneri. Compania este unic importator Wagner, MacFab, Bergmann, H&G, Europress.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Vara aceasta se poarta rochitele

Principalele 5 motive pentru a investi intr-o camera de supraveghere wireless