in

3 modele de măsuțe de cafea pentru living în stil nordic

Dacă îți dorești o schimbare de design în living, dar fără să faci investiții prea mari, atunci schimbarea măsuței de cafea este o soluție de efect și foarte accesibilă. Practică, dar și un accesoriu decorativ important, masa de cafea trebuie să fie aleasă în funcție de nevoile tale, dar și de stilul de amenajare a încăperii. 

Măsuțele de cafea în stil nordic pot fi o variantă foarte bună, deoarece sunt frumoase și foarte ușor de integrat în orice spațiu. Astfel, o masă de acest fel poate fi amplasată fără probleme într-un living rustic, dar și într-unul amenajat în stil scandinav sau industrial. Îți prezentăm în continuare câteva modele de mese de cafea în stil nordic, din care poți alege produsul potrivit.

  1. Măsuțe de cafea din lemn de nuc

Lemnul de nuc este foarte apreciat, datorită rezistenței sale deosebite și aspectului estetic rafinat. Poți alege un set de două mese de cafea, mai ales dacă ai un living mai mare, spațios, unde organizezi deseori petreceri cu prietenii. Soluția este ideală și dacă ai o familie mai numeroasă, care preferă să mănânce în sufragerie, la televizor, nu în bucătărie. În acest fel, nu va mai fi necesară cumpărarea unei mese speciale pentru dining, pentru că măsuțele de cafea vor putea fi folosite și în acest scop. Îți recomandăm să cumperi mese cu picioare metalice, pentru mai multă stabilitate.

2. Masă de cafea din sticlă, cu baza din inox

Cele mai citite articole

Pentru un living amenajat în stil elegant sau modern poți alege o masă de cafea care îmbină perfect frumusețea blatului de sticlă și durabilitatea unui cadru din inox. Cel mai indicat ar fi să cumperi un model de masă cu formă ovală sau rotundă, care se potrivește foarte bine cu o canapea lungă, încăpătoare sau cu un colțar extensibil. Ține cont însă: dacă îți plac mesele din sticlă, ai grijă să cumperi una care să fie din sticlă securizată, pentru mai multă rezistență.

3. Masă de cafea din metal negru

Un model inedit și îndrăzneț, potrivit mai ales pentru un living decorat în stil industrial, este masa de cafea fabricată integral din metal negru. Desigur, poate fi integrată în aproape orice stil de amenajare, pentru că are un design minimalist și este foarte practică. Metalul negru este extrem de rezistent și foarte ușor de întreținut. Astfel, dacă ai copii mici care se joacă prin living sau animale de companie, nu trebuie să-ți faci griji că ar putea strica măsuța.

Acestea sunt doar câteva modele de măsuțe de cafea în stil nordic, din care te poți inspira și tu. Nu uita că această piesă de mobilier nu are doar un rol decorativ, ci și practic: poate fi folosită pentru a lua masa în familie, pentru lucru de acasă sau pentru a colora sau desena alături de copilul tău. În plus, poți alege o măsuță de cafea care să aibă și un spațiu pentru depozitare, astfel încât să obții mai mult loc pentru cărțile sau revistele tale.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

brad de craciun artificial

Cum se face corect impodobirea unui brad de Craciun?

De ce din ce în ce mai mulți jucători preferă cazinourile online decât cele fizice?