in

8 sfaturi de la cei mai bogati oameni ai planetei

Sunt controversati, poate cinici si zambesc misterios cand sunt intrebati cum au facut „primul milion”. Cand vine vorba, insa, de afaceri si de facut bani, sunt cei mai buni si nimeni nu o poate nega. Iar sfaturile lor sunt „de aur”. Noi am selectat 8 dintre ele: 

1. Nu te grabi niciodata cand iei decizii financiare! (Stephen Schwarzman, CEO al Blackstone Group; are o avere estimata de 6.5 miliarde de dolari) 

2. Ai incredere ca poti sa reusesti tot ce iti propui sa faci! (Alan Corey, autor al cartii „A Million Bucks by 30”; a facut primul milion de dolari inainte sa implineasca 28 de ani) 

3. Munceste mult si vei avea noroc! (Donald Trump; are o avere estimata la peste 3 miliarde de dolari)

4. Traieste in limita a ceea ce ai si… trezeste-te devreme pentru a intampina si a evita capcanele financiare! (Adrian Cartwood, autor al blogului 7million7years.com – „cum sa faci 7 milioane de dolari in 7 ani” 

Cele mai citite articole

5. Stabileste exact si articuleaza corect ce inseamna succesul pentru tine! (Jen Smith, creator al site-ului millionairemommynextdoor.com

6. Daca vrei sa faci avere, trebuie sa fii dispus sa te supui riscurilor. (Gary Heavin, co-fondator si director executiv al Curves International) 

7. Daca nu esti capabil sa te adaptezi rapid la schimbare, s-ar putea ca antreprenoriatul sa nu fie pentru tine. (Maria Maccecchini, presedinte si director executiv QR Pharma)

8. Mentine mereu sus imaginea brandului tau personal si calitatea a tot ceea ce el produce. (Martha Stewart, a fost decretata de revista Forbes in 2010 drept una dintre cele mai puternice femei din lume) 

Acum, presupunand ca l-ai obtine cumva, tu ce ai face cu primul tau milion?

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Criterii de care trebuie sa tii cont cand alegi un microfon spion

5 cele mai proaste metode de contraceptie din istorie