in

4 avantaje pe care le ofera o chiuveta mobila

Chiuveta mobila este o inovatie interesanta in domeniul mobilierului pentru baie sau bucatarie. Este potrivita pentru birouri, cabinete medicale, standuri mobile, containere modulare, saloane de cosmetica si tatuaj, baruri pe plaja, santiere sau chiar gradinite si alte spatii in care racordarea la apa nu este posibila.

Chiuveta mobila poate fi amplasata oriunde

O chiuveta mobila poate sa fie amplasata oriunde fara niciun fel de problema. Pentru ca nu necesita racordare la reteaua de alimentare cu apa sau la canalizare, trebuie doar sa fie cumparata si amplasata in locul in care va fi folosita. Peste 100 de antreprenori au primit ajutor de la aceste chiuvete pentru a putea sa isi demareze proiectele de afaceri in zonele in care nu exista apa.

Chiuveta mobila poate veni in mai multe forme

In functie de specificul interioarelor tipul de chiuveta mobila difera. Daca este vorba despre un interior in care lemnul natur este cel care domina intreg decorul, pot fi comandate chiuvete mobile personalizate in aceste culori astfel incat ele sa nu faca nota discordanta si sa nu afecteze vizual spatiul.

Cele mai citite articole

Chiuvetele mobile pot fi accesorizate

Chiuvetele mobile permit accesorizarea. Daca sunt puse in bai si este nevoie sa aiba un suport pentru hartia igienica sau un suport pentru sapun si alte produse cosmetice, cumparatorul are posibilitatea de a comanda o chiuveta cu toate dotarile necesare astfel incat sa poata beneficia de tot confortul. In baile mici, o chiuveta mobila care este dotata corespunzator va fi cea mai buna solutie pentru persoanele care isi doresc sa optimizeze spatiul. Suportul pentru hartie igienica amplasat pe corpul de la chiuveta elimina necesitatea de a aloca spatiu pe perete. Chiar daca un astfel de suport nu ocupa foarte mult loc, atunci cand distanta dintre vasul de toaleta si chiuveta este mica, adaugarea unui suport poate face ca spatiul sa para si mai inghesuit.

Chiuvetele mobile sunt ideale pentru persoanele cu dizabilitati

O chiuveta mobila poate fi pusa oriunde. Persoanele cu dizabilitati isi doresc sa poata sa isi mentina igiena elementara reprezentata de spalarea mainilor ori de cate ori este necesar sau spalarea pe fata, fara sa fie nevoie sa ceara ajutor. In sensul acesta, se poate recurge la amplasarea unei chiuvete mobile langa patul lor si acestora le va fi mai usor sa se descurce singure. De asemenea, atunci cand exista personal angajat care sa se ocupe de persoanele cu dizabilitati, prezenta unei chiuvete mobile in camera este foarte utila pentru a fluidiza activitatile.

Toate aceste avantaje au facut ca chiuvetele mobile sa fie cautate si apreciate de un numar mare de persoane, din diferite domenii de activitate si cu situatii diferite. Posibilitatea de a pune chiuveta oriunde este de fapt avantajul care a facut ca aceste produse sa se distinga pozitiv de toate alternativele.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

All inclusive Romania – avantaje si facilitati

Cum sa decorezi masa de Paste: trenduri si idei