in

4 beneficii ale creditelor nebancare pentru afaceri

Te afli intr-un moment in care consideri ca este necesar sa faci anumite investitii pentru dezvoltarea afacerii tale? Esti in siuatia in care, datorita caracterului sezonier al business-ului tau, nu poti acoperi capitalul de lucru necesar? Indiferent de situatia cu care te confrunti, nu trebuie sa intri in panica. Acum ai la dispozitie creditele nebancare pentru afaceri.

Cu ajutorul unui credit pentru firma de la Mikro Kapital, acum poți rezolva orice situatie neprevazuta, pentru a duce mai departe planul tau de afaceri. Micile impedimente de moment nu trebuie sa stea in calea visului tau de a reusi in lumea antreprenoriatului. Indiferent de sectorul in care activezi, afacerea ta are potentialul necesar pentru a se dezvolta, daca o sustii prin investitii inteligente, cu beneficii pe termen lung.

Citeste in continuare pentru a descoperi principalele avantaje de care poti beneficia, atunci cand optezi pentru un credit nebancar pentru afaceri.

Sume generoase obtinute rapid

Creditele nebancare pentru afaceri oferite de institutii de renume precum Mikro Kapital pot reprezenta sume cuprinse intre 2.000 și 700.000 lei. Acestea sunt ideale pentru investitii mici sau medii, pe care sa le poti acoperi in perioade de rambursare de pana la zece ani.

Poti obtine rapid un astfel de credit, intrucat ti se va solicita doar pachetul minim de documente necesare. Institutiile nebancare nu doresc sa ingreuneze procesul de acordare a creditelor, ci sa ofere solutii eficiente si rapide micilor intreprinzatori din Romania.

In plus, primesti raspuns in doar cateva zile si poti beneficia, in orice moment, de consultanta specializata.

Avans zero in cazul creditelor nebancare

Un avantaj major al creditelor nebancare pentru afaceri oferite de institutii de renume precum Mikro Kapital este reprezentat de avansul zero solicitat. Atunci cand ai nevoie de o sursa de finantare pentru realizarea unor investitii sau pentru acoperirea unor cheltuieli neprevazute, de cele mai multe ori nu iti permiti sa achiti sume in avans.

Din acest motiv, atunci cand apelezi la solutiile de finantare oferite de aceste institutii scapi de aceasta grija. Astfel, iti poti dedica timpul si resursele financiare dezvoltarii afacerii tale.


Grafic flexibil de rambursare si perioada de gratie

Atunci cand optezi pentru un credit de investitii pentru afacerea ta, ai nevoie de un grafic flexibil de rambursare. Astfel, poti stabili, impreuna cu reprezentantii institutiei nebancare cel mai bun sistem de plata a creditului, tinand cont de factorii specifici ai afacerii tale.

De exemplu, daca activezi intr-un sector in care activitatea desfasurata este una cu caracter sezonier, ai nevoie de solutii de finantare care sa tina cont de acest aspect. Institutiile nebancare precum Mikro Kapital iau in calcul acestor factor si iti ofera posibilitatea de a stabili rate flexibile pentru rambursarea creditului solicitat.

In plus, poti solicita si perioada de gratie, in situatia in care va deveni imposibil pentru tine sa achiti ratele creditului o scurta perioada de timp. Intregul sistem de finantare nebancara pentru afaceri este gandit astfel incat sa fie usor, rapid si avantajos pentru micii intreprinzatori.

Destinatii variate in cazul creditelor nebancare pentru afaceri

Ai nevoie de un credit pentru asigurarea stocului de marfa intr-o anumita perioada, pentru efectuarea unor plati la furnizori, a salariilor sau a diverselor taxe la stat? Acum poti beneficia de credite pentru capital de lucru de la Mikro kapital.

Te gandesti sa investesti in utilaje sau spatii de lucru noi sau sa refinantezi credite de la diverse alte institutii? Te poti baza pe creditele destinate investitiilor pe termen mediu, puse la dispozitie de institutiile nebancare.

Prin urmare, acum ai la dispozitie o gama variata de destinatii posibile in cazul creditelor nebancare pentru afaceri de la Mikro Kapital. Le poti obtine usor, cu un pachet minim de documente necesare, in cadrul unui proces flexibil si transparent.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cum sa devii cea mai buna versiune a ta: 3 metode care iti vor fi de mare ajutor

Cum recunosti un angajat harnic? Detalii la care sa fii atent cand recrutezi