in

5 lucruri importante de care vei avea nevoie daca te muti la casa noua

Urmeaza sa te muti la casa noua? Cu siguranta, esti foarte entuziasmat si abia astepti sa te bucuri de noul camin. Insa, trebuie sa pui la punct toate aspectele legate de mutare. Exista obiecte pe care vei fi nevoit sa le cumperi pentru inceput, astfel incat sa te simti confortabil in noua locuinta.

Afla care sunt lucrurile importante de care o sa ai nevoie atunci cand te muti la casa noua, din articolul nostru!

Pat

Cand te muti intr-un loc nou, mobilierul este primul pe care trebuie sa-l verifici. Daca te muti intr-un apartament gol, atunci iti trebuie cel mai important obiect de mobilier din dormitor: patul.

In cazul in care apartamentul sau casa are deja piese de mobilier, deci si un pat, poti opta pentru un topper. Topperul pentru saltea iti asigura un somn confortabil in noua locuinta si isi dovedeste utilitatea daca salteaua din noua casa nu corespunde asteptarilor tale.

Atunci cand investesti intr-un topper, nu esti nevoit sa schimbi si salteaua. Trebuie doar sa il asezi deasupra ei, pentru un plus de confort. Exista o gama variata de dimensiuni si modele, asa ca nu trebuie decat sa masori cu atentie salteaua. Gasesti toppere realizate din latex, microfibra sau latex, care impiedica durerile de spate. Le poti aseza inclusiv pe canapele extensibile sau pe coltare incomode.

Dulapuri

Atunci cand te muti la casa noua, iti trebuie si spatiile perfecte pentru depozitare. Fie ca ai nevoie sa asezi hainele, vesela din bucatarie, incaltamintea sau diferite documente, pune accent pe dulapuri sau comode utile.

Cele mai citite articole

In functie de nevoi sau dupa preferinte, poti sa mizezi pe dulapuri sau dressinguri mai mari. Poti opta pentru obiecte pe comanda, daca locuinta in care te muti nu este mobilata sau pentru modele de dimensiuni medii, in cazul in care ai deja cateva dulapuri de care te poti folosi.

Mese si scaune

Fie ca ai nevoie pentru living sau bucatarie, mesele si scaunele sunt alte lucruri esentiale cand te muti la casa noua. Poate ca nu iti plac cele vechi sau nu exista deloc, asa ca iti trebuie un loc la care sa iei masa. Cauta si scaunele potrivite pentru toti membrii familiei. Alege mesele si scaunele in functie de spatiul disponibil, dar si de paleta din culori din incapere, astfel incat nuantele sa se potriveasca perfect.

Frigider si aragaz

Te muti intr-o locuinta neutilata? Atunci vei avea neaparata nevoie de doua obiecte: frigiderul, in care sa tii alimentele si bauturile, dar si aragazul, la care poti sa gatesti. Cumpara aceste electrocasnice cat mai curand si fii sigur ca au loc in bucataria ta, dar si ca se potrivesc cu restul elementelor din incapere.

Covoare, jaluzele si draperii

Ca sa transformi o casa in “acasa”, pune accent si pe alte accesorii importante, care iti ofera confort si intimitate. De exemplu, draperiile si jaluzelele au un rol major in orice locuinta. Reusesc sa filtreze lumina, sa iti asigure intimitate si sa ofere o atmosfera relaxanta in living sau in dormitor.

Nu in ultimul rand, trece pe lista de cumparaturi si covoarele. Acestea ofera spatiului un aspect placut si sunt calduroase, mai ales daca vorbim despre gresia rece din baie. Cumpara cateva covoare pentru dormitor, living si baie, care devin indispensabile, indiferent de anotimpul in care te muti.

Tine cont de aceste sugestii daca te muti la casa noua! Lista de obiecte importante poate suferi modificari, tinand cont de faptul ca locuinta poate fi sau nu mobilata si utilata.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ce este consolidarea creditelor?

8 cauze comune ale tusei seci