in

Amenajarea unui dormitor modern și cochet

Pentru a realiza amenajarea unui dormitor modern și cochet trebuie sa țineți cont de câteva aspecte. 

Evident pentru a amenaja un dormitor îți stau la dispoziție multe stiluri de design interior, rămâne la atitudinea ta să-l alegi pe cel care se potrivește perfect gusturilor tale. Desigur, va trebui să se facă în funcție de spațiul disponibil. 

Mobila potrivită pentru amenajarea unui dormitor modern și cochet

Paturile king-size sunt foarte moderne și își găsesc locul în dormitoarele din ziua de azi. Vă sugerez să optați pentru un model în stil scandinav

Nu uitați de tăblia patului care este într-adevăr un element major în estetica încăperii dar si crucial pentru confortul dumneavoastră. Nu numai plăcut, dar vă permite să variați între materiale sau culori și asta în timp ce determinăm întregul ton dat camerei.

Începe prin a-ți alege mobilierul în funcție de materialele pe care le preferi: metal, fier sau lemn. 

Un design elegant pentru un decor contemporan și rafinat

Mai presus de toate, cuvântul de ordine pentru un decor șic și modern pentru dormitor este sobrietatea. În niciun caz nu trebuie să supraîncărcați spațiul. 

Optează pentru mobilă care să permită depozitare suficientă, astfel încât să nu rămână nimic în jur. Este vorba atunci de a amesteca cu pricepere elementele pentru a păstra un maxim de spațiu în timp ce facem locului un spațiu plăcut de locuit. Un dormitor este un loc care trebuie să te simți bine, nu lăsați acest aspect să se piardă doar în favoarea esteticii.

Pat cu baldachin 

Cele mai citite articole

Patul cu baldachin din lemn rămâne un clasic care conferă dormitorului o atmosferă aparte. De asemenea, îl poți decora cu accesorii precum lumânări sau plante mici pentru a-i oferi un aspect mai mult cochet. 

Alege lenjerie de pat albă dintr-un material nobil, folosind culori deschise și într-un decor rafinat pentru a păstra aspectul modern al camerei. Corpurile de iluminat trebuie apoi să fie minimaliste.

O secțiune de perete tapetat 

Alege să folosești tapetul în dormitor. Distrează-te cu culorile inversându-le în funcție de materiale. Multe modele cu forme geometrice sau hârtie asemănătoare pietrei produc vizual o adâncime frumoasă în cameră și creează un decor real. 

Adăugați perne, oglinzi, în carouri și nu supraîncărcați iluminatul din cameră. Păstrați o latură cocooning, chiar și luminile trebuie să rămână moi și să ilumineze cu subtilitate.

Alegerea culorilor și materialelor: albastru ardezie

Lemnul rămâne unul dintre materialele extrem de trendy, mai ales atunci când este asociat cu culoarea albastru sau verde. Oferă o linie perfectă, rămânând în același timp perfect funcțională cu picioarele sale de nuc. Bunăstarea și moliciunea apar, dându-i un aspect modern și șic. 

Verdele se amestecă cu lemnul în dormitorul modern șic

Pentru fanii mobilierului din lemn, poți opta pentru farmecul natural. Asociat cu culoarea verde, dormitorul este înzestrat cu un univers primitor și cocooner pentru o adevărată senzație de bine.

Un dormitor modern și cochet cu accesorii

Fotolii, draperii, perne, lumânări, plante, covoare, cărți: înainte de toate, nu neglijați nici un accesoriu. Ei sunt cei care vor face o adevărată diferență personalizând camera dumneavoastră. Ramele foto sau oglinzile au și ele importanța lor. Ele aduc viață în locuri. În plus, oglinzile măresc spațiile și reflectă lumina.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce a devenit atât de popular serviciul de întâlniri online?

Cum se prepara blatul de pizza: 4 trucuri