in

Apple interzice aplicațiile care au legătură cu vapingul

Apple a anunțat că va interzice aplicațiile care au legătură cu vapingul și că a înlăturat din magazinul virtual App Store 181 de aplicații de acest gen.

Măsurile luate de companie vin după ce au fost înregistrate mii de cazuri de îmbolnăvire, dar și decese, despre care se crede că au fost provocate de vaping, cum mai este numită utilizarea de țigări electronice.

„Recent, experți de la CDC (n.e. – Center for Disease Control) și American Heart Association au asociat o varietate de afecțiuni pulmonare și decese cu utillizarea țigărilor electronice, mergând până la a considera răspândirea acestor dispozitive drept o epidemie care afectează populația tânără. Suntem de acord și am actualizat App Store Review Guidelines pentru a aduce la cunoștință dezvoltatorilor că aplicațiile care încurajează sau facilitează utilizarea acestor produse nu sunt permise”, a transmis compania.

Cele mai citite articole

Utilizatorii care au instalat deja aplicațiile pe telefoane și tablete le vor putea folosi în continuare.

Criticii țigărilor electronice spun că acestea sunt o „poartă” către alte adicții. Mai mult, o epidemie misterioasă, asociată cu vapingul, a apărut în SUA. Peste 2.000 de persoane, în special tineri, s-au îmbolnăvit, iar 39 de oameni au murit din această cauză.

În acest moment sunt aproximativ 900 de milioane de utilizatori de iPhone în întreaga lume.


Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Noul laptop MacBook Pro are ecran mai mare şi tastatură îmbunătăţită

RUȘINOS Mesaje cu stop corruption, LIPITE la UMF Timișoara: studenții se plâng că nu pot promova fără ȘPĂGI