in

Cât costă intervenția de implant mamar în România

Cât costă intervenția de implant mamar în România

În căutarea frumuseții și a încrederii în sine, tot mai multe femei din România aleg să apeleze la intervenția de implant mamar, o decizie care poate avea un impact profund atât pe plan estetic, cât și psihologic.

În 2023, această procedură estetică nu doar că a devenit mai accesibilă, dar și diversitatea opțiunilor disponibile a crescut considerabil. În acest articol vom explora aspectele financiare ale intervenției de implant mamar în România, analizând cum variază costurile în funcție de tipul intervenției și modelul implantului ales.

Evoluția intervenției de implant mamar în România

Intervenția de implant mamar în România a parcurs un drum lung de la introducerea sa în practica medicală. Inițial văzută ca un lux și accesibilă doar unei părți restrânse a populației, această procedură a devenit tot mai populară și mai accesibilă. Avansurile tehnologice, îmbunătățirea tehnicilor chirurgicale și creșterea numărului de specialiști calificați au contribuit semnificativ la această evoluție. În prezent, intervenția de implant mamar este realizată cu o mare precizie, având rezultate estetice superioare și un grad înalt de siguranță pentru paciente.

Factorii care influențează costul implanturilor mamare

Costul implanturilor mamare în România variază considerabil, fiind influențat de mai mulți factori esențiali:

 • Tipul de implant: există două forme principale de implanturi – rotunde și anatomice. Implanturile rotunde (de exemplu, cele de la Mentor, Polytech sau Motiva) sunt adesea alese pentru efectul lor de augmentare proeminentă. Pe de altă parte, implanturile anatomice (de la Mentor sau Polytech) sunt preferate pentru un aspect mai natural.
 • Marca implantului: diferitele mărci de implanturi, cum ar fi Mentor, Polytech și Motiva, oferă produse de calități diferite și, implicit, la prețuri diferite. Calitatea materialului și reputația producătorului sunt factori cheie în stabilirea prețului.
 • Schimbare implant: în cazul în care pacienta necesită înlocuirea unui implant vechi, costul procedurii poate fi mai mare datorită complexității suplimentare.
 • Transferul de grăsime proprie: o alternativă la implanturile mamare tradiționale este transferul de grăsime proprie, o procedură care implică prelevarea grăsimii din alte părți ale corpului și injectarea acesteia în sân. Această tehnică poate avea un cost diferit față de implanturile standard, în funcție de cantitatea de grăsime transferată și complexitatea procedurii.

Acești factori, alături de experiența chirurgului și de facilitățile clinicii, contribuie la variabilitatea prețurilor pentru intervenția de implant mamar în România.

Medicii specializați în implanturi mamare în România

Cele mai citite articole

Unul dintre cei mai renumiți medici specializați în implanturi mamare din România este Dr. Radu Panțuru. Pasionat de frumos și cu o atenție deosebită pentru detalii, Dr. Panțuru își pune toată priceperea, talentul și experiența la contribuție pentru a oferi pacientelor rezultate naturale, elegante și în perfectă armonie cu natura.

Dr. Radu Panțuru profesează în București la Clinica Cronos Med și la Clinica Bio Terra Med Primaverii, precum și o săptămână pe lună în Târgu-Mureș la Cabinetul Medical Galen. Dedicat să ofere cele mai bune servicii, Dr. Panțuru se asigură că fiecare pacientă primește o îngrijire personalizată și soluții adaptate nevoilor individuale.

Pentru mai multe detalii și programări, puteți contacta personal pe Dr. Panțuru la numărul de mobil +40 773 391 085 sau prin e-mail la drpanturu@gmail.com. De asemenea, puteți vizita site-ul www.drpanturu.ro pentru a vedea poze cu paciente care s-au încredințat mâinilor sale pricepute și pentru a consulta lista de prețuri.

Prețurile pentru procedurile de mărire a sânilor efectuate de Dr. Panțuru sunt următoarele:

 • Implant Rotund Mentor / Polytech / Motiva: 4,500 RON
 • Implant Anatomic Mentor / Politech: 4,900 RON
 • Schimbare Implant: 5,900 RON
 • Implant Rotund B-lite: 6,500 RON
 • Implant Anatomic B-lite: 6,900 RON
 • Pentru procedura de mărire a sânilor prin transfer de grăsime proprie:
 • Transfer grăsime proprie (1 Zonă): 3,900 RON
 • Transfer grăsime proprie (2 Zone): 4,800 RON

Aceste informații subliniază calitatea și profesionalismul serviciilor oferite de Dr. Panțuru, făcându-l o alegere de încredere pentru intervențiile de implant mamar în România.

Prin urmare, alegerea unui specialist precum Dr. Radu Panțuru pentru intervenția de implant mamar în România reprezintă o decizie înțeleaptă pentru cele care doresc rezultate de înaltă calitate, naturale și armonioase. Cu o gamă variată de opțiuni și prețuri adaptate nevoilor diverse ale pacientelor, Dr. Panțuru oferă soluții estetice de excepție, reflectând angajamentul său față de excelență în domeniul chirurgiei plastice.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

AS Roma e una dintre cele mai puternice cluburi din Europa League în acest sezon. Ce șanse are la trofeu?

Anunțul de Mediu: Un Pas Esențial în Responsabilitatea Ecologică a Afacerilor