in

Ce ascunde sub tricou prezentatoarea TVR Diana Preda? Corpul ei face senzație, în bikini, la concursurile de culturism!

De Florian Gheorghe,

Diana, prezentatoarea emisiunii “Generația FIT” de la TVR 2, s-a afirmat în mediul sportiv până să ajungă pe sticlă, strângând zeci de trofee la concursuri de culturism și ajungând în finală la multe competiții internaționale.

Membră a lotului național de bodybuilding și fitness, a Federației Române de Culturism și Fitness, vicecampioană națională la Categoria Wellnes, Diana, 32 ani, a petrecut mii de ore în sălile de fitness ca să ajungă la performanță

“Un corp bine construit reprezintă mai mult decât mândrie. Este dovada unei munci susținute. Nu îl poți cumpăra, moșteni, fura sau împrumuta. Nici măcar nu îl poți menține fără perseverență. Un corp armonios denotă disciplină, dedicație, respect pentru sine, demnitate, răbdare și pasiune”, ne spune cu mândrie sportiva, care, atunci când apare pe plajă, în costum de baie, îi face să se simtă rușinați până și pe cei care sunt cât de cât familiarizați cu sălile de fitness.

De 12 ani trage de fiare la sală. “Fac presă cu 300 kilograme”

“Mă declar întru totul dedicată carierei mele în domeniul fitness-ului, unde am acumulat o experiență peste 12 ani. Pasiunea pe care o nutresc față de acest domeniu m-a împins să mă perfecționez constant, absolvind cursurile de instructor de fitness și antrenor personal”, adaugă gazda emisiunii “Generația FIT”, ale cărei sfaturi pot fi urmărite în fiecare sâmbătă, de la 8.30, la TVR 2.

Cât de greu e să mă mențin? E o rutină, fac fesieri de trei ori pe săptămână, niciodată cu mai puțin de 260 kilograme. În general, fac presă cu 300 kilograme”, ne vorbește despre antrenamentele sale Diana, cu o ușurință ce inhibă orice bărbat cu pretenții de bodybuilder.

Citeste mai mult aici

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Parteneri de joacă neobișnuiți pentru fetița Laurei Cosoi. „E foarte fain, râdem cu lacrimi în fiecare seară!”

Gospodari fără pereche. Artiști din domenii diferite au dat zarva orașului pe liniștea satului